""
""

Humanitarni tiket u podne: Marko Ivanović tipuje za školu “1.novembar” iz Čačka

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.17. | 12:00

Direktor čačanskog Borca meša MOZZARTOVE fudbalske kombinacije uz lepe želje za praznike!

Treći dan Nove 2017. godine i novo izdanje MOZZARTOVE dobrotvorne akcije “Humanitarni tiket u podne”. MOZZART je dosad donirao skoro dva i po miliona dinara zahvaljujući našim poznatim ličnostima učesnicima u našoj akciji. Pratili smo Zdravka Čolića, Vuka Kostića, ali i Dragana Stojkovića Piksija koji je juče u golgeterskom stilu zatresao mreže na svim mečevima u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu uputivši pomoć Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti "Zvončica". Piksi je opravdao uz neosporno fudbalsko i zvanje majstora klađenja sa 46.710 dinara, a danas će dobrotvornu kladilačku sreću na mestu poznate ličnosti širokog srca zauzeti direktor KK Borac Marko Ivanović koji će dobitak usmeriti za čačansku školu “1.novembar”.

Izabrane vesti

Srećno Marko!

Prvu utakmicu naš gost je odabrao iz Premijer lige, Kristal Palas-Svonsi. Timovi iz donjeg doma tabele. Poslednju prvenstvenu utakmicu domaći su remizirali. Vest Hem je na poslednjem meči napunio mrežu Svonsija. Međusobni skor je približan 3:5:5.

Zašto ne pokušati sa tri i više golova na meču kad solidno plaća 3+”, kaže za Mozzart Sport Marko Ivanović.

Kao igrač naš gost je nastupao za Borac, Partizan, sa Paspaljem, DanilovićemĐorđevićem. Igrao je i za Rabotnički, Budućnost, Hemofarm… Sve to čini ga sportski kompetentnim, pa Ivanović kao drugi meč na tiketu bira duel Bornmauta i Arsenala. Tobdžije su u vrhu tabele i dobili su sve tri međusobne utakmice.

Igram kombinazziju iks, dva, dva plus, X2&2+”.

Idemo do Španije. Valensija i Selta se sastaju u Kupu kralja. Mestalja nije lako gostovanje, ali Valensija se u prvenstvu bori za opstanak pa joj baš i ne treba opterećenje na drugom frontu. Kao domaćin ume da odigra i te kako otvoreno, Selta uživa u takvom fudbalu...
Igram GG”, kaže Ivanović.

Nekadašnji direktor vršačkog Hemofarma, a sad aktuelni direktor Borca na humanitarnom tiketu odigrao je i susret Las Palmas – Atletiko. Jorgandžije ne blistaju u poslednje vreme, ali kako su se od titule već oprostili verovatno neće tako lako i od Kupa kralja. Las Palmas su nedavno u prvenstvu dobili sa 1:0, bila mu je to treća uzastopna pobeda nad istim rivalom i to bez primljenog gola. Sad se igra na dve utakmice...
Neka bude X2&0-3”, zaključio je humanitarno tipovanje Marko Ivanović koji će dobitak usmeriti za školu “1.novembar” iz Čačka.

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjeMarko IvanovićKK Borac Čačakhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara