Humanitarni tiket u podne: Željko Andrić tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.10.19. | 11:52

Cenjeni operski pevač očekuje da BiH uzme bodove u Grčkoj!

Današnji plemeniti kladilac , koji tipuje za Dečju bolnicu u Novom Sadu je Željko Andrić. Poznati oprerski pevač, inače bariton od kompanije MOZZART dobija 10.000 dinara za sastavljanje dobrotvornog tiketa. Ukoliko listić “prođe” MOZZART će, po Andrićevoj želji, sa donacijom od 140.000 dinara, obradovati sve u Institutu za zdravštvenu zaštitu dece.

Naš gost, koji je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odabrao je pet mečeva iz kvalifikacija za EURO. Prvi počinje u 18.00 sati i to je duel između FINSKE i JERMENIJE. Domaća reprezentacija ima dva boda više od gostujuće. Jermeni su pobedili BiH, a remizirali sa Lihtenštajnom. Fincima su “skalp uzeli” Italijani zatim Bosanci, koji su trijumfovali sa 4:1.Istorijski posmatrano Finci su u prednosti nad gostima, 4:1:0.

Izabrane vesti

“Neka dođe jedinica”.

Današnje preostale utakmice počinju u 20.45 časova, a na sledećem paru Željko se opredelio za kombinaciju. Dakle, meč IZRAEL – LETONIJA. Gosti imaju sve poraze, bez poena su u grupi, a Izraelci imaju osam bodova više. Poslednji međusobni okršaj dobio je Izrael sa 3:0, ali su potom Slovenija i Austrija slavili nad današnjim domaćinima. Međusobni skor je 3:1:1.

“Pokušaću sa prelazom iz jedan, u jedan, uz dva plus”.

Andrić se odlučio se da za plemeniti tiket odabere i duel GRČKE i BiH. Malo bolju statistiku imaju Grci, 2:5:1. Rekli smo da je Bosna dobila Finsku sa 4:1, a da su Italijani sa 2:0 savladali Grčku. U poslednjem okršaju dva nacionalna tima bilo je 2:2.

“BiH nastavlja pobednički niz, dvojka”.

Među brojnim priznanjima našeg gosta izdvajamo Betovenovu nagradu iz 2016. godine koju je dobio u Pragu, a naša sledeća odrednica je Ženeva, ŠVAJCARSKA – REPUBLIKA IRSKA. Švajcarci su bolji u međusobnim okršajima, 3:3:2, ali Irci trenutno u grupi imaju četiri boda više. Gosti imaju pozitivan niz na devet duela. Poslednji meč protiv Gruzije okončan je bez golova. Danska je sa 1:0 savladala Švajcarsku.

“Osećaj mi govori da bodovi ostaju u Švajcarskoj, kec”.

Član Srpskog Narodnog pozorišta u Novom Sadu za poslednju utakmicu na plemenitom tiketu odabrao je duel ŠVEDSKA – ŠPANIJA. Norvežani su Špance uskratili za tri boda golom u četvrtom minutu nadoknade , 1:1. Švedska je Malti dala četiri “komada”. Naravno, Španija ima bolji međusobni skor, 2:1:5, a poslednji duel dobila je sa 3:0.

“Veće šanse dajem Španiji pa igram, iks, dva, sa dva plus”, zaključio je Željko Andrić.     

I današnjeg dobrotvornog kladioca dodatno smo upoznali sa pojedinim MOZZARTOVIM društveno odgovornim aktivnostima. Dakle, veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 80 košarkaških igrališta. Otvorio se još jedan teren, u Vrnjačkoj Banji, a poneo je ime Igor Rakočević.

Kompanija Mozzart biće uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a i KSS – a.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, popela se na fantastičnih 13.438.990, 00 dinara. Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara. Iznose od preko 100.000, 00 dinara imali su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Miloš Teodosić, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković…Dakle, imamo 42 humanitarna kladioca sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.

Informacija značajna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Željka Andrića  dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu I omladinu sa težim I kombinovanim smetnjama “MOJA LUKA” – Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara