Strahinja Pavlović u centru pažnje (MN Press)
Strahinja Pavlović u centru pažnje (MN Press)

I pilot je oduševljen: Vratili ste nam osmeh na lice

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 11:49

Orlovi u dobrom raspoloženju stigli u Kopenhagen

Pevao je Đorđe Balašević kako se osmeh vratio u grad, sigurno nije mislio na Kopenhagen, ali kako je u pitanju „prestonica sreće“ , razumljivo je što su u njemu reprezentativci Srbije nasmejani.

Iz više razloga. Prvi je način na koji su se Orlovi suprotstavili Španiji, potom rezultat u sudaru sa prvakom Evrope (0:0), izdanje mladog, poletnog, renoviranog tima, osim toga i odjek u javnosti. Videlo se i tokom premijere u novom izdanju Lige nacija da je publika prepoznala srčanost naše selekcije, što se dalo primetiti i tokom leta za Dansku, uoči gostovanja na Parken stadionum u drugom kolu takmičenja.

Izabrane vesti

Želeo bih da vam se zahvalim na izdanju protiv Španije. Hvala vam mnogo! Vratili ste nam osmeh na lice, učinili posnosnim protiv najbolje selekcije u Evropi. Želimo vam da nastavite u istom stlu, da nas ponovo obradujete. Srećno protiv Danske“, preneo je FSS poruku pilota aviona kojim se ekspedicija Srbije prebacila do Kopenhagena.

Za 17.30 je zakazano završno obraćanje selektora Dragana Stojkovića pred utakmicu, pola sata kasnije je trening, a meč je na programu u nedelju od 18 časova i biće direktno prenošen na TV Arena Premium 1 i RTS 1.

Kvota da Srbija ne prima gol protiv Danske je 4,40

Kako su izgledali Orlovi po sletanju u Dansku uverite se na fotografijama agencije MN Press.

Nasmejani Nedeljković i LukićNasmejani Nedeljković i Lukić

 

Selektor Stojković ispred GrujićaSelektor Stojković ispred Grujića
Slavko Perović i Luka JovićSlavko Perović i Luka Jović
Partizanovci i prezimenjaci, Jovanovići - Đorđe i AleksandarPartizanovci i prezimenjaci, Jovanovići - Đorđe i Aleksandar


Belić, Rajković i SamardžićBelić, Rajković i Samardžić


 


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacijaOrloviDragan Stojković PiksiFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara