""
""

Humanitarni tiket u podne: Srđan Maksimović tipuje za bebe

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.12.16. | 12:00

Trener golmana Crvene zvezde eventualni dobitak usmeriće za humanitarnu fondaciju princeze Katarine koja sarađuje sa ekipom emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“

U novoj radnoj sedmici pronašli smo nove interesantne javne ličnosti koje će pokušati da sastave dobitne dobrotvorne listiće u akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Na taj način poznati će pomoći da se uveća dosad prikupljena suma novca koju je MOZZART donirao u humanitarne svrhe, a koja trenutno iznosi 1.854.095 dinara.

Izabrane vesti

Evo ko će okušati kladilačku sreću i učiniti jedno dobro delo u narednim danima: Bane Krstić iz Garavog sokaka, Vlada Janković Džet, glumac Aleksandar Dunić, Vanja Bulić, Igor Lazić Nigor, Dragoljub Đuričić, a ponedeljak je rezervisan za trenera Zvezdinih golmana Srđana Maksimovića.

Popularni Maksa nedavno je dobio prinovu u porodici, na čemu mu ovom prilikom čestitamo, pa je insistirao da se eventualni dobitak usmeri kao pomoć bebama.

Maksa tipuje za bebe, srećno!

Prvi par iz Premijer lige, MIDLZBRO - HAL. Oba tima su bliža donjem domu, a Hal ima najlošiju odbranu. Domaći se mogu pohvaliti s remijima koje su ostvarili protiv favorita Lestera, Sitija i Arsenala. Hal je imao sva tri znaka u poslednjih pet utakmica. Međusobni skor je prilično ujednačen, 6-2-5 za Midlzbro.
„Na početku humanitarnog tipovanja MOZZART kombinazzija 1X&2+“, kaže Srđan Maksimović.

Popularni Maksa koji je preko 500 puta sedeo na klupi Zvezde kao drugu utakmicu odabrao je duel iz Serije A, UDINEZE - BOLONJA. Dva kluba koja se „dodiruju“ na tabeli s tim što Bolonja ima bod više. Domaći su imali tri utakmice bez poraza, ali su potom dva puta kapitulirali. Gosti su promešali trijumfe i poraze. Bolji međusobni skor ima sastav iz Udina.
„Igram na golove, 2+.“

Maksimović koji je debi u stručnom štabu seniora imao kod legendarnog Ljupka Petrovića kao treći par odabrao je derbi utakmicu iz nemačke Cvajte, UNION BERLIN - AJNTRAHT BRAUNŠVAJG. Gosti su lideri druge lige, a domaći imaju šest bodova manje, dovoljno za petu poziciju. Serija Berlina u poslednjem mini-ciklusu od četiri utakmice su pobeda, jedan remi i dva poraza. Braunšvajg ima, iz pet susreta, po dva trijumfa i remija, a jedan izgubljen meč. Berlin ima pobedu više u međusobnim okršajima.
„Igraću kombinazziju X2&2+.“

Trener koji ističe da je veoma srećan u Zvezdi za poslednji par odabrao je meč SPARTAK - RUBIN. Moskovljani su lideri ispred Zenita i CSKA, tim iz Kazanja je osmi. Spartak je seriju od četiri trijumfa prekinuo neprijatnim porazom od Samare. Rubin je bez poraza čak pet kola tako da će biti tvrd orah lideru lige Rusije. Međusobni skor 12-7-11.
„Nisam siguran u jedinicu pa igram kombinazziju 1X&2+“, zaključio je humanitarno tipovanje popularni Maksa koji eventualni dobitak namenjuje za akciju „Bebama u pomoć“, u okviru za humanitarne fondacije princeze Katarine.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

tiket u podnesrđan maksimovićsportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara