Humanitarni tiket u podne: Miodrag Džudović tipuje za SOS Dečje selo Kraljevo

Vreme čitanja: 5min | pon. 05.03.18. | 12:00

Trener iz podgoričke Budućnosti pokušao je da sastavi dobitni listić igrajući na golove!

Evo nas u novoj radnoj sedmici za jednu od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART Humanitarni tiket u podne. Naš dobrotvorni rad od danas, do sledeće nedelje podržaće sledeće poznate ličnosti: glumica Ljiljana Dragutinović, glumac i pevač Vukašin Marković, košarkaš Marko Pecarski, novinarka Suzana Zlatanović poznatija kao Luna Lu, voditeljka i glumica Marijana Mićić, muzičarka i voditeljka Una Senić.

Ponedeljak je rezervisan za 634. plemenitog kladioca, eks crnogorskog reprezentativca i trenera u strušnom štabu FK Budućnost iz Podgorice Miodraga Džudovića. Miodrag je 1999. godine počeo svoju fudbalsku karijeru u Jezeru iz Plava. Naredna destinacija bila je Jedinstvo Bijelo Polje, ali ubrzo pridružio srpskom OFK Beograd u Prvoj ligi SR Jugoslavije

Izabrane vesti

Džudović je Staru Karaburmu zamenio Ukrajinom, tačnije klubom Volin,  za koji je parafirao trogodišnji ugovor. Za manje od tri sezone u Volinu Miodrag je odigrao 44 utakmice. Iz Ukrajine crnogorski fudbaler se 2006. godine pridružio ruskom klubu Spartak Naljčik. Bio je kapiten Spartaka od 2007. godine i ostvario je preko 100 nastupa sa Naljčik. Jednu sezonu nastupao je za Irtiš Pavlodar. Dobre partije u Rusiji nisu ostale nezapažane pa je tadašnji selektor Crne Gore Zoran Filipović pozvao Džudovića u nacionalni tim i debitovao je protiv Makedonije, a odigrao je 25 utakmica za Sokolove.

Džudović se pokazao kao sportski džentlmen pošto ga je  Vejn Runi udario tokom kvalifikacija za Euro 2012, nakon čega je sankcionisan sa tri utakmice zabrane igranja. Nakon utakmice sa Crnom Gorom, Runi je poslao pismo izvinjenja, a Džudović je zamolio da se umanji kazna rasnom napadaču Engleske. Naš gost je nakon igračke karijere uplovio u trenerske vode i trenutno je član stručnog štaba podgoričke Budućnosti. Džudović ima srećnu porodicu, decu, i rado je odabrao da potencijalni dobitak u današnjem humanitarnom listiću usmeri za "SOS Dečje selo" u Kraljevu!

ODIGRAJ TIKET MIODRAGA DŽUDOVIĆA

Evo plemenitog listića koji je sastavio naš plemeniti kladilac. Srećno!

Prva utakmica dolazi sa Ostrva, KRISTAL PALAS – MANČESRER JUNAJTED. Đavoli su izgubili trku sa gradskim rivalom koji je lider, a domaći su u crvenoj zoni. Palas je izborio dva nerešena ishoda, pa je doživeo dva poraza. Junajted je bio bolji od Plavaca. Naravno da je međusobni skor na strani gostujućeg sastava koji je 14 puta bio uspešniji od rivala. Junajted je rešio u svoju korist svih pet poslednjih međusobnih utakmica.

“Za početak pokušaću sa dva do četiri gola”, kaže za Mozzart Sport Miodrag Džudović.

Drugi par po izboru trenera iz Budućnosti dolazi nam sa Pirineja, SELTA – LAS PALMAS.  Tim iz Viga je u sredini tabele I ima 15 poena više od rivala. Palmas se nalazi u opasnoj zoni I ima skor 1:3:1 u poslednjih pet duela. Đirona je minimalcem slavila nad Seltom. Međusobni skor je ujednačen 9:4:9, a Selta slavila u poslednja dva okršaja.

Verujem da će doći i više od tri gola, tri plus”.

Ponovo smo na Ostrvu, Premijer liga 2, LESTER M23 – LIVERPUL M23. Derbi lige jer se sastaju klubovi koji su prikupili po 33 poena, ali je Liverpul vodeći. Lisice su u nizu od tri meča bez poraza dok je Porto bio uspešniji od Liverpula. Na sva četiri poslednja okršaja dva sastava došlo je tri i više pogodaka.

“Tri plus”.

Za kraj, Holandija 2, PSV II – EMEN. Rivali zauzimaju peto i šesto mesto., ali PSV ima dva boda manje. Emen je u seriji od šest mečeva bez poraza. Mladi iz AZ-a su dobili vršnjake iz PSV-a. Istorija nam ništa ne govori, 3:3:3.

“Golovi, od dva do četiri”, zaključio je plemeniti tiket naš gost, uz konstataciju da je odložen meč Serije B, Fođa - Empoli u Seriji B, zbog smrti Davidea Astorea, na kome bi u redovnoj situaciji sigurno odigrao X2&2+.

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART ima  109 dobrotvornih kladilca sa dobitnim listićima. Sportski novinar i komentator sa Sport Kluba Darko Plavšić  napravio je dobitnu kombinaciju i sumu od 57.800 dinara usmeriće, a kompanija MOZZART će donirati, humanitarnoj fondaciji “Nataša Kovačević”. Nakon Darkovog dobitka trenutna cifra koju Mozzart donira u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 6.143.260,00 dinara.

Bravo za MOZZART koji će pomoći i fondaciji “Nataša Kovačević”!

Prilika je da pomenemo plemenite kladioce koji su u dobrotvornom listiću ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić i Marko Tejić. Dakle, petnaest članova kluba 100.000! U "Humanitarnom tiketu" imali smo preko 630 poznatih ličnosti kao goste, njih 109 kao dobitnike i oni su usmerili, a MOZZART je donirao sad preko šest miliona dinara na preko 50 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, bolesna deca, pojedinci, svratišta, instituti, fondacije...

“Humanitarni tiket u podne” samo je jedna od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Pored plemenitog listića naročito smo ponosni na sjajnu akciju “100 terena za jednu igru” u kojoj smo već obnovili 56 košarkaških terena. Poslednje igralište u Novom Sadu ponelo je ime Milan Gurović. Idemo ka 100. obnovljenom igralištu! “Novi dresovi za nove šampione” je društveno odgovorna akcija koja je takođe u potpunosti zaživela i u kojoj raznim klubovima  doniramo sportsku opremu. Mozzartovu sportsku opremu zadužilo je preko 50 ekipa iz cele Srbije.
Ovom prilikom pomenućemo još neke akcije i fondacije koje smo pomagali i svesrdno pomažemo: “Bitka za bebe”, doniramo  fondacije “Podrži život”, “Budi human”, Paraolimpijski komitet Srbije, srpske rukometaše, vaterpoliste, karatiste, džudiste, košarkaše, KLS i ABA lige, Borac, Železničar…spisak gde idu donacije je malo širi.

I da  Vas podsetimo, MOZZART donira novac, ako prođe tiket, i za Republiku Srpsku !

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Miodraga Džudovića dobitak će biti doniran i za  Zavod za žensku djecu i omladinu Višegrad u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 4050 ŠPA 1 Celta - Las Palmas ug 3+ 1,50
Pon 21:00 2025 ENG 1 Crystal Pal. - Man.Utd. ug 2-4 1,47
Pon 20:00 1629 HOL 2 PSV II - Emmen ug 2-4 1,47
Pon 20:00 2342 EN123 Leicester M23 - Liverpool M23 ug 3+ 1,45
Ukupna kvota4,70

* Kvote, prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMiodrag Džudović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara