Humanitarni tiket u podne: Milorad Kosanović na tragu dobitka teškog 192.000 dinara

Vreme čitanja: 3min | pet. 30.08.24. | 11:00

Iskusni trener čeka pobede Arsenala, Bajerna i Napolija...

Da plus u našem tiketu plemenitosti bude veći s nama se druži Milorad Kosanović, trener koga ne bez razloga zovu i dežurnim vatrogascem superligaškog fudbala. Činio je Milorad čuda na klupama mnogih timova, a mi ne očekujemo čudo… Pre smo za dolazak kvote 3,84, odnosno potencijalnog dobitaka u iznosu od 192.000 dinara. Ali Mozzart kao takav ne bi bio ono što jeste, da ne idemo i korak dalje. I sada je na snazi garancija, po kojoj i u slučaju da listić ne bude dobitan, za isplatu doniramo 100.00 dinara, bez greške.

S obzirom na fudbalske kompetencije Milorada Kosanovića koji je bezbroj puta na terenu dokazao da je nemoguće relativna pojava ne dovodimo u pitanje ni jednu od njegovih odluka. Uostalom zašto bi razmišljali o tipovanjima kada iza njih stoji čovek koji je s klupe vodio Vuhan, Dalijan, mladu selekciju SCG, te Zvezdu, Olimpiju iz Ljubljane, Novi Pazar, čačanski Borac, Napredak i Meraklije sa Čaira.

Izabrane vesti

Pa da krenemo u bet analizu uz čoveka koji se titulom prvaka SFRJ okitio daleke 1989. godine u svojstvu direktora Vojvodine, a danas bira Mozzart šansu KI1VPP1 na meču OLIMPIK LION - STRAZBUR. Naišao je Lion na mine u prva dva kola, pa posle Rena i Monaka nema osvojenih bodova. Nadaju se domaći popravnom na meču sa Strazburom koji je već osvojio četiri boda. Inače, Lion je poslednji meč para u maju dobio sa 2:1, a nada se da je ponavljanje istog ishoda moguće i sada.

Jedinica figurira i na meču ARSENAL – BRAJTON. Artetine Tobdžije imaju šest bodova, baš kao momci iz Brajtona, a želja im je da prekroje čelo tabele i povuku linije koje će iz ove egal pozicije njih izdići u prvi plan. Brajton nije loš tim, ali ne verujemo da može da se proslavi na ovom gostovanju. Inače, Arsenal je na poslednja dva meča para slavio bez primljenog gola.

Od Milorada Kosanovića imamo jedninicu s meča NAPOLI – PARMA. Pošto je Napoli u prvom kolu ustuknuo pred Veronom, tri boda na meču sa Bolonjom bila su neminovna. Parmi kapa dole za osvajanje četiri boda uz jasno saznanje da će gostovanje u Napulju za njih biti krupan zalogaj.

Za kraj, čekamo skoro pa zagarantovanu jedninicu s meča BAJERN – FRAJBURG. Bajern je u prvom kolu bio bolji od Volfsburga, dok je Frajburg sa 3:1 savladao Štutgart. Razlika u kvalitetu je evidentna, a Bavarci će pokušati i da se svete rivalu za onih 2:2 iz marta meseca.

I, toliko od našeg gosta, koga potiamo, kada mu se možemo nadati u nekom novom superligaškom mandatu?

“Verovatno u trenutku kada dođe do izazova koji može da zadovolji neke od kriterijuma. Ne seda se na klupu nekog tima tek onako. Kada se dogodi nešto interesantno, vi ćete to saznati”, kaže Milorad Kosanović.

Podsetimo da je Kosanović bio direktor Vojvodine u šampionskim danima, a potom i trener između 1992. i 1995. Bio je selektor Malte, radio u Crvenoj zvezdi u dva navrata, u više klubova u Kini. Poslednjih godina uglavnom je u srpskom fudbalu: Novi Pazar, Borac Čačak, Radnik, Napredak...  

Pre tačke na današnju priču, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 34.214.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilorad Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara