Humanitarni tiket u podne: Milica Milisavljević Dugalić tipuje za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Vreme čitanja: 3min | uto. 14.11.23. | 11:35

Etno pevačica impozantne muzičke karijere očekuje kvotu 7,24

Plemenitost bez granica u MOZZART izazovu širokog kladilačkog srca ovog podneva podržala je pevačica etno i džez muzike Milica Milisavljević Dugalić. U igru je krenula s velikim entuzijazmom uz reči:”Neka igra donese dobitak opozitan naslovu mog albuma “Nečujna zvona” u obradi i aranžmanu Neše Galije… Neka se čuje i oseti koliko pozitivne energije želim da pošaljem ovim tipovanjem, našim ljudima na Kosovu i Metohiji koji koriste usluge narodnih kuhinja”.

I baš je tako, a ako ne znate Milica je poznata kao veliki borac i humanista. Muzička scena je prepoznaje po kombinovanju muzičkih pravca, na šta bi za puno razumevanje karijere naše današnje gošće trebalo dodati da se u životu nije odvajala od novinarskog poziva koji je savesno i profesionalno obavljala celog radnog veka.

Izabrane vesti

U tom smislu, odmah konstatujemo da je Milica Milisavljević Dugalić hrabro odgovorila MOZZART kladilačkom izazovu, dajući nam u za zadatak praćenje tipova, nadamo se do prolaska ukupne kvote 7,24. 

Počinjemo s kombinovanjem golova na meču Atzeneta UE – Saragosa, uz tip 1+I&1+II. Domaći igraju nižerazredni fudbal, a Saragosa u poslednje vreme u Segundi ima problema. Naime, na poslednjih pet mečeva dva puta je gubila, a tri puta uspevala tek da remizira. Uprkos tome, jasno je da je kvalitetnija od rivala s kojim ne bi smela da ima problema.

Idemo na ostrvski fudbal, uz meč Derbi Kaunti – Kru. Željeni tip je 1&2+. Prva utakmica ovih timova u FA kupu okončana je rezultatom 2:2. Sada se očekuje da Derbi kao trećeligaš ne omene.

Jedinicu imamo na meču Grimsbi - Slou Taun. Na prvom meču bilo je 1:1. Grimsbi ipak ima jači tim, pa će na svom terenu pokušati to da demonstrira. Velike su šanse da uspe u tome.

Isti tip imamo Forest Grin-Skarboro. Neverovatno, ali opet smo imali 1:1 na prvom susretu. Forest Grin ima kvalitet kojim može stvar da preokrene u svoju korist, tako da je tip koji bira naša cenjena gošća opravdan.

Zak raj dvojka na utakmici Kraj Valej – Čarlton. Ovde nećemo puno da polemišemo. Reći ćemo samo da je reč o čistoj sigurici kada se u obzir uzme kako igra Čarlton naspram protivnika.

Šaljemo našoj Milici svu podršku, nadamo se da će uspeti, a na početku je pitamo da li će nas uskoro obradovati novim tonovima na nosaču zvuka:“Nadam se pre svega da ću makar skromnim angažovanjem u vašoj akciji bar nekim ljudima na Kosovu i Metohiji obezbediti obrok više. Od mene kao prave Kosovke uvek možete očekivati nove note. Moja muzika živi svoj život, a ja vam obećavam da ćete biti među prvima koje ću obavestiti o novim notama“.

O karijeri gospođe Milisavljević Dugalić nadalje nećemo puno pričati, jer stvaralaštvo naše današnje gošće koja savremenim aranžmanima dokazuje da etno muzika dobija nove dimenzije svakako je i više nego poznato poklonicima balkanskih nota. Umesto toga, a kako bi izbegli izostavljanje ma koje nagrade iz njene vitrine usudićemo se da prokomentarišemo igračku hrabrost, rekli bi dovitljivost kojom se poslužila. Naime, njen suprug čest je gost jednog od MOZZART uplatnih mesta na Voždovcu, gde sa drugarima uz kaficu komentariše najuzbudljivije utakmice iz naše dnevne igračke ponude. Dakle, gospodin Radule Dugalić zna i ume da se snađe u MOZZART svetu, na šta se oslonila naša današnja gošća.

Za sve informacije i potpuni uvid u sve što je dosada postigla Milica Milisavljević Dugalić, poserite njenu stranicu na Wikipediji.

Hvala našoj današnjoj gošći na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

Milica Milisavljević Dugalićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara