Radu Dragušin (@Reuters)
Radu Dragušin (@Reuters)

I Bajern u redu za Dragušina

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.24. | 13:07

Rumun među najtraženijim igračima ove zime

Sjajan posao napravila je Đenova kada je leta 2022. godine u ugovor sa Juventusom o pozajmici Radua Dragušina stavila klauzulu o mogućnosti otkupa za 5.500.000 evra (plus potencijalna 2.000.000 kroz bonuse). Mladi Rumun pomogao je klubu da se vrati u Seriju A, nastavio sa sjajnim partijama i među najboljim italijanskim ekipama, pa sada njegova vrednosti iznosi skoro šest puta više.

Sve ide ka tome da će uskoro 22-godišnji štoper (rođen 3. februara 2002) promeniti klub ove zime, samo je pitanje ko će imati sreću da ga dovede. Najglasnije se priča o Totenhemu, međutim, Pevci nikako da uplate traženih 30.000.000 evra na račun Đenove. Pominjao se i Napoli, ali ništa konkretno se ne dešava, a zatišje bi mogao da iskoristi Bajern Minhen.

Izabrane vesti

Novinar nemačkog Skaja odlično upućen u dešavanja u bavarskom klubu, Florijan Pletenberg, kao i čuveni Bild, pišu da su Bavarci zainteresovani da dovedu Dragušina ove zime jer će tokom januara i februara biti bez Kima (sa Južnom Korejom na Azijskom kupu) i Mazrauija (sa Marokom na Afričkom kupu nacija). Navodno se rukovodstvo Bajerna već raspitalo o uslovima transfera i spremno je da izdvoji 25.000.000 evra plus bonuse za mladog štopera.

Takav potez uklapa se u najavu "uzbudljive zime u Minhenu" kada je reč o prelaznom roku, po izjavi sportskog direktora Kristofa Frojnda.

Bavarci su već u odmaklim pregovorima sa Totenhemovim Erikom Dajerom, takođe štoperom, a odbranu bi mogao da pojača i desni bek (po potrebi štoper) Nordi Mukijele iz Pari Sen Žermena.


tagovi

Bajern MinhenRadu DragušinĐenovaZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara