Humanitarni tiket u podne: Ljubomir Ljuba Obradović tipuje za MladiCe – PričaliCe, mladi lečeni od raka

Vreme čitanja: 4min | uto. 07.01.20. | 12:13

Selektor srpskih rukometašica cilja plemeniti dobitak od 107.000 dinara!

MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne sastavio je još jedan selektor. Danas je to učinio strateg naših rukometašica Ljubomir Obradović.

Međutim, pre nego što započnemo posao, svima koji danas slave čestitamo Božić uz tradicionalni pozdrav – Hristos se rodi!

Izabrane vesti

Uz selektora Ljubu Obradovića, ove sedmice naši plemeniti kladioci su Nenad Peruničić, Nikola Petković, Ljubomir Kasalović, Predrag Katanić, a ponedeljak je otvorio Milko Đurovski.

Kao igrač Ljuba je nastupao za Vojvodinu, Dinamo, Proleter, Setubal, a u dobrotvorno tipovanje krenuo je iz Egipta koji se prepoznaje i po dobrom rukometu. Ipak, reč je o fudbalskom meču PIRAMIDS – SC ISMAIL. Domaći imaju dva boda više od rivala koji sun a poziciji jedanaest. Remi pa dva trijumfa Piramids je prekinuo porazom od Harasa. Ismail je ostvario pobedu , zatim nerešen ishod. Statistika međusobnih okršaja je 1:1:4, a gosti imaju najubedljiviju pobedu od 5:1.
“Poluvreme, kraj, iz jedan u jedan”.

Tokom bogate trenerske karijere naš plemeniti kladilac vodio je večite, potom, Vardar, Lovćen, Porto… dok je za drugi meč odabrao duel OFI – PAOK. Osmina finala kupa Grčke, reč je o prvoj utakmici. Klub iz Soluna ima bolju međusobnu statistiku, 4:7:16, a najubedljiviju pobedu od 5:0. Poslednja tri okršaja dobio je PAOK. Tim sa Krita izgubio je poslednja dva prvenstvena meča dok je Aris prekinuo fantastičan pozitivan niz PAOKA koji je trajao na preko 15 mečeva.
“Dvojka”.

Selektor Crne Gore, sad Srbije, koji će, pokušati da u martu izbori vizu za Olimpijadu odigrao je na nadamo se sjanu utakmicu, MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI. Polufinalni meč Liga kupa Engleske, u koji Đavoli ulaze sa boljim skorom od Građana, 27:7:17. Junajted ima najubedljiviju pobedu od 5:0, Siti od 6:1. Arsenal je ostavio “Crvene đavole” bez bodova, Vukovi su odigrali bez golova, a Vulverhempton je  dobio Siti sa 3:2. Potom su usledile tri pobede Gvardiolinih izabranika.
“Gol, gol, uz tri plus”, konstatovao je selektor Obradović koji će vizu za Japan tražiti u duelima sa Rusijom , Kinom i Mađarskom.

U plemenitom listiću u podne imali smo ukupno 196 dobitnika uz čiju asistenciju kompanija MOZZART je donirala ravno 14.424.190, 00 dinara. Ukoliko posmatramo samo minulu godinu reč je o sumi od 3.744.800, 00 doniranih dinara, uz pomoć 46 humanitarnih dobitnika. Među njima su režiser Emir Kusturica, Prof. dr Danica Grujičić, glumac Aleksandar Srećković Kubura, Miloš Biković, Dino Rađa, Aleksandar Đorđević, Dušan Ivković, Milan Mačvan, Dragan Džajić, Ćavi Paskval, Mira Banjac, Oliver Njego, Saša Matejić, kao poslednji dobitnik u 2019. godini.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i upućivati donacije u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, a u minuloj godini, između ostalih, pomogli smo: Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje, NURDOR, Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, UDUS, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku… 

Podsećamo  na sve MOZZART – ove plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, koji su ostvarili plemenite dobitke od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns i Nebojša Vučićević. Dakle, imamo 47 članova kluba od 100.000, 00 dinara, možda im se uskoro još neko pridruži.

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Otvorio se jedan teren u Vrnjačkoj Banji, a dobio je ime Igor Rakočević. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića, predsednika KSS – a.  Poslednji obnovljen teren ime čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića. Toj svečanosti prisustvovali su Dušan  Duda Ivković i Dragan Kićanović.

Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara…Beting partneri smo KSS, FSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Ljubomira Obradovića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Pišu: Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara