Humanitarni tiket u podne: Milan Čučilović tipuje za Svratište za decu Krfska 7A, Beograd

Vreme čitanja: 5min | sre. 17.07.19. | 12:00

Poznati glumac u Mariboru očekuje minimum dva gola u prvom poluvremenu!

MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne od sinoć je bogatiji za još jednog dobitnika. Crvena zvezda je, pobedom od 2:1, donela sreću istoričaru Dejanu Ristiću koji je postao naš 180. plemeniti kladilac koji je bez greške zaokružio sve odigrane parove. Profesor Ristić je ostvario sjajan dobitak od 166.700, 00 dinara koje je usmerio ka Svratištu za decu u Krfskoj 7A, a naša kompanije je samo u okviru plemenitog listića donirala ravno 13.045.390, 00 dinara.

Pored proslavljenog vaterpoliste Stefana Mitrovića i uvaženog istoričara  Dejana  Ristića, naši plemeniti kladioci tokom ove sedmice biće: Miloš Grubor – BIGru,  košarkaš Sanel Mukanović, novinar Nenad Kiš i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Izabrane vesti

Današnji Humanitarni tiket u podne rezervisali smo za glumca Milana Čučilovića. Beograđanin je akademiju dramskih umetnosti završio u Novom Sadu. Odmah je postao član BDP – a, ali je veliki broj uloga ostvario u Narodnom pozorištu, Srpskom narodnom pozorištu, u pozorištima “Puž”, Kult teatru, Dadovu…Igrao je u filmovima i televizijskim serijama poput “Gore dole”, “Do koske”, “Vratiće se rode”, “Drug Crni u Nobu”, “Ubice mog oca”, “Selo gori”, “Pet”…

Oženjen je glumicom Milenom Pavlović koju pamtimo po legendarnim ulogama čiji otac je čuveni režiser Živojin Pavlović. Porodičnu sreću glumačkog para zaokružuju Andrijana, Olga i Vuk.

Na naše pitanje za životnu i sportsku devizu Milan nam je kazao: “Raduj se svakom danu u životu”.

Evo, radujemo se što će i naš poznati glumac danas sastaviti MOZZARTOV dobrotvorni tiket za Svratište za decu u Krfskoj 7a, Beograd.

Krećemo od Trofeja Azije, Premijer liga, MANČESTER SITI – VEST HEM. Građani su ranije ostvarili niz od pet pobeda sa samo jednim primljenim golom. Čekićari imaju četiri trijumfa u nizu, a poslednji je u kontrolnoj utakmici. Utakmica se igra u Singapuru i u duel Siti ulazi nakon osam poslednjih pobeda nad rivalom.

“Gol, gol, uz tri plus”.

Od 19.00 sati kvalifikacije za Ligu šampiona igraju AIK i ARARAT. Jermeni su dobili prvi meč sa 2:1 što je aktivan rezultat za AIK. Šveđani uz pomenuti poraz imaju dve pobede i remi. Gosti su u seriji od šest trijumfa sa dva primljena gola. Breme favorita je na AEK – u.

“Možda je iznenađenje, ali igram četiri plus”.

U isto vreme igraju KARABAH i PARTIZANI. Nije bilo golova u prvom meču. Verujemo das u domaći favorite u odnosu na klub iz Tirane. Karabah nije izgubio poslednje četiri utakmice. Gosti su uglavnom igrali bez pobednika, uz poraz od Mure. Do sad su odigrali samo jedan međusobni duel.

“Sad očekujem golove, tri plus”.

I dobrotvorni listić zaključujemo u Sloveniji, MARIBOR – VALUR. Domaći su bili sigurni i u prvom meču koji su dobili sa 3:0. Maribor se opustio u domaćem prvenstvu i izgubio je sa 2:1. Pre poraza od Slovenaca Islanđani su ostvarili tri pobede.

“Nadam se da će u prvih 45 minuta pasti minimum dva gola”, konstatovao je naš poznati glumac koga smo takođe upoznali da je kompanija Mozzart u Humanitarnom tiketu u podne donirala 13.045.390, 00 dinara. Poslednji dobitnci bili su košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a poslednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 75 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni bet partner FSS, ali i KSS.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu sa dobitnih 183.600,00 dinara koji su usmereni udruženju Srbi za Srbe.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić i Dejan Ristić. Dakle, imamo 41 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART-ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milana Čučilovića dobitak će biti doniran i za Udruženje građana “Budućnost”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara