Vilfrid Zaha
Vilfrid Zaha

I Zaha se uključio u transfer Nejmara, Kristal Palasu 110.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.19. | 09:10

Premijerligaš se ponovo suočava sa gubitkom najboljeg fudbalera

Pari Sen Žermen ne sedi skrštenih ruku, Pari Sen Žermen planira da izazove tektosnki poremećaj na Ostrvu u finišu prelaznog roka u slaučaju rastanka sa Nejmarom. Biće to rekordna kupovina jednog Engleza (iako igra za Obalu Slonovače) Vilfrida Zahe za kojeg su Sveci spremni da izdvoje čak 110.000.0000 evra.

Dejli Miror, koji ume da pogodi kada su transferi u pitanju, objavio je kasno sinoć da delegacija francuskog kluba stiže tokom naredne nedelje u London kako bi kompletirala posao u slučaju da Nejmar pređe u Real ili Barselonu. Ukoliko zahtevi Svetaca za obeštećenjem od preko 200.000.000 evra budu prihvaćeni Brazilac će se vratiti u Španiju, a Zaha preseliti u Pariz.

Izabrane vesti

Prelazni rok u Engleskoj je završen, dok u Evropi traje još osam dana. U Parizu su svesni da je Nejmar nezamenljiv, ali izvori Mirora iz kluba tvrde da su kvaliteti i brzina 26-godišnjeg Zahe nešto što se jako sviđa šefovima PSŽ-a. Zato i šalju delegaciju u prestonicu Engleske da provere da li je moguće izvesti kupovinu.

Podsetimo, Kristal Palas je tokom leta imao ponude Arsenala i Evertona za Zahu, ali nijedna nije bila blizu sumi od 110.000.000 evra, koliko Orlovi cene svog najboljeg fudbalera. Pari Sen Žermen se takođe zanima i za Paula Dibalu iz Juventusa koji je idealna zamena za Brazilca, ali taj transfer dolazi u obzir samo ako Stara dama najpre dovede Kristijana Eriksena iz Totenhema.

Prema informacijama iz Londona, PSŽ bi voleo i Zahu i Dibalu odjednom, a napadač Kristal Palasa želi da napusti London bez obzira što je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor vredan preko 130.000 evra nedeljno. 

Glavni adut Parižana je namera da mu ponude igranje u Ligi šampiona, što sa Kristal Palasom trenutno nikako nije izvodljivo.


Pogledajte treću epizodu serije Ekipizza...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara