Humanitarni tiket u podne: Srđan Bošković tipuje za lečenje Luke Rakonjca

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.01.20. | 09:47

Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda očekuje plemeniti dobitak od skoro 200.000 dinara

Poziv za učeće u MOZZART–ovom plemenitom listiću danas je prihvatio Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Srđan Bošković. Poznati novinar potencijalni dobitak usmerio je za lečenje dečaka Luke Rakonjca koji ima sarkom kostiju i urgentne su nove terapije u inostranstvu.

Oni koji žele da pomognu novac mogu da uplate na žiro račun broj 205-9011007298107-75 kod Komercijalne banke.

Izabrane vesti

Ukoliko tiket “prođe” kompanija MOZZART će za Lukino lečenje donirati 198.300,00 dinara. Glavni urednik Radio Beograda malo je konsultovao i kolege iz svoje sportske redakcije pa da zajedno pogledamo “koje kockice treba da se slože” da tiket bude dobitan.

Prva utakmica kreće u 12.15 časova, a sastaju se VITESE – EMEN. Domaći ulaze bez trojice prvotimaca u meč, a nastup više igrača u oba sastava je pod znakom pitanja. Vitese ima suficit od 12 bodova u odnosu na rivala koji je pobedio u poslednja dva duela. Isto se može konstatovati za domaće koji nemaju bolju statistiku u međusobnim okršajima, 1:1:1. Vitese ima najubedljiviji trijumf nad rivalom od 3:0.
Prelaz iz jedan, u jedan”.

Prelazimo u Britaniju, ŠRUZBERI – LIVERPUL. Reč je o šesnaestini finala FA kupa. Domaći imaju pobedu i dva remija u poslednje tri utakmice. Favorit, Liverpul, ne zna za poraz na poslednjih devet duela, tačnije u svih devet je slavio. Igra se jedna utakmica, a u slučaju remija meč se ponavlja.
Opet PK, iz dvojke, u dvojku, uz dva plus”.

U isto vreme LEVERKUZEN dočekuje FORTUNU. Gosti su “fenjeraši” Bundeslige sa 16 bodova manje od Bajera koji ima poslednja dva trijumfa. Tim iz Dizeldorfa ima poraze od Bazela i Verdera. Leverkuzen je rivale dobio sa 4:0, što je najubedljiviji trijumf, a ima i bolji skor 7:3:2. Poslednjih sedam međusobnih okršaja Bajer je rešio u svoju korist. Golovi nisu nedostajali na ovim susretima.
Kombinacija, iz keca, u keca, uz tri plus, KMB 1–1&3+”.

LIL – PSŽ za kraj današnjeg dobrotvornog tipovanja. Parižani imaju pobedu od 6:1 i bolji međusobni skor, 12:14:26. U duel ulaze sa čelne pozicije sa suficitom od 18 poena u odnosu na rivala. U kup takmičenju Lil je dobio pa izgubio od Liona. U PSŽ – u su zaboravili kad su poslednji put “na štitu” napustili teren. Poslednje tri utakmice su dobili sa jednim primljenim golom. Pobeda Lila nad Parižanima od 5:1 može da alarmira.
Neka bude iz dvojke u dvojku, uz tri plus”, konstatuje Bošković koga upoznajemo da ćemo biti društveno odgovorni i u 2020. godini. Kompanija MOZZART će upućivati donacije u zdravstvo, sport, obrazovanje, kulturu, humanitarne akcije…

U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednji obnovljen teren je poneo ime čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića.

Naši naredni gosti u Humanitarnom tiketu u podne, pokušaće da ugroze rekord Ivice Šurjaka koji je sastavio humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara i usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. U plemenitom listiću u podne imali smo ukupno 199 dobitnika uz čiju asistenciju je kompanija MOZZART donirala ravno14.697.690, 00 dinara. Imamo 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara. Humanitarnih kladilaca koji su ostvarili dobitke od preko 100.000,00 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Srđana Boškovića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crveni krst, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš Milić
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara