Humanitarni tiket u podne: Željko Mijović tipuje za Fondaciju “Budi himan”

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.11.23. | 11:42

Direktor omladinske škole FK Brodarac, nije mnogo birao, pa ipak je iz aktuelne fudbalske ponude izvukao kvotu 11,87

Ako su vam samo veliki transferi na umu, ako su formirane fudbalske karijere bitne, da li ste se ikada zapitali kako su ti momci od dečaka postajali prvo ljudi, pa zatim fudbaleri? Danas na ovu temu, uz čašicu opklade u plemenite svrhe razgovaramo sa Željkom Mijovićem, direktorom omladinske škole FK Brodarac. Trebala nam je u jedna savršeno kompetetnta ličnost iz oblasti fudbalske prakse.

Red je da napomenemo da je kalemar talenata tima koji je više puta bio šampion Omladinske lige Srbije, te učesnik Lige šampiona došao do kvote 11,87, pa u razgovor po redu krećemo od osnovnog razloga – tipovanja za Fondaciji “Budi human”

Izabrane vesti

Na početku igre Željko Mijović je MOZZART svetu poslao poruku:”Drago mi je što se i moje ime ponovo pojavljuje u velikom poduhvatu kojim godinama pomažete najugoženije. Nadam se da će moj skroman pokušaj uroditi plodom, pa u to ime pozdravljam ceo Mozzart svet kao i navijače Brodarca”…

Mijović na staru bira 4+ tip na meču Al Bateh – Sarjah. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima zna se da je Sarjah u svojstvu blagog favorita. Ono što je još bitnije, ovi timovi s vemena na vreme umeju da budu efikasni, pa neka to što se nas tiče bude još danas.

Na meču Fredericija - B 93, imamo 3+ tip. Tablica Danske 2 kaže da je Fredericija treća, a da B93 igra u fenjeraškom društu, te da ima tek jednu pobedu na proteklih pet mečeva. Na poslednjem meču para bilo je 5:0 za Ftedericiju.

Tip GG3+ imamo na meču Olvejz redi - Rojal Pari. Bolivija 1, a tamo se Rojal Pari u poslednje vreme popravlja! Naime, vezao je tri remija i dve pobede na poslednjih pet utakmica, što znači da će rasterećenije da zaigra pred znatno jačim protivnikom. Dakle, Olvejz Redi je favorit, a da je tako potvrđuju i pislednja dva susreta para koje je dobio.

Dvojku imamo na meču Vaca Diez – Strongest. U Boliviji gosti važe za lidera tabele. Domaći su 13. na tabeli. Strongest je poslednji meč para u maju dobio sa 4:1.

Prateći omladince Brodarca uočeno je da su mladi naraštaji ovog tima trenutno po tabeli bolje pozicionirani od vršnjaka iz oba tabora sa Topčiderskog brda. Željko je za MOZZART Sport prozborio i o tome:”Stvaramo bonus igrače, one kojima se vrata Evrope otvaraju direktno iz Brodarca. Osnov takve kvalifikacije nije subjektivan, već rezultatski potkovan o čemu uz imena pojedinih igrača najbolje govore trenutne pozicije kluba u nacionalnom takmičenju. Trenutno smo četvrti na tabeli, odmah iza IMT-a, Čukaričkog i Partizana”, kaže Mijović

Željko je nadalje razgovor okrenuo ka priči o funkciji pojedinca u timu, bilo da je reč o igraču, ili o treneru u sportskom kolektivu…

“Igrač u funkciji tima, trener u fukciji kluba, pa sve tako do zatvaranja kruga na najvišim mestima u stručnom štabu i upravi. Svi smo tu zbog fudbala i momaka koji moraju prvo da stasaju u ljude, pa u fudbalere. Tako se ophodimo prema poslu svi uz svesrdno zalaganje. Na kraju se sve to prenosi na atmosferu u svlačionici i rezultat na terenu. Tako se zatvara krug uspeha”.

Na kraju, Željko je Brodarac u aktuelnom sportskom trenutku, kada je reč o omladinskim efektivima ocenio ovako:”Smatram da smo trenutno jedna od najjačih fudbalskih akademija. To je kurs kojim želimo da od dece stvaramo ljude i fudbalere”!

Tako je tipovao i za MOZZART Sport govorio Željko Mijović, čovek koga dobro pamti Banjica, odnosno svaka stopa terena FK Rad gde je dugi niz godina stvarao mlade naraštaje za prve borbene redove Građevinara.

Zahvaljujemo se Željku Mijoviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.092.809 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Željko Mijovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara