Humanitarni tiket u podne: Milica Dabović tipuje za Svratište za decu u Krfskoj

Vreme čitanja: 5min | pon. 17.09.18. | 12:00

Poznata košarkašica veruje da će na utakmicama koje je odabrala biti golova!

Rođena je na Cetinju, a košarkašku karijeru započela je u tad vrlo kvalitetnom  ŽKK Herceg Novi. Nekako je bilo logično da se profesionalno posveti sportu jer potiče iz sportske porodice. Osim majke Nevenke, koja se bavila rukometom, svi u porodici su bili u košarci. Na vreme se Milica Dabović preselila u Beograd i sa ‘večitim’ rivalima osvajala silne trofeje. Bila je prvakinja SiCG, Srbije, podizala je pehar iz najmasovnijeg takmičenja, pokorila Regionalnu ligu sa çrno - belima…Tokom prebogate karijere Milica je nastupala u oko deset zemalja odnosno dvadeset klubova širom sveta. Više puta je birana za najbolju igračicu Evrolige.

Kao plejmejker i kapiten srpske reprezentacije predvodila je nacionalni tim do nezaboravne zlatne medalje na kontinentalnom prvenstvu odigranom u Mađarskoj i Rumuniji. Potom je usledio još jedan veliki uspeh, trijumf nad Francuskom u borbi za treće mesto, i velika olimpijska bronza za sestre Dabović, Milicu i Anu. Obe su podržale društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART, a danas ćemo Milici poželeti puno zdravlja i poslovnih uspeha, ali i plemenito –  kladilačke sreće.

Izabrane vesti

Milica je krenula od poslednje utakmice kola Premijer lige, SAUTEMPTON – BRAJTON. Večerašnji rivali imaju identičan učinak i bodovni skor, po četiri poena. Sveci su slavili u poslednje dve utakmice i to bez primljenog pogotka. Gosti su sa Fulamom odigrali bez pobednika, 2:2, ali su pre toga u Kup takmičenju poraženi upravo od Sautemptona. Istorija međusobnih okršaja je blago na strani domaćih, 6:4:2.

“Pokušaću sa golovima, od dva do četiri”.

Na Apeninima večeras igraju SPAL – ATALANTA. Tim iz Bergama ima dva boda deficit u odnosu na rivala. Spal nema remi. Domaći su, interesantno, u poslednje četiri utakmice tri puta slavili sap o 1:0, a jednom izgubili istim rezultatom. I Atalanta je svoj poslednji duel izgubila minimalcem. Međusobni skor glasi 0:2:0.

“Idem sa kombinacijom, jedan, iks uz golove od nula do tri”.

Sa Čizme naša plemenita gošća prelazi na Pirineje, ĐIRONA – SELTA. Istorija je na strani Selte, 3:3:5, ali je Đirona poslednji okršaj dobila sa 1:0. Klub iz Viga ima sedam poena, bez poraza je, a Đirona ima četiri boda. Da je Selta u formi potvrđuju i poslednji rezultati, trijumf nad Jorgandžijama. Đirona je takođe bila uspešna u poslednjoj utakmici, uzela je bodove na gostovanju.

“Sigurna sam da dolazi tri plus”.

Dabovićeva se sad preselila u Češku, BANJIK – SPARTA. Gosti iz Praga nemaju poraz, a imaju bod više od protivnika. Ostrava na poslednjih sedam utakmica ne zna za ukus poraza. Subotički Spartak je dobio Spartu koja je potom nanizala takođe sedam pozitivnih rezultata. Sparta je čak 18 puta slavila nad rivalom uz po sedam remija i poraza.

“Očekujem ponovo tri i više golova”.

U trećem kolu lige Grčke igraju ARIS i LEVADIJAKOS. Domaći imaju dva trijumfa i to bez primljenog gola. Gosti su bez remija sa pobedom i porazom. Aris na 18 utakmica nije doživeo poraz. Minimalcem Levadijakos je u poslednjoj utakmici uzeo ceo plen. Međusobni skor je na strani domaćih 6:2:4.

“I da zaključim sa igrom tri plus”, konstatovala je Dabovićeva koja će potencijalni dobitak usmeriti ka Svratištu za decu u Krfskoj 7/a u Beogradu.  

Pored Milice MOZZART – ovi dobrotvorni kladioci ove nedelje biće: glumac Bojan Krivokapić, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor ‘çrveno – belih’ Mitar Mrkela, glumica Nataša Marković, fudbalski trener u Kini Miodrag Mijo Starčević i glumica Branka Pujić.

Veliki odjek u javnosti izaziva naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 65 košarkaških igrališta. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Evo i par rečenica o društveno odgovornom poslovanju kompanije MOZZART.

Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Inače, na listi dobitnika Humanitarnog tiketa u podne vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Glumac Branislav Trifunović je postao 117. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne sa fantastičnih 326.300 dinara koje je namenio fondaciji Podrži život.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak i Duško Pijetlović.  Dakle, dvadesetjedan član kluba 100.000.

Naš 133. plemeniti dobitnik je Prof. dr. Branko Đurović. Poznati neurohirurg je, uz odobrenje menadžmenta naše kompanije, imao zagarantovani dobitak od 100.000, 00 dinara koje je usmerio Klinici za neurohirurgiju KC Srbije. Mozzart je do sad u plemenitom listiću sa ovim iznosom donirao tačno 7.822.960, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše poznate gošće Milice Dabović dobitak će biti doniran i za Zavod za slepe i slabovide Budućnost, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 3528 ČEŠ 1 Ostrava - Sparta Praha ug 3+ 2,05
Pon 21:00 2027 ENG 1 Southampton - Brighton ug 2-4 1,53
Pon 21:00 4010 ŠPA 1 Girona - Celta ug 3+ 1,70
Pon 18:00 5208 GRČ 1 Aris - Levadiakos ug 3+ 2,35
Pon 20:30 1035 ITA 1 Spal - Atalanta kmb 1X&0-3 2,10
Ukupna kvota26,31

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilica Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara