Humanitarni tiket u podne: Nova godina počinje s Milošem Degenekom i tipovanjem za lečenje Lane Jovanović

Vreme čitanja: 3min | pet. 01.01.21. | 12:00

Nezaobilazna karika tima Dejana Stankovića čestita praznike čekajući keca sa Old Traforda

Novu godinu dočekali smo sa Robertom Prosinečkim, a već prvog dana 2021. na crtu “Humanitarnog tiketa u podne” izvodimo još jednog ljubimca Marakane. Sa nama je Miloš Degenek, reprezentativac Australije, nezaobilazna karika u lancu tima Dejana Stankovića. On tipuje za lečenje devojčice Lane Jovanović, a MOZZART mu na raspolaganje stavlja ulog od 10.000 dinara. Pogodi li, kompanijska kasica donacija biće bogatija za plus u iznosu od 143.900 dinara.

Pa da krenemo uz najlepše želje gostu čiji klub se u godini za nama sem uspešnom evropskom bitkom ponosi i društveno odgovornim poslovanjem. Dve akcije koje su oduševile čitavu Srbiju i pružile pravi primer drugima su – “Od Zvezde s ljubavlju” i “Od rođenja mog”! Međutim, Zvezda u ovim akcijama nije bila sama. U saopštenju kluba izraženo je zadovoljstvo zato što je tim iz Ljutice Bogdana ove akcije sproveo s kompanijom MOZZART, eskluzivnim beting partnerom šampiona Srbije.

Izabrane vesti

(©MN Press)(©MN Press)

Elem, da se vratimo na današnji zadatak, jer Miloš Degenek startuje igru s mečom BANIJAS – AL DAFRA. Banijas je u usponu forme. Posle tri pobede, imaju remi sa Al Ahlijem, a Al Dafra je pred ovaj meč poražena od Al Nasra sa 0:2. To ukazuje na makar načelnu nominaciju domaćina za favorita. Mogla bi ova utakmica biti njihova osveta za eliminaciju iz kup takmičenja, odnosno za martovski poraz u produžecima susreta odigranog bez golova u regularnom toku meča. 

„Verujem da domaćin daje makar dva gola“, rekao nam je Degenek, ocenjen vrlo visoko u rubrici kojom je MOZZART sport procenjivao Zvezdine igrače na kraju uspešne jesenje sezone. 

Čovek koji je bez prigovora prihvatio odluku Dejana Stankovića da igra levog beka u Tirani na drugom paru koketira sa susretom EVERTON – VEST HEM. Everton je doživeo samo tri poraza na poslednjih 28 obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Tim iz Liverpula je kao domaćin postigao najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest duela sa Vest Hemom, takođe u svim takmičenjima.

„Kombinujem 1&2“, poručuje fudbaler rođen u Kninu, odvajajući na stranu ne tako malu kvotu 2,60.

Već smo u Čempionšipu na susretu ŠEFILD VENZDEJ – DERBI. Današnji gost je doživeo samo dva poraza na poslednja 24 obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Derbi je uspeo da sačuva mrežu na pet utakmica u poslednjih šest kola Čempionšipa.

„U ovom slučaju GG“, mudro će naš gost verujući u dolazak koeficijenta 2,05.

Za kraj, bet analiza nas vodi Old Traford. Dekenek je odlučio da tipuje na meč MANČESTER JUNAJTED – ASTON VILA. Junajted je kao domaćin postigao najmanje po dva gola na šest od poslednjih sedam duela sa Aston Vilom u svim takmičenjima. Gost iz Birmingema nije poražen u poslednjih pet kola, a domaćin u devet.

„Kec stiže sa Old Traforda“, kaže fudbaler koji je jesenas proveo 2.201 minut na terenu...

Hvala Milošu Degeneku na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne” s kojim smo eto videli i peti doček Nove godine. Za one koji ne znaju, počeli smo u leto sada već daleke 2016. godine, a zaustavljali se nismo. Bez obzira na okolnosti, teške dane protekle pandemijom okovane godine svakog dana izlazio je tiket plemenitosti. Želimo da nastavimo u istom smeru, bez zastoja uz želju da nam ova 2020. bude generalno radosnija od one koju smo ispratili.

MOZZART i Miloš Degenek žele vam srećnu Novu godinu i nastupajuće praznike uz kladilačko-plemeniti pozdrav za družinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Degenek će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Javne ustanove “Dom za lica sa invaliditetom” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 14,39, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaFK Crvena zvezdaMiloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara