""
""

Humanitarni tiket u podne: Nenad Stojković tipuje za Plavi krug

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.02.17. | 12:00

Nekadašnji fudbaler, koji je igrao za Monako, gađao je na golove u derbiju Marselja i PSŽ-a

Ove sedmice, tačnije u utorak, poznati džez muzičar Jovan Maljoković uspeo je da sastavi dobitni dobrotvorni tiket i da dobijeni novac usmeri u humanitarne svrhe. Nadamo se da će i naš današnji gost, Nenad Stojković, biti iste sreće.

U dosadašnoj plemenitoj akciji kompanije MOZZART učestvovalo je preko 250 poznatih ličnosti, pa je do ovog trenutka donirano preko 2.700.000 dinara. Ali se tu kompanija MOZZART neće zaustaviti.

Izabrane vesti

Ukoliko želite da prepišete tiket Nenada Stojkovića to možete učiniti OVDE .

Danas će Nenad Stojković, bivši prvotimac Partizana i reprezentacije Jugoslavije pokušati da upotrebi svoje bogato fudbalsko iskustvo da bi sastavio dobitni tiket. Prva utakmica na današnjem dobrotvornom tiketu dolazi iz Engleske, zemlje porekla najvažnije sporedne stvari na svetu. Reč je o duelu TOTENHEM - STOUK. Pevci igraju promenljivo u poslednjih nekoliko utakmica i zauzimaju treće mesto u Premijer ligi. Ni Stouk nije ništa bolji, mada ih može ohrabriti minimalna pobeda nad Kristal Palasom u prošlom kolu.

„Pokušaću sa golovima, GG3+“, kaže za MOZZART Sport Nenad Stojković.

Nenad je postao član beogradskog Partizana sa 16 godina, a za prvi tim proslavljenog  beogradskog kluba debitovao je u sezoni 1974/75. Drugu utakmicu na MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu Stojković je izabrao iz francuske lige, LION - MEC. Domaćin je u prethodnih pet utakmica pretrpeo tri poraza i sve je dalje od borbe za titulu, dok se Mec nalazi u nezavidnoj situaciji jer ga samo bod deli od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja. 
„Tipujem na domaćina, i to iz keca u kec.“

Naš današnji humanitarni kladilac je 1978. godine noseći dres voljenog kluba poneo i laskavu titulu „fudbaler godine“, a narednu utakmicu na humanitarnom tiketu odabrao je duel dva velikana francuskog fudbala, MARSELJ - PARI SEN ŽERMEN. Olimpik ne igra kako bi bilo za očekivati od ekipe takvog renomea, dok Sveci igraju očekivano dobro i samo su na tri boda zaostatka od vodećeg Monaka, pa nema sumnje da će ovo biti prava poslastica za ljubitelje fudbala.
„Očekujem pravu goleadu na ovom duelu, stoga igram 3+.“

Posle odlaska iz Partizana Nenad je karijeru nastavio upravo u Francuskoj, gde je nastupao za nekoliko velikana iz ove zemlje, kao što su Monako i Monpelje. Humanitarno tipovanje prelazi na Apenine, tačnije na utakmicu LACIO - UDINEZE. Rimljani su odigrali nekolko dobrih mečeva u poslednjih nekoliko kola, tako da sada zauzimaju šesto mesto. S druge strane Udineze u poslednje tri utakmice ne zna za pobedu, pa na gostovanje ide sa malo nade u pobedu.
„Lacio je sigurno bolja ekipa u ovom trenutku, zato igram keca na njih.“

PREPIŠI TIKET NENAD STOJKOVIĆA

Stojković je za reprezentaciju Jugoslavije igrao sedam godina, a sa istom je učestvovao na Svetskom prvenstvu 1982. godine u Španiji. Svoj jedini gol za nacionalni tim dao je 1982. godine Bugarima u Sofiji, a taj pogodak je Jugoslaviju i odveo na pomenuto prvenstvo. U svom humanitarnom tipovanju i dalje se zadržao u Italiji, a sledeći na redu je duel INTER - ROMA. Dani stare slave izgleda da su prošli za klub iz Milana, dok je Roma i ove sezone solidna i za sada jedini ugrožavaju Juventus u pokušaju da osvoje novu titulu.
„Smatram da su Toti i momci odlični, stoga igram dvojku na Romu.“

Današnji gost kompanije MOZZART, koji se fudbalom bavio profesionalno do 1992. godine, humanitarno tipovanje završava derbi utakmicom iz španske Primere ATLETIKO MADRID - BARSELONA. Jorgandžije uvek igraju motivisano protiv Katalonaca, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put. S druge strane španski gigant ne igra ove sezone kao što je očekivano, o čemu svedoči ubedljiv poraz od PSŽ-a u Ligi šampiona. Stoga je realno očekivati da će Madriđani dati sve od sebe da slave na Visente Kalderonu.
„Barsa mi deluje bledo ove sezone, pa ću igrati keca na Atletiko“, zaključio je humanitarno tipovanje Nenad Stojković koji će eventualni dobitak usmeriti ka Plavom krugu, Udruženju za borbu protiv dijabetesa grada Beograda.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjeNenad Stojkovićhumanitarni tiketbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara