Humanitarni tiket u podne: Milko Đurovski tipuje za Budi human, 1315 na 3030

Vreme čitanja: 6min | sre. 07.12.22. | 10:24

Čuveni fudbaler večitih rivala nada se plemenitom dobitku od 75.000 dinara

Retki su sportisti koji su tokom uspešnih karijera oblačili opremu oba večita rivala. Legendarni fudbaler Milko Đurovski jedan je od njih. Sa dvanaest godina Zvezda ga je zapazila i dovela u svoje redove. Na Marakani je stigao do dve šampionske titule i dva kupa. Potom stiže u Humsku gde takođe osvaja više trofeja. Dubok trag ostavio je u holandskom Groningenu gde i dalje ima status mega zvezde. Upisao je i više reprezentativnih nastupa, a nakon igračke karijere posvetio se ternerskom pozivu. Živi u Sloveniji. Za razliku od usporenog domaćeg fudbala legendarni napadač kaže da je život u današnjem Beogradu isuviše ubrzan za njega. Rado se seća perioda kad je bio na vrhuncu popularnosti. Kad je pevušio i snimao pesme, želeo da se oproba i dokaže na više polja…I tad je voleo klasiku, sad sluša operu.

“U dvorištu smo nekada imali koš okačen na drvo pa smo kao dečaci igrali basket tri na tri, dva na dva…U školi sam igrao rukomet, a ljubav prema fudbalu usadio nam je tata. Kao dečak navijao sam za Crvenu zvezdu pa je logično da sam voleo Dragana Džajića, ali Džaju nisam uživo gledao. Naravno, pored Džaje, uzori su mi bili Dule Savić i Zoran Filipović. Kao dečak navijao sam za Zvezdu koja je pod brojem jedan. Potom sledi Partizan”, kazao nam je svojevremeno Milko Đurovski pa prelazimo na humanitarno tipovanje.

Izabrane vesti

U 12.00 sati igraju Ruh Lavov – Černomorec Odesa. Domaći imaju 13 poena, a rivali tri manje. Poslednje dve utakmice Ruh je odigrao nerešeno, 1:1, a Odesa bez golova pa je poražena sa 1:0. Međusobni odnos je 1:1:1.

“KI 1 za kvotu 2.10”.

 U13:45 Piramids dočekuje Al Mokavlun Al Arab. Domaći su bez poraza dok je gost sa pobedom i tri remija. Na poslednjih pet međusobnih duela Piramids je dobio četiri puta, a jednom remizirao. Sva četiri poslednja okršaja domaći su dobili, bez primljenog gola. Arab je slavio na poslednjem meču sa 2:1.

 

“KI 1 za 1.55”.

 U večernjem terminu , u 19:00 sati sastaju se Kartagena – Viljareal B. Domaći imaju suficit od sedam poena, poslednje dve pobede i na međusobnim okršajima tri trijumfa i remi bez golova. Takođe, golova nije bilo na poslednjoj utakmici koju su igrali gosti.

“KI za 1.80”.

 I na kraju meč sa Ostrva, startuje u 20.45, Stokport Kaunti – Čarlton Atletik. Domaći imaju poraz, remi i pobedu, gosti, neupeh, nerešen ishod i poraz. Čarlton je dobio četiri međusobna duela pa je odigrao nerešeno, 2:2.

 


“DŠ 1X za kvotu 1.28”, a Milko za sportski događaj koji je ostao u sećanju ističe:“Pre svih pamtim duele protiv Partizana kad sam za Zvezdu davao golove već u prvih pet minuta meča. U dresu Partizana pamtim susret sa Seltikom. Tad sam dao treći i namestio četvrti gol za naš prolaz dalje”.

Potencijalni dobitak Milko usmerava za Anastasiu. Rođena je hitnim carskim rezom u 30. nedelji trudnoće sa svega 1250 grama. Na žalost ostale su posledice po njeno zdravstveno stanje, dijagnoza cerebralna paraliza. Pomozimo, SMS 1315 na 3030.

Menadžment kompanije Mozzart doneo je odluku da svaki “Humanitarni tiket u podne”, tokom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru, ima zagarantovani dobitak od 10.000 dinara. Naša kompanija je, samo kroz plemeniti tiket, donirala tačno 26.850.958 dinara.

Inače, Evropsko prvenstvo u fudbalu koje je održano u Francuskoj, startovalo je 10. juna 2016. godine. To je bio i prvi radni dan za Mozzartov “Humanitarni tiket u podne”. Dakle, plemeniti listić traje do danas kada na našem portalu objavljujemo 2369. izdanje. Da mlađe čitaoce i kolege podsetimo da je svojevremeno u našem magazinu – listi išla slična plemenita akcija “Humanost svaki dan”. “Humanitarni tiket u podne” objavljujemo svakog dana, na portalu Mozzart Sport, bez obzira na praznike ili vikende. Učesnici dobrotvornog tiketa bili su najpoznatiji sportisti, treneri, glumci, muzičari, novinari, profesori, političari ne samo iz Srbije, već iz regiona i Evrope. Za vreme Mundijala u Kataru učesnici dobrotvornih listića biće bivši reprezentativci i selektori. Naravno, ukoliko tiket naših učesnika bude dobitan, Mozzart će donirati pogođenu sumu. U RS odnosno BiH federaciji, za vreme trajanja Mundijala, zagarantovani dobitak biće 100 KM.

Nakon što su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići glumca Marka Gvera, strelca Damira Mikeca, muzičara Inspektora Blaže, košarkaša Nikole Kalinića, fudbalera Lazara Markovića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, ministra sporta Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković i Duška Jovanić je postala pobednica. U Mozzartovom humanitarnom nizu 339. po redu za odličnu suma od 83.500 dinara.

Kompanija Mozzart je samo kroz Humanitarni tiket u podne donirala iznos od 26.850.958 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vladan Zec, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Nataša Miljković i Zoran Gajić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za KK TUZLA, Tuzla. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100  konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilko Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara