Angola večeras ne igra za Ostende

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.02.20. | 17:28

Iz "ličnih" razloga

Partizan se dogovorio sa Brajanom Angolom, čeka se da se obavi sva papirologija i da igrač prođe medicinske preglede. Do tada će Angola stajati u registru KSS i čeka se da prođu pomenute procedure pa da on i zvanično dođe u Beograd i zaduži dres Partizana kao što je to očekivano.

Korak ka tome Angola je napravio već danas. Naime, Ostende večeras na gostovanju Liježu u okviru belgijskog prvenstva, a Angola neće biti u protokolu. Razlog je - lične prirode.

Izabrane vesti

Ovo sve govori da smo sve bliži dolasku ovog igrača u crno-bele redove. On neće imati priliku da pomogne Partizanu u Evrokupu, ali moći će da pomogne u ABA ligi i u Superligi Srbije.

Već smo pisali o njegovim igračkim kvalitetima. Radi se o igraču koji nastupa na poziciji dva i tri, ima vrlo dobar šut, kao i atletske predispozicije koje se uklapaju u filozofiju Andree Trinkijerija. Doprineo bi svakako dodatno u šutu spolja i bio bi zamena za Redžija Redinga koji je teže povredio grudni mišić i sada pokušava da se oporavi kako bi se vratio do kraja sezone, a to nije lak zadatak.

Angola ima 25 godina, Ostende mu je bio prvi klubu Evropi, a ukoliko se ozvaniči njegova saradnja sa Partizanom, biće to najveći skok u karijeri za ovog mladog igrača i šansa da se dokaže na visokoj sceni.

Partizan će dobiti još jednog igrača koji će moći da doprinese u šutu za tri poena, kao i dodatnu rotaciju na niskim pozicijama gde je bilo problema sa povredama.

Sama činjenica da neće biti u sastavu večeras u redovima Ostendea govori da sve ide u pravcu da će završiti u Partizanu. Imao je još neke ponude iz evropskih timova, ali Partizan je bio najbrži.

Čeka se finalizacija posla i ozvaničenje saradnje...

O Angoli ste opširnije već mogli da čitate na stranicama našeg portala.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara