Humanitarni tiket u podne: Nemanja Matić tipuje za lečenje Lane Jovanović i Anike Manić

Vreme čitanja: 5min | ned. 25.10.20. | 10:59

Komentator sa javnog servisa cilja iks na duelu Vulverhemptona i Njukasla!

Tokom bogate karijere, novinar RTS – a, Nemanja Matić izveštavao je o dešavanjima sa čak četrdesetjednog različitog sporta. U šali, Matić, kaže da je u tom segmentu evropski rekorder. Sa komentatorske pozicije bio je akter svih OI od 2007. godine, svih Svetskih i Evropskih šampionata, prati Zvezdu na međunarodnoj sceni…

Ovog vikenda je na Velikoj nagradi Mađarske, prati formula jedan na Hungaroringu. Nemanja će ispratiti i našeg vozača Dušana Borkovića koji je jedan vikend pre kraja takmičenja obezbedio titulu šampiona TCR Istočna Evropa.

Izabrane vesti

Komentator koji je prenosio 41 sport potencijalni dobitak ravnomerno je rasporedio za lečenje Lane Jovanović i Anike Manić.

Evo kako je NEMANJA MATIĆ sastavio današnji MOZZARTOV plemeniti listić.

Krenuli smo iz Serije “A”,  BENEVENTO – NAPOLI. Gosti imaju dva boda više i trenutno su bez remija kao i domaći tim. Benevento ima i lošiji međusobni  skor, 1:0:4, sa najubedljivijim porazom od 6:0. Roma je sa 5:2 savladala Benevento dok je Napoli sa 4:1 slavio nad Atalantom, ali je izgubio od Alkmara u Ligi Evrope.

“Verujem da Benevento neće dobiti, DŠ X2”. 


Sat vremena kasnije KADIZ dočekuje VILJAREAL. Domaći su dobili Real sa 1:0, aViljareal ima četiri pobede i remi. Međusobni skor je 0:2:4. Žuta podmornica je poslednja dva susreta sa današnjim rivalom dobila rezultatom 3:0, ali u duel ulazi prilično oslabljena.

“Igram na broj golova, od dva do tri”.


Pred nama su utakmice Premijer lige, najpre analiziramo susret VULVERHEMPTON – NJUKASL JUNAJTED. Što se tiče forme domaćina, Vulvsi su u dobrom momentumu nakon što su u prethodnom kolu savladali Lids u gostima minimalnim rezultatom. Centralna figura tog ne tako atraktivnog okršaja bio je Raul Himenes koji je svojim pogotkom doneo sva tri boda ekipi. Sa druge strane, Njukasl u predstojeći meč ulazi posle poraza od Mančester Junajteda (1:4) i svoju šansu za povratak na pobednički kolosek traži baš protiv Vonderersa. Vulverhempton je nakon pet odigranih utakmica osvojio devet bodova, uz gol razliku 5:7. “Svrake” imaju dva boda manje, sa negativnom gol razlikom koja iznosi 7:9. Ako se osvrnemo na istorijat okršaja između Vulverhemptona i Njukasla, na poslednja dva međusobna duela rivala nije bilo pobednika. Oba susreta završena su identičnim rezultatom, 1:1. Naš plemeniti kladilac smatra da bi ishod ovog meča mogao dobiti obrise prethodna dva i zbog toga želi da odigra nerešeno.

“Iks”.


Prelazimo na utakmicu ARSENAL – LESTER. Domaći imaju sijaset kadrovskih problema. U sličnoj situaciji su i Lisice koje su slavile sa 3:0 u Evropi. Arsenal je takođe bio uspešan u Beču, 1:2. U poslednjim utakmicama Premijer lige oba tima poražena su sa 1:0, os Sitija i Vile. Istorija je na strani domaćih, 17:8:4.

“Pokušaću sa jedinicom”.


Još jednom smo na Apeninima,  JUVENTUS – VERONA. Stara dama je 15 puta dobila Veronu uz tri remija i toliko poraza. Najubedljivija pobeda je sa 6:1, ali je Veroni pripao poslednji okršaj. Juve ima samo bod više, u Seriji “A” je remizirao na poslednjoj utakmici dok je u Ukrajini slavio. Verona je sa Đenovom odigrala bez golova. Na 11 poslednjih susreta dve ekipe palo je po tri i više golova.  

“Da ispoštujemo statistiku koja često ume da zavara, tri plus”.


Našeg dobrotvornog kladioca, koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje Lane Jovanović i Anike Manić, informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju mada je sa mnogim detaljima upoznat.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894,00 dinara.

Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Ustanovi socijalne zaštite za smeštaj starijih lica “Dana”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara