Humanitarni tiket u podne: Miloš Kostić Kimi tipuje za lečenje Olivera Pala Gaodija

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.12.20. | 11:59

Jutjuber od Stare dame i ostala četiri favorita očekuje minimum po dva gola

Jutjub odavno nije plitak potok za amaterske video klipove, već more gde opstaju samo najinteresantnije ajkule! Ko prati, taj zna da je Miloš Kostić Kimi dorastao zanimanju novog doba, da je više od lucinog jutjubera, što je svakako kvalifikacija za ulazak u društvo decembaraca kojima je zagarantovan dobitak u minimalnom iznosu od 10.000 dinara do kraja godine. Kimi će tipovati za lečenje malog Olivera Pala Gaodija, napominjemo siguricama koje ispod podvučene crte nose kvotu 5,74.

Pa da krenemo uz meč KRISTAL PALAS – LIVERPUL. Klopu su Salah i Firmino završili posao protiv Totenhema, pa na gostovanju Kristal Palasu tim s punim pravom može da zaigra na osvajanje sva tri boda. Generalno, reč je o Liverpulovoj tradiciji, koja u kladioničkom smislu od januara prošle godine lagano donosi makar GG3+. Inače, ni Kristal Palas nije za zanemarivanje o čemu govore vezani remi ishodi sa Pevcima i Čekićarima. Očekuje se da domaćin u Londonu pruži dostojan otpor.

Izabrane vesti

„Liverpul daje makar dva gola“, reče Kimi, koji svoje klipove objavljuje na kanalu “Kimi’s Life”.

Idemo na meč RB LAJPCIG – KELN. Domaćin tipuje na prilično lake bodove protiv tima koji treba da se bori za održanje distance od trenutno tri boda razlike u odnosu na Bilefeld koji se nalazi u fenjeraškoj grupici. Teško ma šta gosti po tom pitanju mogu da učine na ovom meču, budući da je Nagelsmanov tim em željan borbe za titulu, em mu je u retrovizoru motivišuća pobeda nad Mančester Junajtedom u okviru Lige šampiona.

„Lajpcig daje makar dva gola“...

Idemo na utakmicu SAUTEMPTON – MAN. SITI. Može Sautempton da bude ponosan na rezultat u dosadašnjem toku sezone. Naime, ni Mančester Siti ne sme da se ophodi silno protiv trećeplasirane ekipe u šampionatu, iste one koja je u proteklom kolu naterala Arsenal na remi. Gvardiola će dakle morati da pripremi Džezusa i ekipu na ozbiljnog, ali sigurno ne i boljeg rivala koji mu je u julu preseo, prekinuo tradiciju pobeda na mečevima para, ali i niz međusobnih goleada i GG ishoda.

„Siti mora da postigne minimum dva gola“, konstatovao je Kimi koji se dokazao humanošću pomažući dečaku romske nacionalnosti da nastavi lakše i bolje da živi.

Sledeći meč nosi posebnu draž. Idemo do Španije na susret BARSELONA – VALENSIJA. Bitno je znati da na mečevima Valensije ove sezone u La Ligi pada u proskeu 2,92 gola, a na Barsinim 2,91. Barselona ove sezone bez obzira na Mesija ima problema u igri i daleko je od tima pred kojim se drhti. Na strani je taj problem još očigledniji, ali sada se igra na Kamp Nou, odakle Slepi miševi pobedu u Primeri nisu izvukli još od 2016. godine.

„Ovoga puta verujem da Barselona daje minimum dva gola“.

Miloš Kostić tiket zatvara utakmicom PARMA – JUVENTUS. Domaća Parma vezala je tri X ishoda, dok Juventusu fali četiri boda za sustizanje Milana... Dakle, Ronaldo, Morata i družina na ovom meču posle remija s Atalantom imaju striktno definisanu misju. Parma će najverovatnije odgovoriti defanzivnom taktikom, uz vrlo male šanse za uspeh, što je definitivno i u tradiciji para.

„Stara dama daje minimum dva gola“, zaključio je junak društvenih mreža.

Pozdrav za Kimija do narednog viđenja uz želju da njegov tiket dođe u tip, pa da na koncu dana proslavimo dobitak u iznosu od 57.400 dinara. U svakom slučaju, zagarantovanih 10.000 mu ne ginu, ali bi svakako bolje bilo da s većom cifrom uvećamo naš fond do sada ostvarenih donacija koji broji 17.685.394 MOZZART dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Kimi će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja građana “Budućnost”, Modriča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 5,74, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjetiket u podnehumanitarni tiketMiloš Kostić Kimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara