Humanitarni tiket u podne: Miloš Degenek tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.11.23. | 11:41

Defanzivac Crvene zvezde od Orlova očekuje 3+ ishod na vrlo bitnoj utakmici sa Bugarima

Samo ćemo reći, da u danu utakmice Orlova sa Bugarkom u Leskovcu, na liniji plemenitih tipovanja imamo Miloša Degeneka. Zvezda je njegov zaštitni znak, a naš zajednički zadatak da današnjim tipovanjem dođemo do plemenitog dobitka koji po želji našeg današnjeg gosta želimo da prosledimo mališanima iz Zvečanske.

Elem, pravila su poznata, a Mozzart će Milošu Degeneku po ustaljenom pravilu na raspolaganje ustupiti iznos od 10.000 dinara, na osnovu kog će se zaračunati potencijalni dobitak.

Izabrane vesti

Defanzivac Crvene zvezde za početak bira 3+ tip na meču SRBIJE i BUGARSKE. Dobro je da Orlovi ne moraju da jure pobedu protiv Bugarske po svaku cenu, jer koliko god bili bolji, a rival bez ambicija, sećamo se da je isto tako bilo pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, pred poslednju utakmicu sa Gruzijom na Marakani, pa je Srbija jedva, jedva došla do tog zlatnog gola sredinom drugog poluvremena. Na klupi Bugarske je novi stručnjak Ilijan Iliev, kojem će ovo biti druga utakmica kao šefu struke Lavova, pa bi to mogao da bude motiv rivalskom timu, da se dokaže pred novim selektorom.

Idemo na jedinicu sa meča MAĐARSKA – CRNA GORA. U istom terminu kao Orlovi i Bugari, svoj duel odigraće Mađarska i Crna Gora, reprezentacije koje ovim susretom stavljaju tačku na ciklus u kojem su ostavile pozitivan utisak. Izabranici Marka Rosija su potvrdili epitet nosioca, posebno u dielima sa direktnim konkurentom Srbijim, a spoticanja protiv Litvanije i Crne Gore predstavljala su tek sitne pehove koji se nisu odrazili na krajnji epilog. Sa druge strane, Sokolovi su uspeli da ostave vrlo dobar utisak i da do samog kraja očuvaku teoretsku šansu za plasman na Evropsko prvenstvo.

GG 3+ imamo na meču ŠKOTSKA – NORVEŠKA. Spokojni su Škoti sa 16 osvojenih bodova na drugom mestu Grupe A, dok Norvežani na trećem mestu imaju tek 10. Inače, Škotska je junski meč para dobila sa 1:2. To je rezultat koji bi ukoliko bi se ponovio odgovarao i našem Milošu Degeneku.

Za kraj, tu je GG tip na meču BiH – SLOVAČKA. Bosanci sa svega devet bodova ne mogu sa zaprete Slovacima koji su na drugm mestu Grupe J u kojoj bukvalno caruje Portugalija. Dakle, nema ovde razloga za nervozu kod Slovaka koji su sa 2:0 savladali BiH u martu mesecu.

Inače, na kraju valja reći da je Miloš Degenek u Crvenoj zvezdi bio prvo šest meseci, od juna do decembra 2018. godine. Potom se iz Al Hilala vratio leta 2019. godine uoči drugog plasmana u Ligu šampiona. Imao je junačke role u Salcburgu i Kelnu. Najbolje partije pružao je kod Vladana Milojevića, a mi mu želimo da naistom nivou igra u svakoj datoj mu prilici.

Hvala našem današnjem gostu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketMiloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara