Rezerve Slavije uništile drugi tim BATE-a, Slutsk petardom ispratio Dinamo Brest

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 21:12

Neprijatan dan za mlade nade tima iz Borisova pred gostovanje prvog tima u subotu

Dva meča odigrana su danas u prvoj ligi Belorusije, a istovremeno su na terenu bile i rezerve većine timova iz prvog ranga. U paralelnoj ligi se takođe igralo drugo kolo, a najveće i najprijatnije iznenađenje priredila je Slavija Mozir koja je na svom terenu savladala BATE Borisov – 4:2 (2:1).

Izuzetno loše je odigrao rezervni sastav gostiju, koji je još nakon uvodnih 45 minuta igre imao zaostatak. Ništa se nije promenilo ni u nastavku, zapravo, postalo je samo još gore, pa je BATE ispraćen kući sa ukupno četiri gola u mreži.

Izabrane vesti

Najubedljiviju pobedu dana upisao je Slutsk, koji je pred svojom publikom ubedljivo savladao Dinamo iz Bresta sa čak 5:1 (1:1).

Ništa nije nagoveštavalo da ćemo gledati ovakav razvoj situacije. Nakon 45 minuta igre na semaforu je pisao nerešen rezultat, ali se potpuni potop gostiju desio u drugom poluvremenu. Jedan za drugim padali su golovi u mreži Dinama, a na kraju su gosti morali da broje ukupno do pet i da se zapitaju kako će dalje zagaziti u sezonu.

Preostala dva meča donela su nam nerešene ishode. Gorodeja i Soligorsk su odigrali bez pogodaka (0:0), ali sa po jednim crvenim kartonom na obe strane, dok su u gradskom derbiju između Minska i Dinama viđena ukupno četiri gola, po dva u obe mreže (2:2).

Sutra su na programu preostala dva susreta, između Smoleviča i Isolka, te Nemana i Vitebska, a njih možete pronaći u standardnoj ponudi kladionice Mozzart.

BELORUSIJA REZERVE - 2. KOLO

Četvrtak
Ruh Brest - Energetik BGU 3:0 (1:0)
Torpedo Žodino - Belšina 1:0 (1:0)

Petak
Gorodeja - Šahtjor Soligorsk 0:0
Minsk - Dinamo Minsk 2:2 (1:1)
Slutsk - Dinamo Brest 5:1 (1:1)
Slavija Mozir - BATE Borisov 4:2 (2:1)

Subota
12.00: (2,55) Smoleviči (3,25) Isolk Minsk (2,60)
13.00: (1,45) Neman (4,20) Vitebsk (6,50)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara