Humanitarni tiket u podne: Nikola Grubješić tipuje za lečenje Vukana Stoiljkovića

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.05.22. | 11:35

Nekadašnji centarfor, sada trener pionira Partizana, čeka dvojku Arsenala i kombinaciju Stare dame protiv Lacija

Radnu nedelju započinjemo još jednom kladilačkom borbom za zdravlje, lepši život i detinjstvo malog Vukana Stoiljkovića (2021), koji nažalost boluje od spinalne mišićne atrofije.

Pomoć će mu nadamo se stići i od doajena fudbalske veštine, nekadašnjeg fudbalera Partizana, Nikole Grubješića koji danas s uspehom vodi pionire tima iz Humske. Dakle, struka je tipovala, a MOZZART donirao 10.000 dinara, na putu do potencijalnog dobitka u iznosu od 126.200 dinara.

Izabrane vesti

Da ne bude zabune, Nikola Grubješić je tipovao na udarne mečeve dana. Imamo dve kombinacije iz Serije A, plus dvojku u premijerligaškom svetu.

Krećemo baš od nje, od meča NJUKASL – ARSENAL. Njukasl je obezbedio opstanak u Premijer ligi, tako da rezultatski motiv u utakmici protiv Arsenala praktično ne postoji. Međutim, Crno-beli će nadahnuće crpeti iz činjenice da su ih Tobdžije pobeđivale u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica i da su im ukupno spakovale 16 lopti u mrežu, a dozvolile tek jedan gol. Dakle, Arsenalu su Svrake kao glineni golubovi. To je poenta priče o meču koji otvara današnji tiket.

Nadalje, Grubješićeve kombinacije vode nas put utakmice JUVENTUS – LACIO. Zadržavamo se na ovom paru, pa kažemo da je Juventus sa obavezama u Seriji A odavno završio. Nada o uključenju u šampionsku trku tinjala je kratko, a kako je Ligu šampiona nedavno obezbedio i matematički, torinski tim u poslednja dva kola šampionata Italije ulazi bez rezultatskog motiva. Rimski klub vodi u trci za jedno od dva mesta u Ligi Evrope, petoplasiran je sa 62 boda i jednom pobedom u preostala dva kola matematički bi obezbedio učešće u drugom po kvalitetu UEFA takmičenju i samim tim finansijsku injekciju od najmanje 15.000.000 evra.

I to bi bilo to, završni udarac Partizanovog majstora lopte i kalemara za mlade talente koji 1X&GG, čeka i sa meča SAMPDORIJA – FJORENTINA. Ključna stvar na ovom meču je da Fjorentini Evropa visi o koncu, ali da ni Sampdoriji bezbednost još nije zagarantovana. Četiri boda manje od nje ima Kaljari koji će da grize ne bi li sačuvao status tima iz Serije A. Dakle, tip je je opravdan, a stručna procena nadamo se sasvim opravdana.

Inače, ukoliko to ne znate, Nikola Grubješić nosi fudbalske gene. Sin je Partizanovog centarfora iz 70-ih, Pavla Grubješića. Igrao je u mlađim kategorijama Mačve odakle je 1999. godine došao u Humsku. Posle omladinskog staža u Partizanu i kaljenja u Teleoptiku, debitovao je za prvi tim u sezoni 2004/05. i u sledećih godinu dana postigao 13 golova u prvenstvenim mečevima. Sa Partizanom je osvojio titulu prvaka u sezoni 2004/05. Posle eliminacije Partizana iz kvalifikacija Lige šampiona, a kasnije i Lige UEFA u sezoni 2005/06, Grubješić je otišao prvo na pozajmicu u Voždovac a zatim u ruski Kamaz gde je igrao tri godine. Posle toga je nastupao za Čukarički, Hapoel Haifu, AEL Larisu, Leotar a potom je igrao i u Švedskoj, Mađarskoj i na Filipinima.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Grubješić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnu fondaciju “Radost”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 


tagovi

Nikola Grubješićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara