Mateo Drežnjak
Mateo Drežnjak

Humanitarni tiket u podne: MATEO DREŽNJAK tipuje za Kliničku bolnicu u Mostaru

Vreme čitanja: 4min | ned. 21.02.21. | 11:05

Hrvatski reprezentativac i košarkaš Cibone na derbi Milana i Intera odigrao iks!

Sa dvadeset godina bio je nosilac igre u Širokom. Skrenuo je pažnju na svoj kvalitet pa je parafirao ugovor sa Cibonom. Kao dečak nastupao je za mlađe reprezentativne selekcije Hrvatske, a debi za “A” tim imao je u februaru minule godine.  Nove nastupe za seniorski sastav Hrvatske Mateo Drežnjak ima u kvalifikacijama za EP koje se sledeće godine održava u četiri zemlje. Rivali su bili Holandija, 57:65 (poraz Hrvatske) potom Turska 22. februara.

Mateo je današnji učesnik Humanitarnog tiketa u podne, a startujemo sa Apenina. U velikom derbiju u 15.00 sati igraju MILAN – INTER. Međusobni skor je 22:16:26, a najubedljiviju pobedu imaju Rosoneri, 6:0. Poslednja dva okršaja okončana su sa 2:1, jednom je pobedio Milan pa Inter. “Gosti” imaju bod više, pobedu nad Lacijomsa 3:1 dok je Milan izgubio u Seriji “A” pa remizirao u Beogradu. Veće kadrovske probleme imaju Rosoneri.

Izabrane vesti

Na ovakve derbije treba odigrati iks”.

Svojevremeno, kao dečak, Mateo je trenirao karate, potom plivanje, ali košarka je bila velika ljubav i konačni izbor. A sada nas plemeniti kladilac vodi u Bundesligu, HERTA – LAJPCIG. RB ima najubedljiviji trijumf sa 5:0 i bolji međusobni skor, 2:1:8. U oktobru Lajpcig je slavio sa 2:1. RB je imao seriju od četiri pobede koju je prekinuo Liverpul. Klub iz Berlna je u poslednjoj utakmici odigrao, 1:1, a u duel ulazi bez šestorice igrača.

KI 2”.

Kao sportske uzore Drežnjak na prvo mesto stavlja ikonu hrvatske košarke Dražena Petrovića, ali i Lebron Džejmsa. Idemo na Ostrvo koje će biti poprište duela ARSENAL – MANČESTER SITI. Građani su lideri sa 22 poena više od Tobdžija. Arsenal je dobio Lids pa remizirao sa Benfikom. Siti ima niz od 17 trijumfa. U poslednjem međusobnom okršaju trijumfovao je sa 4:1. Bolju statistiku ima Arsenal, 27:10:19.

Ipak, igram dvojku”.

U navijačkom srcu naš plemeniti kladilac nosi Barselonu i naravno Cibonu. Za omiljeni sportski događaj za sada izdvaja dve utakmice. Sa Širokim u finalu protiv Sparsa i prvi meč za reprezentaciju protiv Švedske. Opet smo u Seriji “A” u kojoj u 18.00 sati igraju ATALANTA – NAPOLI. Statistika je približna, 15:14:16. Ovo je treći duel dva tima tokom februara, prvi je okončan bez golova, dok je drugi dobio klub iz Bergama. Atalanta ima jedan poraz na poslednjih 10 mečeva. Granada je sa 2:0 dobila Napoli u LE.

Jedinica”.

Naš gost pokušava da pruža sve od sebe. Trudi se da pruži maksimum na svakoj utakmici, ali i da uživa u igri. Tako je bilo i dok je sastavljao dobrotvorni tiket koji zaključuje utakmicom BENEVENTO – ROMA. Vučica desetkovana ulazi u meč, ali sa 19 bodova više. Roma je poslednja dva meča dobila, bez primljenog gola, dok je Benevento remizirao sa po 1:1. Bolji međusobni skor imaju gosti, 1:0:3.

Dvojka za kraj”, kaže hrvatski reprezentativac i košarkaš Cibone koji očekuje potencijalni dobitak od fantastičnih 284.600, 00 dinara.

Podsećamo na Mozzartove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović i Radivoje Lale Bojičić.

Mozzartov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Napomenimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.745.537 dinara.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Forum mladih, Trebinje . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara