Humanitarni tiket u podne: Zvezdan Đorđilović tipuje za srećnije detinjstvo Magdalene Jokić

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.08.19. | 10:30

Borčeva Zebra na 3+ tipu Kluža i Slavije čeka mahersku kvotu 2,35

Levi bek, odnosno bumerang pojačanje čačanskog Borca 1926, mladić koji je ponikao u Zebrama, nosio dres banjalučkog imenjaka njegovog matičnog kluba, danas tipuje u našoj rubrici plemenitih namera. Zvezdan Đorđilović rođen je u Čačku, što ga nedvosmisleno spaja sa gradom na Moravi u kom živi i mala Magdalena Jokić, učenica Osnovne škole "Milica Pavlović". On tipuje za njeno srećnije detinstvo, nadajući se prolasku MOZZART kvote 17,57, odnosno potencijalnom dobitku od 175.700 dinara s kojima nameravamo dodatno da obogatimo naš plemeniti fond kroz koga je do ovoga momenta prošlo ravno 13.254.290 dinara.

Na prvom paru, levi bek čiji tim je na otvaranju Srpske lige - grupa Zapad savladao Mladi Radnik iz Požarevca sa 4:0, igra na ishod meča ŠEFILD VENZDEJ – LUTON. Šefild je za vikend izgubio od Milvola na gostovanju i to mu je prvi poraz ove sezone. Prethodno su savladali Reding i Barnsli i na ove dve utakmice postigli ukupno pet golova. Luton se barem za sada teško snalazi u Čempionšipu. Posle otvarajućeg remija sa Midlzbrom (3:3), izgubio je od Kardifa i Vest Bromviča, a na sve tri utakmice primio je najmanje dva gola. Ove ekipe odigrale su dvomeč u okviru FA kupa u januaru ove godine. Prvi susret završen je bez golova, a Šefild je dobio revanš meč kao gost minimalnim rezultatom.

Izabrane vesti

“Igram jedinicu”, rekao nam je Zvezdan, velika uzdanica tima koga vodi Vladimir Stanisavljević, svakako poynat nam kao strateg Borca, odnosno sportski direktor kluba iz Čačka na superligaškoj i PLS pozornici.

Prelazimo na utakmicu LASK LINC – KLUB BRIŽ, odnosno na kvalifikacioni susret za učešće u Ligi šampiona. Austrijanci su eliminisali Bazel ukupnim rezultatom 5:2 i sada će po prvi put u svojoj istoriji pokušati da obezbede učešće u grupnoj fazi najjačeg takmičenja. U domaćoj Bundesligi posle četiri kola imaju tri pobede i remi. Klub Briž je nadigrao Dinamo Kijev (4:3) i ima identičan učinak u prvenstvu Belgije poput Linca –tri pobede i jedan remi. Za razliku od Austrijanaca na terenu su efikasniji sa 11 datih golova i samo jednim primljenim. Obe ekipe gaje napadački fudbal, pa golovi verujemo ne bi smeli da izostanu.

“U ovoj prilici GG3+”.

Sledi utakmica APOLEL NIK.– AJAKS. Prošle sezone APOEL je šokantno eliminisan u startu kvalifikacija od Suduve, a do ovog duela bili su bolji od Sutjeske i Karabaga. Ajaks je neporažen u tri odigrane prvenstvene utakmice, međutim remizirao je na dve od poslednjih šest utakmica i to oba puta na gostovanju. Da su nezgodni kod kuće Kiprani su dokazali pre dve sezone kada su na ovom stadionu igrali nerešeno sa Dortmundom, dok su se sa Holanđanima jedini put sreli u grupnoj fazi ovog takmičenja 2014. Izgubili su tada u Amsterdamu sa 4:0, dok su kod kuće igrali nerešeno 1:1.

“Kombinujem2&2-4”, rekao nam je fudbaler koji je u BiH sem u banjalučkom Borcu igrao i za Slobodu iz Tuzle.

Na kraju, bavimo se utakmicom KLUŽ – SLAVIJA PRAG. Kluž je uspeo da izbaci tri teška protivnika. Najpre Astanu, zatim Makabi, a onda i Seltik. Posle remija kod kuće (1:1) uspeli su da pobede Škote u Glazgovu sa 4:3 i sada imaju još jednu nimalo jednostavnu prepreku do grupne faze. Česi su odigrali šest utakmica u domaćem prvenstvu i uprkos činjenici da su ostali bez nekoliko važnih igrača dobili su pet i remizirali na jednoj. I sve to uz ukupnu gol razliku 11:1. Slavija jeste favorit na papiru, ali pitanje je u kojoj meri s obzirom da je Kluž prilično nadahnut pomenutim nizom.

“Za kraj igram 3+”, reče nam fudbaler koji ovom igrom overava kvotu 2,35.

U nastavku razgovora, Zvezdan je progovorio o sebi, veoma jednostavno, bez preteranih opisa, taksativno navodeći momente svoje dosadašnje karijere:” Fudbalski put započeo sam u Borcu iz Čacka sa šest godina starosti, sa 18 sam potpisao prvi profesionalni ugovor u Borcu. Nakon Borca, otišao sam u istoimeni klub iz Banja Luke, nastupao sam još za Pobedu iz Prilepa u Makedoniji, a zatim i Slobodu iz Tuzle. Sada sam se posle pet godina opet vratio u Borac. Igram levog beka i levo krilo”.

To kaže Zvezdan Đorđilović, koji tipuje, ali i veruje da će s MOZZARTOM pomoći Magdaleni Jokić, devojčici koja živi sa bakom i dekom u teškim materijalnim uslovima, pošto je prerano ostala bez roditelja.

Toliko o tome, navijaćemo bodro da današnji tiket prođe. Zvezdana na samom kraju podsećamo i na veliki MOZZART projekat revitalizacije košarkaških terena širom Srbije pod nazivom „100 terena za jednu igru“. Ponosimo se ovom akcijom, ali i činjenicom da je MOZZART stao uz najbolje što naša zemlja ima u dva na ovim prostorima najomiljenija sporta. Postali smo ekskluzivni beting partner Košarkaškog saveza Srbije. Dakle, svim srcem smo uz momke Saleta Đorđevića na Mundobasketu, ali i uz fudbalere, budući da smo kao regionalni gigant u oblasti sportskog klađenja stali rame uz rame sa FSS-om, ali i FK Crvena zvezda.

Ostalo je da Zvezdan DONESE ODLUKU namenjenu Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zvezdan Đorđilović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Budimo ljudi” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 17,57,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pogledajte i drugu epizodu Mozzartove serije Ekipizza...

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara