Humanitarni tiket u podne: U opticaju 200.000 dinara dobitka od tipovanja Danila Dače Ikodinovića

Vreme čitanja: 3min | pet. 31.05.24. | 12:00

Ušati pehar Lige šampiona, po mišljenju slavnog vaterpoliste podižu igrači Real Madrida

Gost plemenitog tipovanja osiguranog Mozzart klauzulom da će ma šta se desilo, tiket biti obezbeđen zagarantovanim dobitkom teškim 100.000 dinara, danas je Danilo Dača Ikodiović. Zlatni momak iz antologijskih vremena našeg vaterpola na scenu izlazi nakon zagarantovanog dobitka našeg najtrofejnijeg motocikliste Dragoaslava Kuleta Perišića i pune pobede Nenada Milijaša koji je pre dve nedelje zablistao uz pogodak težak 200.000 dinara.

U uvodnim napomenama premotajmo film i setimo se da je Dača između ostalog sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzanu medalju na letnjim Olimpijskim igrama 2000. godine i srebrnu na Olimpijskim igrama 2004. godine. Tkođe je osvajao zlato u Montrealu 2005. i 2006. godine u Budimpešti na svetskom kupu. 

Izabrane vesti

Priča je preduga, a mi krećemo od današnje Mozzart šanse 2+Iv2+II na meču AL HILAL – AL NASR. U finalu Kupa kralja Saudijske Arabije, sastaju se dve najbolje ekipe ove države. Al Hilal je bio uspešniji u šampionatu, ali je poslednji meč para koji je odigran nedavno okončan bez pobednika. Al Hilal je do izjednačenja došao u sudijskoj nadoknadi vremena iz penala koji je pogodio Aleksandar Mitović koji želi da danas osvoji i ovaj trofej…

Na meču BROMAPOJKARNA – MALME, u subotu pčekujemo 3+ ishod. Očekujemo da će Malme koji je apsolutno dominantan u šampionatu biti nemilosrdan i kao gost. Tim koji iz 12 mečeva ima gol razliku od 23:7, mora da uživa takvu reputaciju kada igra sa osrednjim protivnikom. Inače, Malme je dobio svih pet poslednjij mečeva para na kojima je redovno dolazila makar 3+ igra.

Danilo Ikodinović na udarnom meču dana očekuje da Dortmund gubi, a Real Madrid osvaja Ligu šampiona! Videti Real Madrid u finalu Lige šampiona tako je prirodno. Sa ‘ušatim’ peharom – ništa manje. Sve su to pokazatelji da je univerzum u ravnoteži, međutim, klub koji je malo ko video na Vembliju – jer, ko bi se zaista usudio da stavi ruku u vatru za Borusiju – preti da ga poremeti. Daleko od toga da Dortmundu pod ‘velikim lukom’ nije mesto, i u prošlosti je prkosio velikašima i mrsio im konce, ali kada je Kraljevski klub preživeo sve nedaće, pregrmeo Mančester Siti i Etihad, jasno je šta je logičniji sled događaja.

Za kraj, u nedelju čekamo jedinicu na meču ATALANTA – FJORENTINA. Atalanta od Bolonje brani četvrto mesto u Seriji A, a juri Staru damu koja ima dva boda više. Posle pet uzastopnih pobeda mučiće Fjorentinu koja je u produžecima poražena od Olimpijakosa u finalu Lige konferencije. Što je mnogo, mnogo je za Violu da bi se naročito angažovala na ovom meču.

I, to bi bilo sve od Danila Dače Ikodinovića, koji je karijeru gradio u Partizanu i u Italiji (Katanija, Breša, Pro Reko). Sezonu 2005/06 proveo je kao član Partizana. Do leta 2008. godine igrao je u ruskom Sintezu iz Kazanja. Sa Pro Rekom je osvojio titulu prvaka Evrope, a sa Partizanom i Sintezom Trofej LEN.

Danilo je nakon tipovanja za Mozzart Sport rekao:”Drago mi je što sam pozvan da se priključim vašim humanitarnim naporima. Za takve stvari prosto se mora imati sluha, tako da je moje vreme odvojeno za vas sa zadovoljstvom, mada sam u poslednjem periodu više u Italiji, nego u zemlji. Sportski pozdrav za Mozzart svet”!

Držimo palčeve da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 32.755.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

danilo ikodinovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara