I još malo o bledom Van La Pari: Nedostaje mu samopouzdanje

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.19. | 13:53

S druge strane, Vladan Milojević hvali Veljka Nikolića

Strepenja navijača Crvene zvezde odavno je postala dublja od tanke nade da će proraditi Van La Para. Holanđanin i dalje dobija šansu, ali se pošteno muči. I to ne samo kada je reč o mečevima u Ligi šampiona, već i na domaćem koloseku 1,2 miliona evra plaćeni krilni fudbaler ne pokazuje znake napretka.

Izabrane vesti

I protiv Mačve je bio više nego neubedljiv.
„Kontinuitet je nešto što pravi takmičarsku formu, potrebne su tri-četiri utakmice u nizu. Treba sačekati, dešavalo nam se već slično kao sa Van La Parom. Ima trenutno nedostatak samopouzdanja, a to je zbog nedostatka kontinuiteta. Ali ako zapušite jednu rupu, otvarate drugu. Videćemo od decembra šta ćemo i kako ćemo“, poručio je Vladan Milojević.

Sa druge strane navijače je obradovao debi mladog veziste Veljka Nikolića.
Zadovoljan sam jer je bilo samo pitanje vremena kada će debitovati. Trebalo je to i ranije da se desi ali je imao peh letos na pripremama. Sada je bio psihički maksimalno spreman da istrči na Marakanu. On je supertalentovan i uveren sam da će ostaviti veliki trag u Zvezdi i reprezentaciji Srbije", poručio je Milojević.

Crveno-beli sutra u Nišu (15.30 časova) igraju derbi kola protiv niškog Radničkog. Zvezdin šef struke na karakterističan način je najavio utakmicu koja prethodi evropskom duelu.
„Čeka nas pravi derbi, igramo protiv ekipe koja pretenduje na visok plasman i izlazak u Evropu. Odigrali su sjajnu sezonu, bez obzira na probleme koje su imali letos, to je jedna takmičaraka ekipa i u Nišu je uvek teško gostovanje. Očekujem dobru i zanimljivu utakmicu, sigurno je da moramo biti bolji nego do sada", rekao je Milojević u uvodu i dodao:
"Dosta igrača su promenili i treba sve to ukomponovati, a to nije lako. Kako vreme prolazi sa trenerom Kosanovićem igraju sve tvrđe, on je je stari 'trenerski lisac' i ume da utegne ekipu".Na terenu bi mogli da se nađu i Zvezdini igrači na pozajmici u Radničkom: Erik Jirka i Dejan Meleg:
"Ne znam koji je dogovor oko Jirke i Melega između klubova... Dobro je za Jirku što je otišao tamo jer ima kontinuitet utakmica, da je ostao bio bi nam i deveti stranac", istakao je Milojević pošto je prethodno pričao da mu prekobrojni stranci i zadaju česte glavobolje u sastavljanju tima“.

Milojević je istakao da neće kalkulisati.
"Nemam šta posebno da kalkulišem. Ima dosta faktora koji utiču na sastavljanje tima. Najveći problem može da napravi izbor četvorice od osmorice stranaca, jer to može da dovede do pomeranja u linijama tima. Ali kao i uvek, izabraću najbolji tim u ovom trenutku", najavio je Milojević.

Rekao je Zvezdin trener i da ga ne brine neefikasnost u poslednje vreme:
"Raduje me što pravimo dosta šansi, a nadam se da će realizacija biti bolja u narednim utakmicama".
(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara