Milenko Kostić
Milenko Kostić

Humanitarni tiket u podne: Milenko Kostić tipuje za Opštu bolnicu u Čačku

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.12.20. | 11:26

Ugledni privrednik, ujedno visoki funkcioner Crvene zvezde, čeka iz Londona i Lestera 3+

Njega ne možete da pomešate s bilo kim… Nije isključeno da vam sistemom asocijacija, čim pomislite na Škoda brend, ime Milenka Kostića bude jedna od prvih asocijacija. Ipak, ni to ne bi bilo dovoljno da Kole, vlasnik i predsednik kompanije “Auto Čačak” uđe među decembarce kojima kompanija MOZZART garantuje dobitak, odnosno donaciju u “Humanitarnom tiketu u podne”, da nije još bitnih detalja.

Šta je to od Milenkovih kvalifikacija za opkladu ovog tipa, na kvoti 10,75, bitno kako bi što više novca uputili Opštoj bolnici u Čačku? Naime, Kole je potpredsednik UO FK Crvena zvezda. Bio je aktivan u čačanskom Borcu, gradio je crkve u Dragačevu, u Kotraži i Rtima, pomagao pojedince i instutucije. Dakle, u osnovi svega stoji konstatacija da je reč o poslovnom čoveku, sportski kompetentnoj ličnosti, ali i velikom humanisti.

Izabrane vesti

Dovoljno smo rekli, puno od današnjeg tiketa i očekujemo, pa krećemo s utakmicom RENDŽERS – HIBERNIJAN. Između prvog i trećeplasiranog tima na tabeli razlika je čitavih 17 bodova. I zaista, nije Hibernijan toliko nemoćan koliko su Rendžersi isključivi, o čemu govori i njihova moćna gol razlika od 53:5. Videćemo kako će se sve odvijati, ima li snage Hibernijan da ponovi makar X iz septembra, što bi za njih naspram ovakvog rivala bio zaista uspeh vredan priče o podvigu.

„Igram na pobedu domaćina“, reče predsednik kom

panije, koja je na istoj društveno odgovornoj talasnoj dužini kao i MOZZART u bezbroj plemenitih akcija, donirala vozila Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje“, Kliničkom Centru Srbije, Opštoj bolnici Čačak, Domu zdravlja Čačak, te ustanovi istog tipa u Guči. 

Sledi utakmica LESTER – MANČESTER JUNAJTED. Junajted igrom pokazuje da mu uletanje u šampionsku trku nije problem. Osokoljeni ubedljivom pobedom nad Lidsom (6:2) izabranici Ole Gunara Solskjera će protiv Lestera imati pravu, ozbiljnu, ali ne i slabim rivalom overenu priliku da to i potvrde. Naime, Lester je u vrlo dobroj formi, a u utakmici sa Totenhemom (2:0) je pokazao da može da pomrsi račune i najkvalitetnijim klubovima Premijer lige. Tradicija para je na strani Junajteda.

“Tip ide na 3+ igru“, konstatovao je Kostić, koji je za svoj rad primio brojna poslovna priznaja.


Turska nas zove na susret TRABZON – GALATASARAJ. Galata posle trijumfa nad Gectepeom i vraćanja na pobedički kolosek želi samo trijumfe i potpuno preuzimanje prve pozicije koju trenutno deli sa Alanjom sa po 26 bodova. Vicešampion ima nameru da produži niz nepobedivosti od sedam superligaških utakmica. Trabzon ima šest bodova manje, neporažen je na prethodnih pet utakmica i svakako ga treba tretirati kao opasnog rivala.

„U ovoj prilici GG“, reče čovek koji će naredne 2021. godine obeležiti 30 godina postojanja kompanije, odnosno 25 od kako je u Konjevićima dočekao prvi kontigent Škodinih vozila.


A, sada poslastica oličena u meču ARSENAL – ČELSI. Tobdžije su na minimumu, jer ko je se nadao da će Arsenal biti samo četiri boda od crvene zone, te da će ne baš besprekorni Čelsi moći da bez pardona zapreti Aretinoj kompaniji. Naime, ni Plavci ne blistaju bogzna kako. Pre trijumfa protiv Vest Hema (3:0) Lamparodovi momci nanizaili su tri utakmice bez pobede. Opklade radi, valja znati da su domaći primili gol na svakoj od poslednjih osam utakmica, a kako i odbrana Čelsija prima u proseku gol po meču, efikasan susret ne bi trebalo da izostane.

“Igram na golove, birajući 3+ tip”!


Milenko Kostić današnji tiket zatvara s utakmicom KORTRAJK – GENT. Posle pobede nad vodećim Klub Brižom, Gent drma samopouzdanje. Tri slavlja u nizu, naspram Kortrajkovog šarenog učinka na poslednjih pet mečeva ukazuju na želju gostiju da se na strani dokažu. Međutim, Kortrajk im je prošli put u avgustu naneo poraz od 1:2, ukopaće se i čekati svoju šansu. Gentu zato neće biti lako da dokaže da je bolji.

„Tipovanje zatvaram takođe sa 3+ igrom“, poručuje Kostić tipujući za čačansku medicinsku ustanovu kojoj je MOZZART još prvih dana nakon početka pandemije uputio donaciju, trudeći se da kompanijska humanost stigne kako do njih, tako i do ostalih medicinskih ustanova u zemlji.


Na kraju, zahvaljujemo se na tipovanju današnjem gostu o kome valja reći i da je upravo njegovo ime upisano u knjigu najpoznatijih Čačana, pod naslovom “Ko je ko u Čačku”, kao i knjigu ktitora SPC. U znak zahvalnosti, na predlog Žičke eparhije, Milenko Kostić je odlikovan ordenom SPC sa srebrnom zvezdom.

Sve ovo, lepi su detalji biografije čoveka kome bi pristajao i prolazan “Humanitarni tiket u podne” s dobitnom sumom u iznosu od 107.500 dinara. U svakom slučaju, zagarantovanih 10.000 mu ne ginu, ali bi svakako bolje bilo da s većom cifrom unapredimo naš fond do sada ostvarenih donacija koji na današnji dan broji 17.808.094 MOZZART dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milenko Kostić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Nova generacija”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,75, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Milenko Kostićbet analizahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara