Humanitarni tiket u podne: Ostoja Mijailović uz EURO 2024 do dobitka od 194.000 dinara

Vreme čitanja: 4min | pet. 28.06.24. | 11:58

Predsednik KK Partizan Mozzart Bet, veruje da “panceri prolaze”, te da “sajdžije” smeštaju makar jedan pogodak u mrežu Spaletijeve selekcije

Svi znaju ko je Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan Mozzart Bet! O njemu je izlišno trošiti reči u smislu upoznavanja, pa će interesantno biti upoznati se sa njegovim predikcijama mečeva koji nas čekaju na Evropskom prvenstvu. Kao što vidite, Mijailović veruje da “panceri” idu dalje, da “sajdžije” daju makar jedan gol “azurima”, te da Englezi i Španci slave…

Šta vi mislite o svemu? Želite li da prepišete neki od tipova Ostoje Mijailovića, ili čak da pokupite ceo tiket, pa da čekate ceo vikend da se trud isplati, a s njim i naplati kvota 3,88? I, naravno, jasno je da je reč o siguricama, ili možda i nije, prosudite sami, jer smo na primeru Slovenije i Gruzije kao debitanta videli da ovog leta u Nemačkoj ništa ne mora da bude onako kako na prvi pogled deluje. Ali da ne mračimo, nego da vidimo šta nas čeka i zaigramo bodro uz Čačanina koji se imeđu ostalog dokazao kao uspešan poslovan čovek.

Izabrane vesti

Krećemo od tipa tm1 1+ sa meča ŠVAJCARSKA – ITALIJA. Švajcarci su omamili Nemce i navukli ih na X. To je bila ona “realna” dvojka u trećem kolu koja nikada nije došla… Čekalo se isto i na meču Hravtska – Italija, pa opet X, mada to ruku na srce i nije bio baš toliko iznenađenje. Sve u svemu, da vidimo šta Spaleti sprema Švajcarskoj sa kojim je Italija čak četiri puta na poslednjih pet utakmica remizirala.

Ostoja Mijailović zatim veruje da “panceri” idu dalje. Dakle, na meču smo NEMAČKA – DANSKA. Dance smo videli protiv Srbije, čvrsta su ekipa, organizovana, koja ume i da se brani i da napada kad je to potrebno. Trkački sigurno mogu da odgovore domaćinu, tako da bi na kraju mogli da presude suvi kvalitet i talenat, a oni su ipak na strani Nemačke. Nagelsman će usled kartona morati da menja štoperski par. Tako će od prvog minuta zaigrati Valdemar Anton i Niko Šloterbek. Džonatan Ta je suspendovan, dok prema najavama iz tamošnjih medija u startnih 11 neće biti ni Antonija Ridigera.

Već smo na tipu jedan sa meča ENGLESKA – SLOVAČKA. Umesto derbija, zicer! Engleska je jedna od selekcija koja je najbolje prošla u osmini finala pošto će snage odmeriti sa Slovačkom. Sve do poslednjeg dana grupne faze crtao se potencijalni derbi između Holandije i Engleske, a onda je Gruzija režirala senzaciju protiv Portugalije, izbacila Mađarsku sa turnira i poslala Slovačku na megdan Gordom albionu. Pred selekcijom Gereta Sautgejta je, dakle, naizgled lak zadatak.

Za kraj, kombinujemo uz Ostoju Mijailovića, po sistemu 1&2+ na meču ŠPANIJA – GRUZIJA. Mnogi su je otpisali nakon poraza na startu turnira od Turske, delovalo je da je propustila poslednji voz kada je ispustila pobedu protiv Češke, ali selekcija Vilija Sanjola i iskoristila je ‘nezainteresovanost’ pobednika grupe, unovčila poklone njenog štopera Antonija Silve i preko jednog od favorita za osvajanje turnira otišla među 16 najboljih selekcija Starog kontinenta – 2:0 (1:0). Posle svega, ko da bude siguran da će i Špancima da bude lako…

Treba da kažemo da je karijera Ostoje Mijailovića, sada iskusnog poslovnog menadžera i vlasnika preduzeća specijalizovanog za različite industrije započela je 2002. godine kada je osnovao sopstveni mali biznis sa 22 godine. Sa razvojem biznisa, Mijailović se razvio kao važna politička figura u Srbiji, radeći kao član Poslovnog odbora u opštini Čačak i kao poslanik u srpskom parlamentu. To je ono o čemu se manje govori u sportskoj javnosti, a o funciji predsednika KK Parttizan Mozzart Bet, u svakom slučaju, kada je u pitanju Ostoja Mijailović držimo da je sve i više nego poznato.

Ako sumiramo učinak “Humanitarnog tiketa” od od početka meseca, navedimo da smo već inkasirali 389.000 dinara, a biće ih još nakon zagarantovanog dobitka Žarka Paspalja i punog pogotka Igora Duljaja, te zagarantovanog dobitka glumca Slaviše Čurovića!

Držimo palčeve da današnji tiket Ostoje Mijailovića prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 33.244.009 dinara.

Do nove pobede, uz Mozzart pratite i tipujte na dešavanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaOstoja MijailovićKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara