""
""

Humanitarni tiket u podne: Miodrag Ješić tipuje za Udruženje Iz kruga

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.04.17. | 12:00

Bivši fudbaler i poznati trener igra na Barsu iz keca!

Dobro je poznato da je kompanija MOZZART  učestvovala, učestvuje, a i sama priređuje plemenite akcije. Bitka za bebe, donacija slušnih aparata za najmlađe, nisu mogli da prođu bez MOZZARTA koji takođe ulaže u srpske sportove poput vaterpola, košarke koju pomaže ne samo u zemlji već i u regionu. Čuvena je akcija „100 terena za jednu igru“, obnovljeno je dosad 37 igrališta. Donacije idu i ka čačanskim legendarnim košarkaškim klubovima Želu i Borcu... Novac se donira organizaciji Podrži život, subotičkoj ustanovi Kolevka, a spisak donacija je poduži.

Vratimo se akciji koja se odvija na veoma čitanom i posećenom sportskom portalu MOZZART Sport, „Humanitarni tiket u podne“. Iskusni srpski fudbalski stručnjak Miodrag Ješić rado se odazvao MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji.

Izabrane vesti

Poslednja destinacija našeg stručnjaka bio je daleki Kuvajt gde je trenirao jednog od najboljih fudbalskih klubova te zemlje Al Arabi. Ješić je sportsku karijeru započeo kao fudbaler u Partizanu i za 11 sezona odigrao je 342 utakmice, uz dat 81 gol. Proslavio se dobrim nastupima i u Turskoj.

Potom je zaplovio trenerskim vodama u Obiliću, OFK Beogradu, Radničkom iz Niša , beogradskom Partizanu, kao i mnogim inostranim klubovima. Vođen instiktom iskusnog trenera, a uz želju da na tiketu pogodi sve utakmice i zajedno sa MOZZART Sportom bude deo pobedničkog, dobrotvornog tima, Ješić je odlučio da novčana sredstva usmeri Udruženju „Iz kruga“ za podršku ženama sa invaliditetom u Nišu.

Ješiću želimo dobitan humanitarni tiket!

Krećemo od Španije, BARSELONA - REAL SOSIJEDAD. Barsa se nije proslavila u Torinu, Juve joj je dao tri gola. Pre toga meru Kataloncima uzela je i Malaga. I Sosijedad igra u promenljivoj formi, poraženi su od Atletika, Osasune, Alavesa... Statistika je na strani Barse 27-10-8.
„Očekujem da se Barsa probudi i kombinujem iz keca u kec i četiri i više golova, 1-1&4+“, kaže za naš portal Miodrag Ješić.

PREPIŠI JEŠIĆEV TIKET

Trener koji je crno-bele vodio u dva navrata odabrao je i jednu utakmicu sa Ostrva, SANDERLEND - VEST HEM. Domaći su fenjeraši, a Čekićari imaju 16 bodova više. Dok je Junajted bio bolji od Sanderlenda, Vest Hem je minimalcem porazio Svonsi i tako prekinuo svoju crnu seriju. Statistika međusobnih okršaja glasi 9-9-16. I poslednje dve međusobne utakmice pripale su Vest Hemu.
„Po mom mišljenju, čista dvojka.“

Naš gost je potom skoknuo do Apenina i na plemenitom tiketu odigrao par ROMA - ATALANTA. Dva kluba iz vrha tabele, a igrači obećavaju dobru utakmicu. Vučica je odmah iza Juventusa i u seriji od šest trijumfa. Atalanta se može pohvaliti pobedama od 7:0 i 5:0, ali je doživela katastrofu od Intera, 1:7. Roma je slavila 21 put, a na poslednjim utakmicama dva tima bilo je golova.
„Oprobaću se sa 3+.“

Ješić je plemeniti listić zaključio sa još jednom kombinacijom, i to na utakmicu MONAKO - DIŽON. Kneževi su u seriji od osam pobeda kuju je presekao samo PSŽ. O njihovoj atraktivnoj igri u Dortmundu priča cela Evrope. Dižon miksuje poraze i remije. Međusobni odnos glasi 2-2-0.
„Kec uz tri plus“, zaključio je plemeniti tiket Miodrag Ješić koji će dobitak, ako tiket prođe, usmeriti za Udruženje „Iz kruga“, za podršku ženama sa invaliditetom u Nišu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 2017 ENG 1 Sunderland - West Ham ki 2 2,65
Sub 21:00 5022 FRA 1 Monaco - Dijon kmb 1&3+ 1,38
Sub 15:00 1038 ITA 1 Roma - Atalanta ug 3+ 1,40
Sub 20:45 4025 ŠPA 1 Barcelona - Sociedad kmb 1-1&4+ 2,40

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet infohumanitarni tiketMiodrag Ješićsportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara