Humanitarni tiket u podne: Nenad Nerandžić tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 3min | čet. 07.09.23. | 11:16

Krilni centar ne može da odoli kecu na Orlove...

Danas se družimo s krilnim centrom koji je svoje kvalitete dokazao na parketu proteklih godina. Pamtimo Nenada Nerandžića po izuzetnim nastupima u dresu Borca, zatim FMP-a i Igokee, a sada se nadamo da će uspešan biti i na liniji slobodnih bacanja u tiketu plemenitosti.

Pitamo prvo Nenada za klub:“Videćemo, sve opcije su u igri. U svakom slučaju, nadam se da ću vas u budućnosti obradovati interesantnim vestima“, kaže za Mozzart Sport, košarkaš koji će potencijalni dobitak od ovog tipovanja uputiti Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova.

Izabrane vesti

Krećemo do jedice s meča dana, odnosno utakmice SRBIJA – MAĐARSKA. Srbija i Mađarska su dve najjače selekcije u grupi i sa time su se složili svi akteri. Za miran san i miran rasplet Orlovima je potrebno da u ovom septembarskom terminu uzmu šest bodova: kod kuće danas protiv najvećeg rivala, a onda i četiri dana kasnije protiv „fenjeraša“ Litvanije. U poslednje tri godine odigrane su tri utakmice. U Ligi nacija bilo je 1:0 za Mađare u Beogradu i 1:1 u Budimpešti, dok je u martu prošle godine u prijateljskom odmeravanju snaga u komšiluku bilo 1:0 za Orlove.

Košarkaš zatim kombinuje 1&2+ na meču HOLANDIJA – GRČKA. Holanđani imaju kvalitet, ali i poraz od Francuske (4:0) u ovim kvalifikacijama. Prilično neugodno, jer Grci su jedini poraz, isto od Trikolora zabeležili s minimalcem. Holandiji je loše išlo i u Ligi nacija, a u borbi za treće mesto poraženi su od Italije sa 2:3.

Nerandžić zatim bira 1&3+ sa meča FRANCUSKA – REP. IRSKA. Ni manje, ni više, već svih 12 bodova skupili su Trikolori u ovim kvalifikacijama. Impresivna im je i gol razlika od 9:0, što znači da će Irci gotovo nemoguće probity njihovu odbranu imajući u vidu da su gubili upravo od Francuske i Grčke. Interesantno, ali Dešanov tim je u tom drugom kolu kvalifikacija samo jedan gol dao Ircima.

Za kraj, tu je kec na meču ČEŠKA – ALBANIJA. Česi su prvi u Grupi E, i svakako su kvalitetniji od Albanije koja ima bod manje, kao i poraz od Poljaka. Deluje da će Česi biti dominantna ekipa, koja je pred ovaj meč sa 4:1 savladala Crnu Goru na prijateljskom susretu koji mnogo govori o nominalnoj vrednosti pojedinaca, kao i cele ekipe.

I, to bi bilo sve od Nenada Nerandžića, čiji tipovi deluju sigurno, baš kao što to umeju da budu njegovi šutevi na koš. Želimo mu puno uspeha u nastavku karijere, a i da mu se ostvare želje, te da Orlovi večeras slave protiv Mađarske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Nenad Nerandžićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara