Humanitarni tiket u podne: Miloš Stojčev tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.09.23. | 11:25

Doskorašnji fudbaler, sada trener zadužen za individualni rad sa omladincima, na kraju balade izvlači kvotu 10,40

Logično, Miloš Stojčev je jedan od onih fudbalskih ličnosti za koje kačenje kopački o kiln nikada nije bilo opcija. Sada je trener u Crvenoj zvezdi, bavi se individualnim trenizima, a kao fudbaler, slobodni smo da kažemo da je izdanak fudbalske škole sa Marakane.

Na njegovom fudbalskom putu našle su se mnoge destinacije, a internacionalnu karijeru gradio je u Crnoj Gori, Sjedinjenim Američkim Državama, Kazahstanu, Bosni i Hercegovini i Grčkoj.

Izabrane vesti

Nastavićemo priču sa Milošem Stojčevom nešto kasnije, jer kao što je red, naš današnji gost će tipovati za decu iz Zvečanske. Tiket je odigrao u četiri poteza, rekavši:”Fudbal je fudbal, i bez velikih derbija. Ima danas šta da se gleda, pa i da se odigra za vašu plemenitu akciju”

Krećemo od meča KOGE – KOLDING IF, uz 3+ tip kao željenu igru. Kolding u poslednje vreme ima problema. Dobio je dve, a izgubio na tri od ukupno pet utakmica. Koge je znatno lošiji pošto sa poslednjih pet mečeva ima samo dva boda. Inače, ova dva kluba nisu imala međusobne okršaje od 2021. godine, pa taj aspekt u smislu predikcije ishoda današnjeg susreta treba zanemariti.

Iz Bugarske, sa meča LEVSKI – PIRIN B. čekamo 1&3+. U Sofiji ekipa Pirina ne gaji nadu u pozitivan ishod meča. Naime, Pirin ima samo jedan bod, što ga smešta na poslednje mesto na tabeli. Levski je osmi, sa samo jednim porazom na prethodnih pet utakmica. Klubovi su se poslednji put sreli u junu, kada je Levski slavio sa 2:1, dok je na ligaškom meču u februaru bilo 1:1.

Sledi 3+ s meča AL VEHDA – DAMAK. U Saudijskoj Arabiji, Al Vehda ima dva poraza u nizu, a ono što je bitno reći za ovaj klub odnosi se na četiri meča kluba na kojima je dolazila minimum 3+ igra. Damak je na poslednjih pet mečeva tri puta remizirao, a dva puta gubio. Ovaj klub dobio je poslednji meč para u maju sa 0:2.

Iz brazilske Serije B, sa meča LONDRINA – ITUANO, čekamo GG tip. Londrina je na pragu ispadanja u Seriju C. Sa poslednjih pet mečeva osvojila je samo jedan bod. Ituano ima dva poraza u nizu, pa se s pravom nada osvajanju bodova na strani. Uostalom, sećanje na majskih 3:1 protiv Londrine daje im motiv i snagu da navale ka pobedi.

I to bi bilo sve od Miloša Stojčeva, koji na kraju o svojoj novoj fudbalskoj ulozi kaže:“Jednom u fudbalu, zauvek u njemu... Nadam se da ću na poslu individualnog treniranja sa mladim fudbalerima postići rezultate koje želim, koristeći se stečenim znanjima na ovom polju, ali i ličnim iskustvom iz skorašnjih, igračkih dana“.

Želimo puno sreće gospodinu Stojčevu u nastavku karijere, uz informaciju da je do sada u danima igračke karijere nosio opremu: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Sopot (Sopot), OFK Grbalj (Crna Gora), Bežanija (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Borac (Čačak), Kanzas Siti (SAD), Akžajk (Kazahstan), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), Atiraj (Kazahstan), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Atromitos (Grčka), Verija (Grčka), Platanias (Grčka), Tuzla Siti (Bosna i Hercegovina), Voždovac (Beograd), Železničar (Pančevo), RFK Grafičar (Beograd)

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

miloš stojčevhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara