Humanitarni tiket u podne: Petar Veselinović tipuje za lečenje devojčice Željane Arizanović

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.02.21. | 11:59

Predsednik kragujevačkog KMF Ekonomca čeka 4+ iz Frankfurta

Plejada poznatih ličnosti defiluje kroz naš „Humanitarni tiket u podne“. Branše su razne, a pobude uvek iste, plemenite. S istim ciljem, na jednako bitnom zadatku danas je s nama Petar Veselinović, dekan Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Kragujevcu, a mi kažemo čovek koji pored akademskog zvanja ima i sportski kredibilitet, budući da je reč o predsedniku KMF Ekonomac…

Prođe li danas kvota 10,24, MOZZART će po Veselinovićevoj želji potencijalni dobitak proslediti za lečenje devojčice Željane Arizanović (2016) posredstvom Fondacije “Budi human”. Naime, njoj je sa godinu i po starosti otkrivena skolioza kičme, a kasnije detaljnim pregledima postavljena je dijagnoza: neurofibromatoza TIP-1. Željanino stanje je sve lošije. Borba se nastavlja u inostranstvu, za šta su joj potrebna određena novčana sredstva za operaciju skolioze sa tumorima koje bi pomogle Željani na putu ka izlečenju.

Izabrane vesti

Pomozimo Željani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 934 i pošaljimo SMS na 3030

Pre otvaranja priče o igrama, konstatujemo da je Petar Veselinović voljan da podigne visinu do sada doniranog iznosa kroz akciju “Humanitarni tiket u podne” koj u ovom momentu iznosi 18.745.537 dinara.

Pa krenimo s Petrom Veselinovićem u tipovanje uz par SAUTEMPTON – ČELSI. Naravno, Čelsi će igrati na sigurnu dvojuku, jer to što Sautempton trenutno prikazuje, zove se očaj. Naime, domaći su izgubili pet uzastopnih utakmica, a za promenu dobili Vulverhempton u osmini finala FA kupa Engleske. Tuhel će sasvim sigurno biti vrlo pragmatičan, ali i oprezan da se Čelsiju ne bi ponovile poslednje dve utakmice od kojih nam najinteresantnije deluje ona poslednja iz oktobra. Tada je overen X, kada je Sautempton konačnih 3:3 postavio u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

„Igram 3+“, rekao nam je Petar Veselinović, čovek koji od 1996. godine radi na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, a za čije ime se vezuje mandate člana gradskog veća za duženog za omladinu, sport i turizam.

Prelazimo na utakmicu AJNTRAHT F. – BAJERN. Planetarni šampion vratio se iz pustinje na bundesligaške terene gde su ga sačekali sneg, led i do zuba naoružana Arminija gladna dobrog rezultata. Sve se okončalo sa 3:3.To su umeli da iskoriste prvi pratioci – Lajpcig i Ajntraht iz Frankfurta. Na redu je gostovanje raspucanom Ajntrahtu, koji je uz Bavarce i Volfzbrurg u najboljoj formi. Poslednji meč para dobio je Bajern sa 5:0.

“Igram 4+”

Već smo u Seriji A, na meču SASUOLO – BOLONJA. Deli ih deset bodova, a spaja podjednako neujednačena forma u poslednje vreme. Međutim, Sasuolo je dobio poslednja tri meča para, a poslednji je okončan sa 3:4. Interesantno je da je na poslednjih pet viđanja timova minimalno dolazilo GG3+, te da je u tri navrata dolazilo i 4+.

„Igram 3+“, poručio nam je Petar Veselinović, naučni i sportski radnik kojim se ponosi grad na Lepenici.

Za kraj, na meču smo VALJADOLID – REAL MADRID. Domaći Valjadolid bez osmorice čeka Real Madrid, koji je i ovako i onako u poziciji nedvosmislenog favorita pri suočenju sa 18. Ekipom Primere. Zidanova četa će posle 2:0 na utakmici sa Valensijom, očekivati makar ponavljanje minimalca sa polsednjeg meča para odigranog u septembru mesecu.

„Za kraj kombinujem 2&2+”, poruka je gospodina Veselinovića pred sklapanje korica novog broja MOZZART Sport liste.

Prof. dr Petar Veselinović je rođen 4.januara 1969. godine u Ćupriji. Interesantno je reći da je njegov angažman u gradu na Lepenici tekao u više smerova, a da je za sve uspehe kako na univerzitetskim, odnosno naučnim dužnostima, tako i u gradu zaslužan veliki rad, ali i još nešto. Omiljen je među studentima, što samo po sebi govori koliko je komunikacija bitna za ostvarenje cilja u društvenoj zajednici. Zbog toga ga poznaje ceo Kragujevac, a ne zaobilaze ni sporske funkcije koje održava uprkos velikim naučnim obavezama koje obavlja sa zadovoljstvom.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Petar Veselinović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Fondacije Centar za razvoj obrazovanja, ekonomskih, kulturnih i humanitarnih aktivnosti “Filantrop” iza Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,27, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 

 


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara