Komentari na vest

I dalje se pitate zašto ga letos niko nije hteo?

M

MVP Loser

pre gotovo 2 godine

Kako je lepo kad trener svakom igraču nadje mesto u timu koje zaslužuje svojim zalaganjem i odnosom prema timu.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Pada u očima širokih narodnih masa sa svojim ponašanjem koje je isprovocirano.Treba da okači kopačke o klin dok je još uvek vreme, da ga pamtimo po dobrim stvarima.
g

gost....

pre gotovo 2 godine

Ronaldo je dobar igrac ali mora da shvati da nemoze igrati svaku utakmicu s druge strane i teret Ten Hagu nije lako takvog igraca obuzdat kad on misli daje iznad svih to je pokazao juce napustajuci klupu bez pozdrava i opet se nist nece desit otiso sam nemozete mi nist morao je da nekako uzvrati treneru ipak Ten se nekako nosi stim i pokusava nekako inzbalansirati sve to jer ronaldo mnogo kosta dabi sjedio na klupi mozda je mogao juce dobit 10 min malo ima pravo dase ljuti pozzzu
W

Wonax

pre gotovo 2 godine

Kako niko, a Teriznjo?
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Šta je to autor rekao što nije istina? Niko ga nije hteo zato što bi poremetio i platnu strukturu a i svlačionicu, timski duh. Sigurno nije fudbalski kvalitet bio razlog što nije našao novi klub. Ima ozbiljan problem sa egom. Nije Mesi ništa bolji po tom pitanju ali Mesi zna da se ponaša na terenu, da ne pokaže svaku emociju na prvu. Ronaldo ima 37 godine a ponaša se kao da je u pubertetu. Tako se ne ponasa odrastao čovek. Naravno da trener na njemu pokazuje autoritet i da nije okej sa ten Hagove strane ali zaslužio je Kristijano donekle. I na kraju sta trenera briga za Ronaldovu prethodnu karijeru? Ten Hag ako gubi utakmice leteće iz kluba, neće ga spasiti titule sa Ajaksom, sve što važi za Ten Haga važi i za Ronalda. Ako želi poštovanje za ranije uspehe nek ide u penziju. Ako želi da radi biće kako šef kaže.
E

E bre

pre gotovo 2 godine

Lepo si sve napiao ali što mi kraseš nik? Nije ti fazon :D
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Ej brate izvini ja već neko vreme komentarisem isključivo kao gostivar :) I ne pratim šta drugi stavljaju, samo čitam tekst....nema veze smislicu nešto drugo
P

Pametno radi Ten Hag

pre gotovo 2 godine

Ten Hagov rad pocinje da se vidi. Kako vidim covek je sklonio Soua, Ronalda i najvaznije Megvajera, samim tim napredak je evidentan, jos da se resi Freda, Mektomineja i jos pojedinih igraca koji nemaju kvalitet za Junaited, uz jos par pojacanja i eto fine ekipice.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Ls je igrao juce ne znam da li si gledao utakmicu
W

WanBi

pre gotovo 2 godine

Ronaldo ne može da izdrži tempo igranja utakmica na svaka tri dana. To je činjenica, koliko god on bio vrhunski atleta, godine nisu samo broj. Mora i on da shvati da je za njega idealno da igra jednu utakmicu nedeljno, kao protiv Evertona kada je dao gol.
M

Monteroo

pre gotovo 2 godine

Sa 47 ce biti bolji od ser rasforda. Ali mancester je senka imperije propadajuci div...
B

BUKVALNOoo

pre gotovo 2 godine

to bas su se naslil posto je i ronaldo div koji propada rapidno
_

_001099.e9911beb4f1543d9b2f3a37c0c61716f.1839

pre gotovo 2 godine

Pa i treba da se buni C jer je po vidjenom od jadnog Rashforda trebao da počne u startnih 11 ali Ten Hag iz nekog razloga ni na 2-0 ga nije pustio što mi je baš čudno i nelogično jer nabedjeni špic sa brojem 10 je užasan i realno zreo je za klupu..
K

KOSI ARMANDO

pre gotovo 2 godine

PENALDO
V

Vladakgffm

pre gotovo 2 godine

Sramno ponasanje nekada velikog kluba ,on je legenda kluba i u proslom kolu im je doneo pobedu protiv evertona .Normalno je da treba da igra ,ma sta mislili o njemu kao osobi
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Junaited je trebalo da ga skloni iz ekipe vec posle priprema na koje nije hteo da ide. Ne moze tako da se ponasa profesionalac. Ne zasluzuje sa tim stavom ni na klupi da sedi.
K

Kdkd

pre gotovo 2 godine

Da je bilo ko drugi, bio bi uklonjen. Zbog predjasnjih zasluga, bolje je ovako postepeno da ga sklanjaju, kad ga vec niko ne zeli. Nadurio se, bogati, jer u 38. godini ne igra u prvoj postavi. Ten Hag radi skroz solidan posao, i sa njim i sa ekipom.
s

sprdnja

pre gotovo 2 godine

37 godina-penzija, ne brukaj se!
E

Engleski nogomet

pre gotovo 2 godine

Apsolutno razumljivo ponašanje jednog od najboljih što je fudbal vidio. Sigurno ovo ne bi uradio da ga je ubacio u igru, ili da ga nije pravio budalom i slao par puta na zagrijavanje da ga na kraju nikako ne ubaci. Nije ti to Elanga, nego ikona ovog sporta. Dobra pobjeda, međutim, Ronaldo ovo ne zaslužuje.

Petran

pre gotovo 2 godine

svaka na mestu.... Hejteri će reći da nisi upravu
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

A klub, saigraci i trener su zasluzili da nece covek da ide na pripreme sa ekipom, nego samostalno trenira i place kako zeli da ode, a niko ga nece?
b

bugmug

pre gotovo 2 godine

Ne sme se čoveku ni prisrati više a da se neko ne uvredi kakvo je vreme došlo.
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

Ljakse pravi, poslednje 3-4 sezone igra samo da postigne gol a ekipu ko jebe, super sto ga malo spustaju na zemlju i sedi na klupi.
r

reci nam izo

pre gotovo 2 godine

Jesu li to neke traume od punjenja intera dok je bio u juveu hahahahah
a

analizator

pre gotovo 2 godine

Nastupi ronalda protiv intera u dresu juventusa(liga i kup),ukupno 8 mečeva,pobeda 5 nerešenih 2 ,poraza 1 ,golova 4,asistencija 1 ,uvek su derbiji najviše boleli izo gahahahsh
R

Rale bre

pre gotovo 2 godine

Tipican portugalac....jeste jedan od najboljih svih vremena (iza Messia,svakako ) ali se fudbal igrao i igrace se i pre i posle njega. On previse licno shvata svoje neigranje cak i kad za to postoji realan razlog. E to se zove kompleks bato moj.
r

ratkooo

pre gotovo 2 godine

Šta imaš protiv porrtugalaca,to su prave ljudine i veliki domaćini,kad ti nasecka slanine portugalske a kakav tek kiseli kupus imaju to je šou,izjedaju te demoni predrasuda bajo moj
I

Ibrahima Gueye

pre gotovo 2 godine

Da nije Marsijal povređen ne bi imao mesta ni na klupi. Pod hitno ga se MU treba rešiti...
c

cr7cr7

pre gotovo 2 godine

Pa isplatite mi ugovor i rešite me se,i ja jedva čekam 😈🫡
G

Goster

pre gotovo 2 godine

Roni Roni nije ti to lijepo,ego je najgora osobina,jos kod nekoga ko ima takvu karijeru i toliko godina i iskustva treba da zna da sazvace neke situacije,ovo se resava u 4 oka a ne u milionskom auditorijumu,nije ni prvi put,trazi sva svijetla reflektora na njega dok tim dobija a kad gubi drzi ruke na kukove ili mase istim.Da se razumijemo jako cijenim Ronaldovu karijeru sve je postigao samo radom,ali jos je u zadnjoj sezoni u Realu pokazivao jako velike nedostatke postovanja,stari ne moze realno vise nikog ni da predribla i to ga ubija,veliki igraci znaju kad je kraj i gledaju kako da pomognu a ne odmognu i zato ja vise cijenim Mesija jer vidio je da ne moze vise i igra za tim imace 20 asistencija ove godine dace 20 golova,ali vise se ne gura da bude prvi da puca penale slobodne da se sve vrti oko njega, jednostavno je blize se kraju velike karijere i tesko da ce biti rivalstva kao Mesi i Ronaldo da obojica daju 50,60 golova da osvajaju trofeje zato je najbolje i za jednog i za drugog povuci se dok te jos postuju a ne da te neka djeca koja su 2010 godište pljuju na društvenim mrežama ne postujuci karijere i sta si dao fudbalu
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Strasan igrac,ali meni je sve bilo jasno nakon gola Ramosa u 93-em minutu finala LS za produzetke. I lik se nije ni poradovao osim tunjavog dizanja ruku u vis. Ali je zato kad je dao penal za 4:1 pri samom kraju drugog produzetka radovao se kao da je on resio finale.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Кад имаш Роналда у екипи не можеш да га тренираш као неког тинејџера и на њему истресати муда. Не иде то! Да је Ибра пет-шест година млађи, којега ево неко помену одиста на клупи сједио не би. Замислите да се Меси загријава, а уђе умјесто њега неки клинац из омладинског погона, па линч медијски и навијачки би се дигао на тренера ПСГ-а.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Sećaš se kako se "provodiox kad je imao ispade kod Fergusona? Klupa 2-3 meča pa da vidiš kako može. Nije u redu što ga tretiraju ovako sada, ali odluka trenera mora da se poštuje. To što bi on hteo da bude i igrač i kapiten i trener i predsednik kluba to je već druga stvar.
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

Zaboravili smo da ovo nije plod zagrevanja i neubacivanja, izasao je i na pripremama sa utakmice, odleteo u portugal pred mec sa Sitijem prosle godine, bez obrazlozenja i nije bio uz ekipu, udario dete po ruci, bacao traku par puta, dzokirao lopte u vazduh kada pobedi juve a on ne da gol...ja nzm gde vise opravdanja naci, ne odes na pripeme kluba koji te placa, utakmicu sitija.... to je kao da ja ne odem na posao kada hocu i ocekujem da me miluje poslodavac i unapredi me .....
S

Sta kazes

pre gotovo 2 godine

Dzokirao lopte a?
Р

РеалНо1

pre gotovo 2 godine

Аутор текста треба да се стиди. Човијек је жива легенда, постигао 700 голова у каријери и доживи ово понижење од тренера. Загријева се добар дио утакмице и не уведе га у игру. Такве ствари се не раде, нарочито не тренери мале репутације попут Тен Хага.
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Potpuno si u pravu! Ne možeš tako ponižavati osvajača toliko zlatnih lopti, kako bi Mesi reagovao da ga neko pošalje na zagrevanje i onda uvede nekog drugog? A Ronaldo je prošle godine imao daleko bolju sezonu od Mesija, dok nije došao Ten Hag. Ponižava ga
G

Gostij

pre gotovo 2 godine

i treba da napusti da ponizavaju tako legendu kluba i jednog od najvecih ikada sramota
z

zavalleta

pre gotovo 2 godine

idealan igrac za psz
g

galebi agelas

pre gotovo 2 godine

Ne znam na kakvu se spremnost misli,mozda kondicijsku. Ronaldo je spor ko kornjaca.
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Poslao ga je u 39minuti na zagrijavanja + 15minuta na poluvreme to je 21minut+ 45minuta drugo poluvreme to je 66minuta zagrijavanja i ne ubacite u igru. Zar se tako ponasa prema nekome ko je veci od trenera? Pritom sjeite se da je 2,3 puta ulazio i u 80min, i cak u 90min. Pa dokle da ga neko ponizava i daje mu minute na kasiku.
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

Retaju tko je veci od trenera?
s

sprdnja

pre gotovo 2 godine

Zato što misli da je veći od trenera i kluba e zato je dobio ćušku, penzija!!!
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Ronaldo i Ramos proklinju dan kada su napustili Real zarad par miliona više u džepu. A sta reći za potez Ronalda. Treba da se ugleda na Zlatana.
G

Gost0220

pre gotovo 2 godine

Za razliku od Ronalda Ramos je igrac koji ce sve uraditi da njegov tim podedi, Ronaldo ce uraditi sve da on da gol i bude u centru paznje.
c

cr777777

pre gotovo 2 godine

Koliko god godina da ima nije zasluzio da bude na klupi i Junajted ne zasluzuje da ga ima kao igraca. Moze da doprinese vise na terenu nego 70% igraca Junajteda
P

Petar88

pre gotovo 2 godine

Svi vidite kako je on otisao u svlacionicu. A niko nije video nepostovanje trenera prema njegovoj karijeri. Diže ga da se zagreje i onda ne ubaci u igru. Čoveka koji je 700 golova dao za klubove i 5 LŠ osvojenih tako poniziti. Ja bih uradio istu stvar.
D

Ddr

pre gotovo 2 godine

Sve to stoji al dal se neko pita zasto ga je poslao na zagrijavanje u prvom poluvremenu? Ja to ovako gledam. Ten Hag je vidio da napadaju ali da nema golova. I zato je racunao da sa Ronaldon to moze promijeniti. Medjutim u drugom poluvremenu se situacija mjenja i onda nema potrebe da ubacujem Ronalda obzirom da se igra protiv Chelsea vec u subotu i da ga imam spremnog. Postujem Ronalda za sve sto je uradio za fudbal ali ono je cisto nepostovanje prema svojim kolegama (igracima) kao i prema klubu. Ko god da si nikad ne mozes biti veci od tima. Pa neka se radi i o timu iz druge lige ispostuj sebe kao i druge.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Smradina obicna!!! Covek nije cestitao Benzemi zlatnu loptu, deset godina je igrao sa njim?!?!?!???????? Taj detalj govori vise od bilo cega drugog............
Т

Ти

pre gotovo 2 godine

знаш да му није честитао,чуо си се с Бенземом телефоном па ти је он рекао. Какве небулозе.
i

iguop

pre gotovo 2 godine

Mozda ga je trener poslao po vodu,burek,led
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Za ovakvu karijeru i sve sto je u njoj postigao je bzvz da bude na zagrevanju celo poluvreme i da na kraju ne udje u igru...sa druge strane mora biti svestan da sto duze bude odlagao da se povuče, ili da ode u MLS ligu, bice mu gore i gore, iako ja verujem da je i dalje bolji od 70% napadača u Evropi, ali nije vise za top klubove...nezgodna situacija, ali i on se prema svima odnosio bez emocija i samo je gledao kako sebe da stavi u prvi plan, sad isto to rade klubovi prema njemu i nema ljutnje
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Sećam se kad je bio u Realu,kada postigne gol,kez od uha do uha,trči prema korneru,izvodi onu njegovu (najglupaviju) proslavu gola i širi ruke,a svi saigrači trče mu u zagrljaj,ali zato kada Benzema ili neko drugi da gol, naravno opet svi trče prema Benzemi sem ove uvređene primadone... Jadnik!
Z

Zato što je...

pre gotovo 2 godine

....egoista, sebičnjak, samo juri lične rekorde, a i promenio se fudbal, u svakom slučaju, veliki igrač, dugo je trajao!
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Kad vidi kome je rezerva, (Rashfordu) a taj dečko kakve zicere maši i ja bi napustio a ne jedna veličina kakva je ronaldo
e

esex

pre gotovo 2 godine

Uvredjena,prevarena,ostavljena na oltaru mlada
L

Lelemud

pre gotovo 2 godine

Sporting, Dortmund, Napoli i Čelsi bas imaju priliku da osvoje LS. Usrecio bi se sa njima. Pogotovo sa ovim zadnjim. Od kad su promenili vlasnika ne znaju gde je levo.
m

milaica shasha

pre gotovo 2 godine

Ne treba njemu da osvoji lš,nego da daje golove i bude bolji od Mesija
G

Ggg22

pre gotovo 2 godine

Zato sa junajtedom ima sansu da osvoji ls sigurno
m

miile

pre gotovo 2 godine

ovako sam i ja nekad sa zadnjeg časa u školi
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Sta je sve Rasford promasio, a trener ga drzi do kraja - i ja bih napustio teren.
I

Iggx

pre gotovo 2 godine

Problem je što Ronaldo ne bi uspeo ni da uđe u onakve šanse. Rašford ima problem sa realizacijom, ali sve ostalo radi odločno u poslednje vreme. Ako uspe da popravi i to, napraviće Ten Hag zver od njega.
@

@lggx

pre gotovo 2 godine

Da li si upravo izgovorio da jedan rašford ima bolji njuh za gol od ronalda 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I

Iggx

pre gotovo 2 godine

Glupo bi bilo reći da bilo koji igrač ima bolji njuh za gol od verovatno najboljeg strelca u istoriji ove igre. Problem je što njegove noge nisu više brze kao nekada. To se moglo videti na prošlim utakmicama. Rašford je npr. promašio tri velike šanse, ali kod poslednje dve je odlično iskontrolisao loptu i napravio sebi prostor za čist šut. Ronalda sve ređe viđamo da je u stanju da to uradi, godine čine svoje. A to je nekad radio najbolje na svetu, i verovatno bi postigao hetrik juče da je bio na mestu Rašforda ali bar tri godine mlađi. Da ne bude zabune, Ronaldo mi je uz Runija omiljeni igrač.
g

gost123

pre gotovo 2 godine

On mora da shvati da nema vise 26 godina i da se fudbal promenio od tad i da se napadaci vracaju i u odbranu,naprimer nas mitar ide po loptu do svojih 30 metara,kristini rispekt sta je uradio u karijeri u top 5 igraca je u istoriji ali njegovo vremenje proslo,po meni on kad je igrao krilo dok nije omatorio bio je najjaci ikada,ja ga iskreno ne volim jer sam navijac liverpula ali ima rispekt uvek
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Mitrovic ide po loptu do svojih 30 metara? I sta uradi s njom? Reci mi, molim te
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

"napadaci vracaju i u odbranu,naprimer nas mitar ide po loptu do svojih 30" Koja je poenta toga? Meni je recimo besmisleno da se napadac vraca toliko i trosi snagu. Ne kazem da treba da kampuje u 16ecu ali kad vidim da se napadac vraca na svoju polovinu to mi samo znaci da ekipa nema ideju kako da mu doturi loptu. Ako pricamo o ucestvovanju u odbrani, neka to radi presingom na stopere. Ne mora da im uzme loptu ali moze da ih natera na neku gresku i ispucavanje lopte umesto da zapocnu napad kako su hteli.
C

Crni Darko

pre gotovo 2 godine

Pa golčina direktno s tog mjesta, šta drugo?
G

Gost789

pre gotovo 2 godine

Roki dođi u zvezdu, fali nam napadač. Uh kad bismo uspeli da ga dovedemo umesto Pešića.
I

I

pre gotovo 2 godine

Mora li Pešić da se pljuje i na vest o Man Junajtedu? I Ronalda bi pljuvali isto posle prvih 20 miuta.
R

Robin Van Forme

pre gotovo 2 godine

Ko je igro fudbal razume ronalda potpuno. Trener te posalje na zagrevanje pa ubaci nekog drugog. Mogao se ronaldo i zagrevati do kraja utakmice. Totalno se sprda ovaj ten haag sa osvajacem 5 zlatnih lopti.

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Nije isto porediti ali evo primera. Doni Van De Bek je nebrojano puta bio u toj situaciji, čak i kod trenera kod kog se probio pa nijednom nije uradio to što je Kristijano. Opet kažem nije isto porediti Van De Beka i Kristijana ali je činjenica da Kristijano nije nikakav saigrač čim je ovo uradio. I da se razumemo legenda je kluba ali posle ovoga da sam trener išao bi mi u rezerve da igra pa neka malo tresne na zemlju. Čisto da se ne ponovi situacija sa onim francuskim cirkuzantom i gubitkom autoriteta.
A

Acaaaaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Kad već nije hteo da se pojavi na pripremama, mora da istrpi ovakve stvari...
h

haahahhhaha

pre gotovo 2 godine

ex footballer je on odavno nego nece da shvati to vec jednom
W

Wat

pre gotovo 2 godine

Da me neko pita koji igrac medju najboljima od najboljih na svetu do srzi navija za klub za koji igra, ne bih znao koga da pomenem na prvu loptu...
m

mile voli diskont

pre gotovo 2 godine

Paolo Maldini svojevremeno. Ceo život u AC Milan i posle igračke karijere ostao u klubu i uzeo već jednu titulu prošle sezone kad ni ljudi poput Ariga Saki nisu verovali da je to moguće u datom momentu.
R

Recimo Toti

pre gotovo 2 godine

Roma!
W

Wat

pre gotovo 2 godine

Iskljucivo sam mislio na danasnje i dalje aktivne fudbalere
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Toti,Xavi,Dzerard,Bonući,Bufon, Anri,Pujol....
v

vidi ovog

pre gotovo 2 godine

sto je ispljunuo bonucija koji igrao u interu pa zatim u juventusu,pa ko izdajnik ode u milan,onda ga oteraju iz milana i vrati se ko smece u juve i ti ga ladno stavis u recenicu sa ovim igracima
V

Vrlaz

pre gotovo 2 godine

Realno - Tomas Miler.
A

Avanti BAL

pre gotovo 2 godine

Christiano Lucarelli - Livorno
L

Lelemud

pre gotovo 2 godine

Bufon? Hahaha
M

Mudomoje

pre gotovo 2 godine

Buskets od 2005 u barsi nije nikad iz nje otišao , i sad će da ga najure nažalost
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Francesco Toti Roma
U

Ujka Zitko

pre gotovo 2 godine

Guti i Raul.Celu svoju mladost su dali penal madridu.Na kraju su ispali tehnoloski visak.Tuga.
S

Savage

pre gotovo 2 godine

Marko Rojs. Odbio je toliko transfera da bi ostao u Borusiji