Humanitarni tiket u podne: Željko Janović tipuje za “Zajedno za život”

Vreme čitanja: 5min | čet. 14.02.19. | 12:00

Predsednik Sinikata profesionalnih fudbalera Crne Gore gađa dvojke Arsenala, Intera i Napolija

Još samo 20 dana deli nas od časa kada ćemo s ponosom objaviti jubilarni MOZZARTOV HILJADITI “Humanitarni tiket u podne”. Nije mala stvar, ako uzmemo u obzir da smo na listiću plemenitih vibracija prokrstarili svim najvećim sportskim smotrama planete, dali Orlovima „Мilion razloga za gol“ na Mundijalu, pomogli preko 70 institucija, klubova, i pojedinaca, zapravo uradili ono što baš niko pre nas nije ni pokušao.

Dakle, bez lažne skromnosti, MOZZART ni na ovom polju nema takmaca, što nas tera da i u budućnosti postavljamo, odnosno pomeramo granice. Trenutno, samo kroz akciju “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 10.925.120 MOZZART dinara.

Izabrane vesti

Želimo još, pa nije ni čudo što i danas krećemo oštrim startom na pet parova Lige Evrope. Birao ih je, čisto da vam bude lakše crnogorski Mirko Poledica, borac za prava fudbalera, Željko Janović. Upravo on nosi zvanje predsednika Sindikata provesionalnih fudbalera nama susedne države. Dakle, Željko zna kako s loptom, pa igra na MOZZART kvotu 11,96, ali pre svega donosi svoju prvu igračku odluku:”Tipujem za Humanitarnu organizaciju Zajedno za život”.

Pa da krenemo, sa bet analizom inicijatora i pokretača organizacije koja brine o pravima fudbalera, naravno pod okriljem FIFPro organizacije.

Za početak, BATE BORISOV - ARSENAL. Za ekipu iz Belorusije ovo će biti prvi takmičarski meč posle dva meseca. Pre nedelju dana savladali su Vojvodinu u prijateljskom meču sa 2:0,  dok su prethodno izgubili dve utakmice takođe prijateljskog karaktera. Arsenal je nakon poraza od Mančester Sitija (3:1) savladao Hadersfild na gostovanju (2:1) i to mu je tek druga pobeda na strani posle osam pokušaja u svim takmičenjima. Ovo će biti njihov treći međusobni duel. Prethodna dva odigrali su takođe u ovom takmičenju 2017. i na oba duela viđeno je šest golova. Arsenal je na ovom terenu tada slavio sa 4:2, kao i u revanšu u Londonu (6:0).

“Igram dvojku na Arsenal”, reče naš gost, rođeni Podgoričanin koji je do kačenja kopački o klin igrao za Budućnost, špansku Salamanku, francuski Istr, portugalski Penjafiel i Žil Visente Morirense.

A sada razgovaramo o meču RAPID BEČ – INTER. Italijani su malo spustili tempo u Seriji A, a kako i ne bi kada su ušuškani između Napolija i Milana, pa su od poslednjih pet utakmica u domovini izgubili dve, i to od objektivno tanjih timova kao što su Bolonja i Torino. Bečki Rapid od toga teško da će izvući neku naročitu korist, iako je tu i tamo uspešno igrao prijateljske mečeve nakon poslednjeg a svakako otrežnjujućeg bundesligaškog poraza od Austrije, sa čak 6:1. Naravno, Inter računa da će sve dobro proći, te da će se kolo sreće držati njihove strane, naročito nakon poraza u četvrtfinalu Kupa Italije, i utakmice koju je na penale dobio Lacio.

“Ponovo čist fiks, odnosno dvojka na Inter”

Sledi utakmica LACIO – SEVILJA. Ovaj susret Lacio dočekuje posle tri vezane pobede. Savladali su Inter u kupu, a zatim Frozinone i Empoli identičnim rezultatom 1:0. Sevilju je očigledno uzdrmala eliminacija iz Kupa od Barselone koje je pobedila sa ubedljivih 6:1. Usledio je poraz od Selte (1:0) i remi sa Ejbarom (2:2). Očigledno je da tim iz Sevilje ima problema na gostovanjima, izgubio je zadnja četiri, dok je Lacio izuzetno teško dobiti na Olimpiku gde redovno postiže golove. Dve ekipe nikada se ranije nisu sastajale.

“Igra na golove, 3+, poručuje zaštitnik prava crnogorskih majstora lopte, koji je svoju sportsku karijeru na zelenim terenima započeo još daleke 1981. godine.

A sada meč SELTIK – VALENSIJA. Budući da Škoti imaju posla sa Špancima, odnosno sa Valensijom koja koja je u LE svaki put prolazila kada bi stigla do šesnaestine finala, jasno je da Seltik ima zbog čega da brine. Ipak, treba znati i da je trener Slepih miševa, Marselinjo, govori o zamoru materijala svojih pulena, misleći na 11 takmičarskih mečeva od početka godine, nasuprot kojih Seltik ima sedam, i to dobitnih, bez primljenog gola. Na tu kartu mogu igrati Škoti, makar i igrali za sitninu, odnosno za aktivan rezultat koji bi mogao da im obezbedi prednost, odnosno šansu pred objektivno boljom Valensijom na revanš meču koji će uslediti.

„Ne menjam, ponovo UG 3+“.

I za kraj, ostaje nam da prodiskutujemo o susretu CIRIH – NAPOLI. Pošto nije otišao dalje s Napolijem u Ligi šampiona, Karlo Anćeloti mora da se prešalta na drugorangirano evropsko takmičenje, pa i da dokaže neosporan kvalitet svog sastava na duelu s Cirihom. Švajcarcima to neće baš prijati, naročito ako uzmemo u obzir njihov poraz od Sent Galena, pa zatim čupanje na Grashopersu na mečevima koje zaokružuje priča o GG4+ ishodima. Napoli s druge strane nije opterećen sa Serijom A, jer sustizanje Juventusa deluje kao preteška misija, baš kao i Interov zaostatak za Anćelotijevim sastavom koji je ukopan na drugom mestu tabele. Takvo stanje stvari Napolitancima daje odrešene ruke da se fokusiraju na Evropu, odnosno da sa Cirihom zaigraju na pobedu.

„Tiket zatvaram dvojkom na Napoli“, poručio nam je naš današnji gost, voljan da ostvari potencijalan dobitak u iznosu od 119.600 dinara, naravno zahvaljujući MOZZART kvoti 11,96, koju množimo svakodnevnom kompanijskom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Vratićemo se mi još jednom na istipovani koeficijent Željka Janovića, ali pre nego što to učinimo pretresimo šta smo sve to do sada radili, ali i šta sve nameravamo da uradimo u budućnosti.

Već smo rekli da ne nameravamo da stanemo. Dakle, idemo u susret 100. „Humanitarnom tiketu u podne“, iz časa u čas očekujemo probijanje granice od 11 MILIONA doniranih u akciji, ali i pucamo na MOZZART pobede na ostalim poljima. Znači, s prvim zracima sunca nastavljamo s akcijom „100 terena za jednu igru“, ali i donacijama kroz kompanijski program podrške sportskim sredinama pod nazivom „Novi dresovi za nove šampione“.

Dakle MOZZART je DONEO ODLUKU, a red je i na Željka Janovića da donese i svoju, konačnu u današnjem tipovanju. Šta predsednik SPFCG ima da poruči MOZZART svetu s one strane Drine?

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Željko Janović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za stara lica iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 11,96, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:55 6504 LE Rapid - Inter ki 2 1,65
Čet 18:55 6505 LE Lazio - Sevilla ug 3+ 1,90
Čet 18:55 6509 LE Bate Borisov - Arsenal ki 2 1,35
Čet 21:00 6516 LE Zurich - Napoli ki 2 1,40
Čet 21:00 6510 LE Celtic - Valencia ug 3+ 2,15
Ukupna kvota12,74

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSindikat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara