Humanitarni tiket u podne: Uz Nikolu Rosića do 192.500 dinara donacije

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.07.24. | 12:00

Generalni direktor OK Crvena zvezda očekuje očekuje prolazak Holanđana i Engleza, te minimum jedan pogodak Španaca

Zaokružismo i jun u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz skor u iznosu od 489.000 dinara, koje šaljemo „Anđelima severa“ iz Bačke Topole. Novo, julsko poglavlje uz EURO, otvara Nikola Rosić, generalni direktor OK Crvena zvezda. Dakle, s nama je prvi čovek šampionske ekipe, pa je red da kažemo da je muški tim velikog kluba osvojio 13. titulu šampiona države, prvu posle 2016. godine. U velikom finalu crveno-beli pobedili su Partizan u majstorici. U isto vreme ženska ekipa izborila je učešće u Kupu CEV, čime je Crvena zvezda postala jedini klub u regionu koji će igrati Evropu u obe konkurencije.

Kako se Nikola Rosić oseća posle svega?

Izabrane vesti

“Ponosan sam na obe naše selekcije! Klub je ostvario ciljeve, a ovom prilikom želim da se zahvalim i vama na ukazanoj prilici da se na ovaj način iskažemo u svetu humanitarnog angažmana po kom je Mozzart postao veliki brend. Voleo bih da dođemo do punog pogotka”, kaže za Mozzart Sport, Nikola Rosić.


Pa da krenemo u tipovanje od današnjeg meča ŠPANIJA – NEMAČKA, uz Rosićevu želju da Španci makar jednom zatresu mrežu “pancera”. Biće ovo prvi okršaj dveju najuspešnijih reprezentacija u istoriji evropskih prvenstava u nokaut fazi nekog velikog turnira još od 2010. godine i polufinala Mundijala u Južnoj Africi. Tada je Španija slavila golom Karlesa Pujola i kasnije osvojila turnir, a u naredna tri međusobna duela takmičarskog karaktera Crvena furija nijednom nije poražena, uključujući tu i ono demoliranje (6:0) u A diviziji Lige nacija pre četiri godine.

U subotu čekamo prolazak Engleza nakon meča ENGLESKA – ŠVAJCARSKA. Samo zahvaljujući makazicama Džuda Belingema u pretposlednjem minutu sudijske nadoknade Engleska je preživela “malenu” Slovaču i došla do šanse da u produžecima zakaže četvrtfinalni sudar sa Švajcarskom. Ako protiv ekipe Murata Jakina bude ponovila sumorno i bezidejno izdanje slično onome protiv Slovaka, neće ugledati polufinale.

Prolaz “lala” u narednu fazu očekujemo na meču HOLANDIJA – TURSKA. Duel na Olimpijskom stadionu u Berlinu biće 15. međusbni između dve reprezentacije. Holandije je dobila šest mečeva, Turska četiri, a četiri puta nije bilo pobednika. Na velikim takmičenjima nisu se ranije sastajali, a poslednje bitke vodili su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Turci su tada pobedili u Istanbulu 4:2, ali su im Holanđani naplatili sa kamatom i deklasirali ih 6:1 na amsterdamskoj Johan Krojf Areni.

Za kraj idemo na meč URUGVAJ – BRAZIL, sa kog očekujemo 2-5 golova. Kopa Amerika je došla do četvrtfinala, a Urugvajci su uzastopno tukli Panamu, Boliviju i SAD. Brazil je remizirao sa Kostarikom i Kolumbijom, a deklasirao je jedino Paragvaj. Ti remi ishodi mogu da im budu znak za upozorenje, baš kao i prošlogodišnji poraz od Urugvaja, pri konačnih 2:0.

I, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Nikole Rosića, legendarnog odbojkaša čija je karijera uglavnom bila vezana za inostranstvo, gde je svojoj dugogodišnjoj nemačkoj ekipi „VfB Friedrichshafen“ pomogao da osvoji tri bundesligaške titule. Međutim, ovaj pouzdani libero je takođe ostvario zapažene rezultate i u reprezentaciji. Osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu 2011. i bronzu 2013. Takođe, na Svetskom prvenstvu 2010. bio je prvi libero reprezentacije Srbije koja je osvojila treće mesto. U Svetskoj ligi, osvojio je srebro (2015) i zlato (2016). Nakon sezone u Luganu, nastupao je u Rumuniji, za Tomis Konstancu, a zatim se opet vratio u Švajcarsku, u Lugano… Da ne dužimo, Rosić danas ostvaruje odbojkaške snove severne tribine! Želimo mu puno sreće u nastupajućoj sezoni.

Na kraju, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.344.009 dinara.

Do nove pobede, uz Mozzart pratite i tipujte na dešavanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Nikola Rosićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara