Humanitarni tiket Udruženju „Kosovsko Pomoravlje" šalje 470.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 13:25

Aplaudiramo Nikoli Rosiću, Antoniju Rukavini i Nenadu Lalatoviću koji su stigli do zagarantovanih dobitaka, a kličemo pogotku Svetlane Cece Kitić koja je bez lične greške obavila svoj kladilački zadatak...

Tipovanje je pasija, a za nas je i više od toga! Kompanija Mozzart donetu odluku da plemenitost nema alternativu iz meseca u mesec pretače u akciju koja je u julu zablistala kroz četiri „Humanitarna tiketa u podne“, zbog kojih s ponosom ističemo da ćemo Udruženju „Kosovsko Pomoravlje“ proslediti ravno 470.000 dinara. Kada je reč o BiH, doniraćemo 1.090 KM, na adresu Udruženja osoba sa cerebralnom paralizom Kantona Sarajevo.

Generalni direktor OK Crvena zvezda, Nikola Rosić na početku ciklusa stigao je do zagarantovanog dobitka, a zatim smo isto postigli i uz tipovanje fudbalskog mahera Antonija Rukavine. U trećoj sedmici proteklog meseca odlučno je zablistala najbolja rukometašica sveta svih vremena. Svetlana Ceca Kitić ostvarila je svoj cilj, tako što je došla do dobitka teškog 170.000 dinara. Mogla je ona i više, ali avaj... Utakmicu Rozengorg – Lilestrom morali smo da svedemo na kvotu jedan zbog odlaganja meča. Da nije bilo toga, verujemo da bi Ceca Kitić osvojila svih 226.500 dinara, kolika je bila nominalna vrednost njenog tiketa. Na kraju jula, simbol domaćeg fudbala, Nenad Lalatović došao je do zagarantovanog dobitka, što nas dovodi do kraja priče o igrama u mesecu za nama.

Izabrane vesti

Što se tiče ove akcije, iz plusa u plus idemo još od juna 2016. godine. Još samo dve godine i obeležićemo čitavu deceniju postojanja akcije koja je u bukvalnom smislu postala plemeniti brend kompanije Mozzart. Vremenom smo postavljali nove standarde u domenu betinga s plemenitim ishodom, pa smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.814.009 dinara.

Doneli smo odluku da plemenitost nema granicu! Nastavi da pratiš “Humanitarni tiket u podne”.


tagovi

rezzime tipovanjahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMozzart fondacijaNikola RosićAntonio RukavinaNenad LalatovićCeca Kitić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara