Humanitarni tiket u podne: Suad Šehović tipuje za Centar “Zvezda”

Vreme čitanja: 4min | sub. 24.10.20. | 11:20

Bek podgoričke Budućnosti keca poverava Čekićarima, verujući u pad Građana

Danas na liniju plemenitih tipovanja, akcije bez kraja izvodimo stamenog beka podgoričke Budućnosti. On je Suad Šehović, a mi smo ponosni na njegovu odluku da po prvi u plejadi poznatih svoje tipovanje posveti beogradskom Centru “Zvezda”. Reč je o udruženju građana koje želi da svojim konkretnim delovanjem i akcijama pomogne deci i mladim ljudima u našoj zemlji koji ne mogu da ostvare podršku i pomoć na neki drugi način. Dakle, oni pomažu mladom naraštaju bez potpore da stane na noge, a mi ćemo ih nadamo se podržati donacijom u iznosu od 125.700 dinara, ukoliko današnji tiket prođe testove u Bundesligi, Seriji A, ali i Primeri.

Suad Šehović je startovao od utakmice VEST HEM – MANČESTER SITI. Posle pobede od 3:1 nad Portom na otvaranju grupne faze Lige šampiona, Mančester siti, sve sa Serhiom Aguerom u špicu, mora da vadi fleke sa dva nepovoljno završena meča u Premijer ligi. Pamti se kako ih je Lester tukao sa 2:5, a nije zaboravljen ni Lidsov X iz četvrtog kola. Čekićari su na prethodnom meču od Pevaca izvukli remi, pri raspucanih 3:3, imaju kao i rival sedam bodova na tabeli pa će se teško predati, odnosno pomiriti sa nastavkom tradicionalno gubitnih partija na međusobnim mečevima.

Izabrane vesti

Dvojka na Siti”, reče nam Šehović, košarkaš koji je kraljicu igara počeo da trenira u Jugotes Jedinstvu, da bi kao što znamo sada bio standardan na ABA, ali i Evrokup parketu tima iz crnogorske prestonice.

Krećemo na meč BARSELONA – REAL MADRID. Posle neočekivanog poraza od Kadiza, Real je na startu grupne faze Lige šampiona, potpuno neshvatljivo položio oružje i pred Šahtjorom koji je već na poluvremenu vodio sa 0:3... Zinedin Zidan mora da konsoliduje sastav, jer pred Barselonom koja je sa 5:1 dobila Ferencvaroš, popusta neće biti. Biće to prilika za Mesija i družinu, ali i ozbiljan izazov, jer Barselona je u poslednja dva kola Primere remizirala sa Seviljom, a zatim s minimalcem pala pred Hetafeom.

Ovde stavljam GG“...

Sledi utakmica ĐENOVA – INTER. Svakako da je Inter umoran od tenzije, ali i zadovoljan zbog časnih 2:2 iz utakmice s M’gladbahom. Imali su Italijani posed lopte, imali sve što treba, pa s tehničke strane nemaju razloga da se plaše jedne Đenove koju je primera radi Krotone tukao sa 6:0, da bi s Veronom ovaj tim uspeo da remizira... Konte će dakle biti glavna figura, verovatno i dirigent dešavanja u Đenovi, gde je Inter tradicionalni favorit. Kladilački važna informacija glasi da je na poslednjih deset mečeva para, u periodu od pet godina na ovoj utakmici u Seriji A dolazila NG igra.

Kombinujem 2&2+”, kaže košarkaš koji je prvi profesionalni ugovor potpisao 2005. godine sa sarajevskom Bosnom. Sa Studentima je tokom narednih šest godina osvojio tri kupa i dva nacionalna prvenstva.

Već smo na meču DORTMUND – ŠALKE. Koliko je Šalke loš, toliko je Dortmund ligaški dobar... Ipak, po prirodi stvari ekipa koja je pala pred Lacijom u prvom kolu Lige šampiona mora da se dokazuje. Očekujemo da Lusijen Favr dotegne sve šrafčiće domaćina, pa da rutinski završi posao sa Šalkeom koji je poslednji put na istom mestu pao sa 4:0. Inače, ni sada nas ne bi iznenadila goleada, budući da je 4+ na Šalke dolazio na tri od poslednja četiri bundesligaška okršaja.

Kratko, neka bude 1-1&2+”!

Košarkaš koji je 2010. godine prešao u Union Olimpiju, gde ga je ozbiljna povreda sprečila da pokaže šta ume, a uprkos tome došao do trofeja Kupa Slovenije na kraju igra par MANČESTER JUNAJTED - ČELSI. Spomenuti Kristal Palas, a naročito Totenhem u kontekstu Mančester Junajteda, znači dolivanje soli na ranu za Solskjera čiji tim je na startu Lige šampiona uspeo da savlada PSŽ sa 1:2. Naime, Totenhem je dobio njegove momke sa 1:6, pa će biti oprezan i protiv Čelsija koji je u Evropi zaradio X protiv Sevilje, a u julu dobio polufinale FA kupa. Naime, tada je na Vembliju Mančester Junajted poražen sa 1:3, a to se nikako ne zaboravlja.

Za kraj ostavljam 3+ igru”, zaključio je Suad Šehović, sklapajući korice novog broja Mozzart Sport liste.

Kako ga pamtimo kroz karijeru? Dve sezone proveo je u Ukrajini, gde je igrao u klubovima Budiveljnik i Himik. Sa prvim je uspeo da osvoji Kup Ukrajine. Već 2013. vratio se u Crnu Goru, te potpisao ugovor sa podgoričkom Budućnosti. Za šest godina sa Đetićima bukvalno je harao domovinom. Okitili su se Podgoričani i trofejom Jadranske lige u sezoni 2017/18, te dobili priliku da zaigraju u Evroligi, elitnom evropskom košarkaškom takmičenju. Šehović je pre nego što je obukao seniorski dres, Crnu Goru predstavljao na takmičenjima mlađih selekcija. Bio je član crnogorskog tima na Evrobasketu 2013. i 2017. godine. Sa reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na turniru Igre malih zemalja Evrope 2015. godine. Osim toga, kao kapiten je predvodio svoj tim u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Kini. Crnogorci su po prvi put u istoriji uspeli da se plasiraju na Mundobasket.

To je u najkraćem Suad Šehović, a mi smo ponosni što danas s nama tipuje za Centar “Zvezda”. Neka ga sreća prati kako u klupskoj karijeri, tako i u privatnom životu, uz želju za prolaskom današnjeg tiketa koga po običaju šaljemo i u Republiku Srpsku.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Suad Šehović će na zasebnom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,57, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Suad Šehovićhumanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara