Humanitarni tiket u podne: Zoran Sretenović tipuje za SOS Dečje selo, Kraljevo

Vreme čitanja: 5min | ned. 10.03.19. | 11:45

Sreta u Firenci očekuje tri i više golova

Kao dečak obožavao je fudbal, a ta ljubav ostala je do današnjih dana. Sa prijateljima, još uvek, dva puta sedmično demonstrira veštinu igre na petoparcu.

Ipak, profesionalnu karijeru našeg današnjeg plemenitog kladioca obeležila je košarka. Dovoljno je reći da je tri puta sa tadašnjom Jugoplastikom bio prvak Starog kontinenta. Magičnom igrom počeo je da se bavi u školi, a na školskim takmičenjima Zorana Sretenovića zapazio je Dule Vujošević i odveo ga u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Od svakog svog trenera usvojio je ono najpozitivnije i u razgovoru za Mozzart Sport podvukao je da čovek mora da uči i da se usavršava do kraja života. Nešto više o Sreti možete pročitati u utorak u rubrici “Pet na pet”, a za danas još izdvajamo.

Navijački sam usmeren ka Crvenoj zvezdi. Moji košarkaški uzori bili su Moka i Kića, a trenutno sam glavni trener Yubac kampa za bekove. Sa Yubacom sarađujem 15 godina zbog odličnih uslova za rad sa decom. Učesnici kampa mogu mnogo da nauče od vrhunskih stručnjaka i igrača”, kazao je Sretenović kog smo upoznali sa detaljima Humanitarnog tiketa u podne i društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

Čuveni režiser Emir Kusturica postao je MOZZART – ov 155. dobitnik jer je menadžment naše kompanije odobrio zagarantovani dobitak od 100.000, 00 dinara, koji će MOZZART, po želji poznatog gosta, donirati udruženju za borbu protiv retkih bolesti – “Život”. I profesorka Danica Grujičić imala je zagarantovani dobitak od 20.000,00 koji će kompanija donirati fondaciji “Zajedno za mlade”.

Dosadašnje donacije, u iznosu od sjajnih 11.109.820, 00 dinara, otišle su na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smemo zaboraviti ni pomoć koja je upućena u Republiku Srpsku.

Vreme je da zajedno pogledamo kako je naš 1.004. plemeniti kladilac sastavio današnji dobrotvorni tiket u podne…

U 15.05 na Ostrvu počinje duel između ČELSIJA i VULVERHEMPTONA. Plavci imaju 13 bodova više od rivala. Pošto je poražen od Građana Čelsi je nanizao tri pobede uz jedan primljen pogodak. Serija Vukova je impozantna, samo jedan poraz na poslednjih deset utakmica. Svojevremeno domaći su trijumfovali nad gostima sa 6:0, a međusobni skor je 9:0:2.
Očekujem pogotke na obe strane pa igram gol, gol”.

Sreta je iz Bundeslige odabrao par HANOVER – LEVERKUZEN. Istorijski gledano Bajer ima bolji skor, 4:10:17, a na poslednjim okršajima padalo je od četiri do čak osam golova. I po plasmanu na tabeli gosti su favoriti u današnjem duelu. Hanover je poražen u poslednje tri utakmice uz jedan postignut gol. Leverkuzen je dobio Frajburg sa 2:0, a dva rivala su u oktobru minule godine odigrali nerešeno 2:2.
Biće pogodaka, verujem da dolazi četiri plus”.

Pre Apenina skoknućemo do Pirineja, LEVANTE – VILJAREAL. Žuta podmornica ima deficit od sedam bodova u odnosu na klub iz Valensije. Između tri poraza domaćih udenuo se trijumf nad Seltom. Viljareal je izgubio dve utakmice pa je u poslednjoj slavio nad Zenitom sa 3:1. Istorija kaže 6:4:18, a oba tima su pobeđivala sa po 3:0.
Čini se realno da dođe od dva do četiri gola”.

U Firenci snage odmeravaju FJORENTINA i LACIO. Neboplavni imaju više međusobnih trijumfa, odnos je 12:9:28 i najubedljiviju pobedu od 8:2. Rimljani i u ovom momentu imaju više bodova na kontu. Ljubičasti su nakon devet utakmica bez poraza kapitulirali u Bergamu. Lacio je slavio u gradskom derbiju sa 3:0.
Osećaj me vuče da pokušam sa tri plus”.

I za kraj plemenitog listića Marselj, OLIMPIK dočekuje NICU. Rivale deli četiri poena. Marselj je dobio četiri od poslednjih pet duela, a remizirao je sa Renom. Nica je u poslednjoj utakmici ostvarila minimalac. Istorija je na strani domaćih, 21:6:10, uz najubedljiviji trijumf od 4:0.
I da zaključim sa golovima, tri plus”.

Malo o MOZZART – ovim društveno odgovornim aktivnostima…

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak i od danas Emir Kusturica. Dakle, 32 člana kluba 100.000,00 dinara.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Zorana Sretenovića dobitak će biti doniran i za Dom za mušku decu i omladinu ometenu u razvoju, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:05 2015 ENG 1 Chelsea - Wolverhampton tgg gg 1,95
Ned 18:30 4026 ŠPA 1 Levante - Villareal ug 2-4 1,45
Ned 21:00 5021 FRA 1 Olympique Marseille - Nice ug 3+ 1,90
Ned 20:30 1016 ITA 1 Fiorentina - Lazio ug 3+ 1,65
Ned 18:00 3023 NEM 1 Hannover - Leverkusen ug 4+ 1,95
Ukupna kvota17,29

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Zoran Sretenovićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara