Humanitarni tiket u podne: Nebojša Radović tipuje za Studentski dom "Mika Mitrović"

Vreme čitanja: 6min | ned. 22.09.19. | 10:57

Poznato televizijsko lice u ostrvskom derbiju očekuje pobedu Liverpula, uz minimum tri gola

Prve korake u novinarskim vodama Nebojša Radović napravio je u sportskoj redakciji BK televizije još 1996.. Karijeru je 2002. nastavio na RTV Pink gde i danas radi. Izveštavao je sa velikog broja događaja, među kojima se ističu svetska i evropska prvenstva u plivanju i vaterpolu, odbojci i kajaku, sa grend slem teniskih turnira, kao i Olimpijskih igara u Pekingu i Rio de Žaneiru. Kao komentator radio je prenose različitih sportova među kojima su tenis, šampionat Formule 1, kao i moto Gran pri šampionat. Osim što uređuje i prezentuje sportske vesti, s vremena na vreme pomaže kolegama u vođenju jutarnjeg programa. U dugogodišnjoj saradnji sa Teniskim savezom Srbije radio je na organizaciji takmičenja srpskih Dejvis i Fed kup timova koja se održavaju u Srbiji, među kojima se ističu dva Dejvis kup finala. Sarađuje i sa Kajakaškim savezom Srbije kao PR, ali je bio i deo tima koji je u Beogradu organizovao Svetski kup, Evropsko prvenstvo za juniore i mlađe seniore, kao i seniorski Šampionat Evrope.
Doktorirao je na katedri za italijanski jezik i književnost Filološkog fakulteta u Beogradu, na kojoj je završio i osnovne i studije na masteru. 

Kompanija MOZZART, naš portal i “Humanitarni tiket u podne” imaju zadovoljstvo da u današnjem plemenitom listiću ugoste televizijsko lice Nebojšu Radovića koji je za plemeniti listić odabrao utakmice iz evropskih najboljih liga.

Izabrane vesti

Nebojša je krenuo sa Apenina, a šta drugo očekivati od doktora italijanskog jezika, LEĆE – NAPOLI. Tim koji predvodi trener Karlo Anćeloti ima bolji međusobni skor, 4:7:7. Nakon dve utakmice bez datog gola Leće je sa po 2:1 dobilo dva duela. Napoli je uz goleadu dobio Fjorentinu, izgubio od Juventusa, a sa po 2:0 slavio nad Sampdorijom i Liverpulom. Klub iz Napulja je u poslednja dva meča dobio Leće.
“Neka bude dvojka, uz tri plus”.

Naš plemeniti kladilac je sa Ostrva odabrao dva duela, prvo, ARSENAL – ASTON VILA. Nakon pet kola domaći imaju učinak od 2:2:1, gol razliku 8:8 i osam bodova. Vila ima duplo manje poena na kontu. Nakon dva premijerligaška remija Arsenal je sa 3:0 dobio Ajntraht. Vila ima dva trijumfa, minimalan poraz, pa remi, bez golova, sa Čekićarima.
“Pobeđuje domaćin, kec, uz tri plus”.

Ostajemo u Londonu, ČELSI – LIVERPUL. Plavci imaju nešto bolji skor, 29:19:25, a najubedljiviji trijumf od 4:0. Liverpul u derbi ulazi sa pozicije jedan, ima maksimalan učinak sa 15 bodova, rivali sedam manje. Niz trijumfa u domaćem šampionatu Liverpulu je prekinuo Napoli. Od Čelsija je u Ligi šampiona bila bolja Valensija.
“Rizično, ali neka bude dvojka sa tri i više golova na meču”.

U Andaluziji igraju SEVILJA - REAL. Kraljevski klub ima ubedljivo bolji skor, 16:4:36, a najubedljivija pobeda bila je sa 5:0. Real je imao pozitivan niz na četiri duela pa je poklekao u Parizu, PSŽ je slavio sa 3:0. SEvilja nije izgubila na poslednjih šest duela. Madriđani su dobili poslednji međusobni okršaj sa 2:0. Realno, teško je prognozirati ishod ovog duela.
“Neka bude GG3+”.

I još jedan derbi, ali iz Francuske, LION – PSŽ. Parižani su izgubili jedan prvenstveni meč, a Olimpik ima četiri boda manje. Lion je odigrao nerešeno na poslednje tri utakmice, PSŽ ima četiri pobede, poslednja nad Realom dala je krila pred gostovanje u Lionu. Olimpik je sa Zenitom igrao 1:1, ali je u poslednjem duelu sa gostima slavio sa 2:1.
Ponovo nije lako odlučiti, neka bude minimum po gol sa obe strane”, zaključio je naš dobrotvorni kladilac koga smo posebno upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

Dakle, veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 79 košarkaških igrališta. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Obnovljen je teren i na Banjici u Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu. U Čuburskom parku, svečano je otvoren novi teren posvećen “Zlatnim momcima” – osvajačima medalja na Svetskim prvenstvima. U beogradskom naselju “Medaković 2” renoviran je i svečano otvoren teren u čast trenera Monaka, proslavljenog srpskog  reprezentativca, Saše Obradovića.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i član je sponzorskog pula FK Crvena zvezda i KK Partizan.

Kompanija MOZZART je za vreme Mundobasketa u Kini, kao ekskluzivni beting partner KSS – a, pripremila sjajnu humanitarnu akciju. Svaki poen naših Orlova kompanija je nagradila sa po 1000,00 , a svaku trojku sa po 10.000,00 dinara. Ukupni saldo kompanija MOZZART donirala je u humanitarne svrhe. Orlovi su bili precizni za 1.574.000, 00 dinara, ali će, odlukom našeg menadžmenta, MOZZART donirati 2.000.000, 00 dinara.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.428.990,00 dinara.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a predposlednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZART-a odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Jedna od poslednjih dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara. Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta, legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART-ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Nebojše Radovića dobitak će biti doniran i za Zavod za žensku decu i omladinu, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com          


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara