Humanitarni tiket u podne: Đorđe Ivanović tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.05.22. | 12:02

Šampion Slovenije u dresu Maribora predoseća jedinicu Liverpula

Svakih šest meseci, podigne po jedan trofej, pa zašto da ne pokuša da isto učini i u „Humanitarnom tiketu u podne“. On je, Đorđe Ivanović, fudbaler koji je ove sezone sa još trojicom Srba u timu podigao pehar šampiona Slovenije. Tipovaće za NURDOR, a potrudio se da to učini, onako centarforski, na volej još na putu iz Slovenije za domovinu.

Odmah smo ga pitali za utiske...

Izabrane vesti

"Sezona iz snova, a utisci povoljni. Ja se treći put uzastopno vraćam u Srbiju sa trofejom. Prvo je to bilo prošlogodišnje osvajanje Kupa Slovenije sa Olimpijom, zatim je došao beloruski trofej u dresu Šahtjor Soligorska, a sada sam pokupio šampionski pehar s Mariborom. Zadovoljstvo zbog titule je još veće, jer uz mene je u timu bio i najbolji strelac lige, Ognjen Mudrinski, kao i Stevan Nikolić, koji je, držite me za reč sposoban da postane vrhunski centarfor srpskog fudbala”... 

E, pa kada je već tako krećemo od ruske jedinice, koju naš gost kupi s meča HIMKI – SKA HABROVSK.

"Neće se Himki preračunavati posle minimalca sa prve utakmice, pa smatram da prednost domaćeg terena može da im pomogne da anuliraju ono što je SKA napravio. U svakom slučaju, mi zbog ovog tiketa navijamo za Himki”

Krenuo je dalje, na poznat teren Đorđe Ivanović, pa u Belorusiji bira dvojku na susretu DIN. BREST – BATE BORISOV.

"Kao igrač Šahtjor Soligosrka upoznat sam s organizovanom igrom BATE Borisova. Višestruki šampion je po meni ovde favorit i zatom glasam za njega”, poručuje naš današnji gost, i mi mu zbog ličnih iskustava sa beloruskih terena apsolutno verujemo.

Slede dve jedinice sa susreta UFA – ORENBURG i BOTEV PLOVDIV – BEROE.

"Kod Rusa bilo je 2:2 na na prvom meču, a Ufa je nešto bolje igrala. Sada joj sleduje pobeda na domaćem terenu, što očekujem i u Plovdivu, gde je ulog veliki. Vidite, Botev je u toku sezone pokazao da ima potencijal da zaigra kao ravnopravan član plej-of društva, pa i da se domogne Lige konferencija. To je moj stav, pa da vidimo da li će ga i tipovanje podržati”, rekao je naš današnji gost, pa prešao na završni, najvažniji udarac.

Čekamo li to mi s razlogom jedinicu u finalu Lige šampiona, na meču LIVERPUL – REAL MADRID?

"Kao prvo, drago mi je što je baš meni pripala čast da u ovoj divnoj akciji budem taj koji će tipovati u danu velikog finala. Iskreno, ovo su utakmice u kojima sve može da se desi. Računajući na viđeno od Liverpula u Premijer ligi, odlučio sam se da odigram jedinicu. Naravno, ko ovde u ma šta može da bude siguran… Pazite, igra se za trofej sezone, a suočavaju taktike jednog Klopa i Anćelotija. Ostaje nam samo da verujemo da će nas sreća i utisak koji sam u toku sezone stekao o Liverpulu poslužiti”.

Tako je tipovao Đorđe Ivanović, a mi smo ga pitali, kakav plan ima za narednu sezonu?

"Sezona je odmora, pa pre svega mislim da je iskoristim i budem spreman na sve izazove. Kuda ću dalje, svakako ću javiti. Ima dana, a sada treba malo spustiti loptu na zemlju i proživeti uspeh i emocije sa slovenačkih terena”.

I, to bi bilo sve, naravno do selidbe tipovanja preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Đorđe Ivanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije “Sunce nam je zajedničko” iz Trebinja. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketĐorđe IvanovićNURDOR

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara