Humanitarni tiket u podne: Tijana Milojević tipuje za "Koš za sreću"

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.06.23. | 10:55

Odbojkaška reprezentativka dobitak pikira uz jake tipove na golove na mečevima Japan - Peru i Estonija - Belgija…

Svojevremeno smo pisali da je mogla da šeta po modnoj pisti i bude manekenka. Rekli smo i da je Tijana Milojević, odbojkaška reprezentativka Srbije probala da radi piruete kao balerina, te da joj nije bila strana ni gimnastika. Jedno vreme je prvi izbor bila atletika. Trenirala je tenis i veoma uspešno baratala reketom. Međutim, Tijana Milojević je postala vrhunska u sportu koji je decenijama unazad kako u ženskoj, tako i u muškoj selekciji jedan od sportskih sinonima za Srbiju.

Elem, nekada je njen otac Zvonko Milojević bravurama na golu donosio veliku radost navijačima Crvene zvezde na stadionu. I ona to isto radi, samo u dvorani. Posle završenog koledža u Sijetlu, vratila se u Srbiju i već u prvoj sezoni napravila pravi „bum“. Kao deo ekipe koja je u klupske prostorije posle sušnih godina unela duplu krunu, potpuno je osvojila srca crveno-belih pristalica.

Izabrane vesti

Tijana koja sada nosi dres Srema iz Sremske Mitrovice, i naravno nacionalnog tima Srbije, donela je odluku da tipuje za Koš za sreću.

Krećemo u tipovanje od 3+ tipa s meča JAPAN – PERU. Reč je o prijateljskom susretu u koji Japan ulazi kao favorizovan tim. Interesantno, ali ove selekcije se nisu viđale od 2011. godine, kada na dva meča nije bilo golova. Nadamo se da će sada biti drugačije.

Idemo na meč ŠKOTSKA – GRUZIJA, jer Tijana kombinuje 1&2+. Škoti su na čelu Grupe A, a prati ih Gruzija, koja iz dve utakmice ima četiri osvojena boda. Inače, Gruzija je osojila svih devet bodova, ostvarivši gol razliku od 7:1. Poslednji meč para odigran sada već daleke 2015. godine dobila je Gruzija sa 1:0.

Uz utakmicu ESTONIJA – BELGIJA ide 4+ tip. Belgijanci su apsolutni favoriti pred ovu kvalifikacionu utakmicu. Posle remija s Austrijom, žele tri boda, kako bi ostali na distanci u odnosu na trećeplasirane Šveđane. Estonija za sada ima samo jedan bod osvojen protiv Azerbejdžana.

Za kraj, Tijana je odlučila da odigra TM1 2+ na prijateljskom meču NEMAČKA – KOLUMBIJA. Uoči novog kontrolnog meča protiv Kolumbije izbora nema – samo pobeda vraća samopouzdanje i veru u nacionalni tim Nemačke. Hansi Flik je upravo o tome govorio prethodnih dana, najavivši drukčiju Nemačku. Kolumbija baš dugo nije izgubila, skoro godinu i po dana, i ima pravo da se nada novom povoljnom rezultatu. Možda i prvoj pobedi u susretima sa Manšaftom.

I, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Tijane Milojević, koja je u karijeri sem nacionalnog i Zvezdinog dresa, osvojila bronzu sa kineskim Šenženom.

Ovako je svojevremeno govorila za Mozzart Sport: „Tata mi je posebna inspiracija. On je neko ko je veoma mlad osvojio nešto o čemu mnogi sanjaju čitavog života. Njegov uspeh je oduvek bila za mene motivacija. Želim da postignem nešto slično, da doživim taj osećaj. Mislim da sam na dobrom putu... Nadam se da ću nastaviti da nižem medalje i da ću se dugo baviti odbojkom“...

Tijana Milojević (©Starsport/Dušan Milenković)Tijana Milojević (©Starsport/Dušan Milenković)

Tijanina mama je bila atletičarka, tata se bavio fudbalom, pa može da bira na koja vrata da pokuca kad joj je potreban savet.

„Više se razumem sa mamom kad je sport u pitanju. Tetka, sestra i ona su mi kroz karijeru bile najveća podrška. Ali, svakako da je tu i tata. Malo je specifično, jer su dva različita sporta, pritom ja žensko, on muško. Potpuno drugačiji ugao gledanja. Ali, njegovi saveti su sigurno pomogli i doprineli da budem ovde gde sam danas“, pričala je za naš portal Tijana Milojević.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Kolege, na terenu, najbolje znaju kome je pomoć neophodna! Hvala na razumevanju!

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Tijana Milojevićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara