""
""

Humanitarni tiket u podne: Petar Puača želi da se priključi MOZZARTOVOM dobitničkom timu

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.10.16. | 12:00

Eventualni dobitak nekadašnji napadač usmeriće za „Čovekoljublje“, dobrotvorni fond Srpske pravoslavne crkve

Ponedeljak odličan dan za nastavak naše humanitarne rubrike „Humanitarni tiket u podne“ koja daje odlične rezultate. To svedoče naše poznate ličnosti-dobitnici, kojih imamo ukupno 26. Da se podsetimo, prikupili smo 1.491.250 dinara koje su donirane u dobrotvorne svrhe, a trenutno spisak dobitnika izgleda ovako: košarkaš Stefan Birčević, glumac Bojan Dimitrijević, fudbaler Bojan Zajić, voditeljka Dušica Spasić, plivač Čaba Silađi, voditeljka Marija Sekulović, novinar Saša Ozmo, fudbaler Slavoljub Srnić, glumac Dragan Mićanović, pevač Legendi Ivan Milinković, glumac Lazar Ristovski, košarkaš Marko Simonović, glumica Seka Sablić, funkcioner FSS Mitar Mrkela, frontmen Nevernih beba Milan Đurđević, legendarni rukometaš Mile Isaković, čuveni vaterpolista Aleksandar Šoštar, selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, čuveni trener Radomir Antić, sportski novinar Predrag Miljuš, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, legendarni fudbaler Momčilo Moca Vukotić, doktor Moma Jakovljević, potpredsednica KSS Ana Joković, pevač Miroslav Ilić, košarkaš Uroš Tripković.

Izabrane vesti

Krećemo u nove kladilačke izazove sa novim učesnikom nekadašnjim fudbalerom Petrom Puačom koji će pokušati da se priključi pobedničkom sastavu i napravi dobitni dobrotvorni tiket.

Evo kako je tipovao fudbaler koji je tokom karijere igrao za Partizan i Zvezdu. Prvi par na dobrotvornom listiću je utakmica iz grčkog šampionata, Verija - Panatinaikos. Domaćin je na začelju tabele sa tri poraza, a Zeleni su kao i obično u vrhu, druga pozicija. Verija je gubila od favorita poput Olimpijakosa, AEK-a dok nam je interesantan učinak Panatinaikosa na velikoj sceni. Remi sa Standardom 2:2 i poraz od Selte. Naravno da je međusobni skor na strani kluba iz Atine, a bilo je i prilično golova na mečevima dva tima. Favorit se zna.
„Pokušaću sa golovima, ukupno dva i više“, započeo je sastavljanje humanitarnog tiketa za naš portal Petar Puača.

Igrač koji je karijeru gradio i u Obiliću, Zeti, Vojvodini, Borcu… kao drugu utakmicu za dobrotvorni listić odabrao je iz lige Rusije, Zenit - Orenburg. Zenit ima isti broj bodova kao i Spartak. Nalazi se na drugom mestu, bez poraza, sa šest pobeda i četiri remija. Zavidna je i gol-razlika. U poslednjih pet mečeva ima čak četiri pobede. Dva tima se nisu sastajala, ali i ovde je favorit jasan.
„Igram na sigurno, ponovo golovi, 2+.“

 U Novom Sadu uspešno funkcioniše Škola fudbala Petar Puača, a nekadašnji ubojiti centarfor ponovo igra na golove. Sledeća utakmica po izboru Puače je iz lige Švedske, Geteborg - AIK. Derbi i po plasmanu na tabeli. Domaći su četvrti sa deset bodova manje od drugoplasiranih gostiju. Oba tima imaju zavidnu gol razliku, a međusobni skor je izjednačen, po devetnaest trijumfa i devet remija, ali je u poslednje vreme uspešniji bio Geteborg.
„Ponovo igram na golove, 2+.“

Poslednji par Petar Puača je odigrao iz nemačke Cvajte, Kajzerslautern - Bohum. Domaćin ima jednu pobedu i na začelju je tabele, gosti su sa dva trijumfa više na sredini. Međusobni skor je na strani Kajzerslauterna 10-7-7.
„I da zaključim kako sam i počeo, 2+“, završio je humanitarno tipovanje Petar Puača, koji će eventualni dobitak usmeriti za „Čovekoljublje“, dobrotvorni fond Srpske pravoslavne crkve.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketPetar Puačasportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara