©FK Crvena zvezda, MN Press
©FK Crvena zvezda, MN Press

I Zvezdin Runi na Karaburmi, Milojević proba Anana u Rusiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 10:13

Talentovano krilo u OFK Beogradu, pridošlica iz Novog Pazara će probati da se nametne u Sankt Peterburgu

Nastavlja se proces odlazaka igrača iz Crvene zvezde u OFK Beograd, a na tom putu se našao i talentovani Veljko Vukojević, koji će naredne sezone igrati na Staroj Karaburmi, saznaje Mozzart Sport.

Popularni Runi spada u grupu igrača od kojih se mnogo očekuje na stadionu Rajko Mitić, a sezona u dresu Romantičara trebalo bi da mu bude od velike pomoći u adaptaciji na seniorski fudbal. Vukojević je rođen 2006. godine u Šapcu, a u Crvenu zvezdu je došao pre tri godine iz omladinske škole Partizana.

Izabrane vesti

Prošle sezone Vukojević je odigrao 31 utakmicu za omladince Crvene zvezde i postigao 14 golova, a debitovao je i za seniorski tim u Kupu Srbije protiv Trajala u Kruševcu.

Iako je dolaskom Seol Jong Vua Crvena zvezda rešila pitanje levog beka, Vladan Milojević će u završnoj fazi priprema u Rusiji isprobati i pridošlicu iz Novog Pazara, Ebenezera Anana.

Crveno-beli su fudbalera iz Gane platili 200.000 evra, nakon što je ostavio vrlo dobar utisak kraj Jošanice, pa ostaje da se vidi da li će uspeti da ubedi šefa struke kluba sa stadiona Rajko Mitić da mu je mesto u timu za narednu sezonu. Srpski šampion na levom boku sada ima ozbiljnu konkurenciju, s obzirom da je tu i Milan Rodić. Seol podjednako dobro može da odgovori i na poziciju desnog beka, što znači da bi mogla da se otvori prostor i za Anana.

Crvenu zvezdu u Sankt Peterburgu očekuju tri jake provere, protiv Solija (5. jul), Zenita (8. jul) i Taljaresa (12. jul). Na otvaranju Mozzart Bet Superlige 20. jula crveno-beli će ugostiti Jedinstvo iz Uba.


tagovi

Ebenezer AnanVeljko Vukojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara