Humanitarni tiket u podne: Ivan Kostić tipuje za Centar za decu bez roditeljskog staranja u Novom Sadu

Vreme čitanja: 6min | pet. 19.10.18. | 12:00

Srpski odbojkaški reprezentativac do dobitka uz četiri keca!

U MOZZART – ovom “Humanitarnom tiketu u podne” gostuje još jedan srpski odbojkaški reprezentativac. Tehničar Ivan Kostić današnjim učešćem u plemeniom listiću  podržaće društveno odgovorno poslovanje naše kompanije.

Ivan je 862. poznati učesnik dobrotvornog tiketa u kome smo imali tačno 137 dobitnika uz čiju pomoć smo donirali ravno  8.862.560, 00 dinara. Poslednji dobitnik je fudbaler Borca, Nikola Tripković, a rekorder Humanitarnog tiketa je naš 843. poznati gost, proslavljeni eks – jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, koji je sastavio plemeniti tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Izabrane vesti

Tridesetogodišnji Kostić je tokom karijere nastupao za Partizan, Spartak, Mladi Radnik i sad novosadsku Vojvodinu. Igrao je za našu juniorsku reprezentaciju, a za seniore Srbije je nastupio u Svetskoj ligi 2015. godine. Na OI u Riju je sa nacionalnim timom uzeo srebrnu medalju. Na nedavno završenoj svetskoj smotri Ivan je sa ostalim izabranicima Nikole Grbića stigao do sjajne četvrte pozicije.

Ivan je, sigurni smo, jutros navijao za koleginice iz ženske odbojkaške reprezentacije, a večeras će navijati da postane MOZZARTOV 138. plemeniti dobitnik.  

Humanitarni tiket započinjemo utakmicom francuske Lige 1 između LIONA i NIMA. Nakon niza solidnih rezultata domaćin je pretrpeo poraz u prošlom kolu od PSŽ-a, i to sa ubedljivih 5:0. Taj neuspeh sigurno je uticao na samopouzdanje igrača Liona. Ipak, šansa za popravku i povratak na kolosek uspeha biće protiv Nima, sastava koji izvesni period ne zna za pobedu. Ipak, valja biti obazriv protiv gostiju, jer su pokazali da umeju biti nezgodni, jer često na strani znaju da izvuku bod.

,,Za početak igram jedinicu na Lion, verujem da ne grešim“.

Iz zemlje svetskih šampiona selimo se u Španiju, gde će se sastati SELTA VIGO – ALAVES. Domaći sastav u poslednje vreme ne igra na zadovoljavajućem nivou. Svega tri boda ga dele od zone ispadanja. Da stvar bude gora, u goste stiže Alaves, ekipa koja igra daleko bolji fudbal u zadnjih pet kola, tako da potpuno zasluženo zauzima šesto mesto. Ipak, prednost domaćeg terena imaće bitan uticaj u ovom susretu.

,,Ponovo igram keca na domaći sastav, verujem da Selta mora početi da pobeđuje“.

Na redu za analizu jeste meč turske Superlige, u okviru koje će meč odigrati GALATASARAJ i BURSASPOR. Tim Galate igra prilično dobro, i zahvaljujući tome ukotvio se na prvoj poziciji. Doduše, beži direktnim konkurentima svega tri boda, ali već u narednom periodu može da uveća razliku. Dobra prilika da se upišu novi bodovi jeste duel sa Bursom, ekipom koja ne briljira u dosadašnjem delu prvenstva.

,,Ovde je sve jasno, Galatasaraj pobeđuje, zato igram jedinicu“.

Još jednog keca reprezentativni odbojkaš pronašao je u Bundesligi, AJNTRAHT – FORTUNA. Klub iz Frankfurta ima duplo više bodova od rivala koji je već u opasnoj zoni. Ajntraht je u nizu od četiri pobede. Trijumfovao je na domaćoj, ali i evropskoj sceni. Dobijao je sa po 4:1, ali prijateljski meč čak sa 13:0. Fortuna je nanizala tri poraza u Bundesligi, pa je konačno pobedila u prijateljskom odmeravanju snaga. Međusobni skor je na strani domaćeg tima, 3:4:1.

“I ovo je jedinica, četvrta na današnjem humanitarnom tiketu”.

I za kraj odbojkaš novosadske Vojvodine pokušao je sa golovima. Meč iz Argentine, KOLON – RIVER PLATA. Istorija je ubedljivo na strani gostujućeg sastava, 5:10:11. Nakon nekoliko poraza domaći su uknjižili bodove u poslednjem duelu. River Plata nema poraz na pet poslednjih mečeva, nanizala je četiri pobede, uz priličnu efikasnost. Samo poslednja dva okršaja rivala okončana su bez pogodaka. Znači vreme je da se mreže zatresu.

“Očekujem golove na obe strane i igram gol, gol, gg”, zaključio je naš reprezentativac uz očiglednu zainteresovanost za naš društveno odgovorni rad.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 68 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog Žarka Paspalja. Palja je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

MOZZART – ov karavan, nešto ranije,  stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić. Poslednjih  dana otvoreni su tereni i u Banja Luci, tzv. “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu!

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice. Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji I jesu najveći capital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je 136. plemenitog kladioca kome je “prošao” dobrotvorni listić. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 24 člana kluba 100.000. Do sad imamo 137 poznatih ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 8.862.560, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Ivana Kostića dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 02:15 1423 ARG 1 Colon - River Plate tgg gg 2,00
Pet 20:45 5016 FRA 1 Olympique Lyon - Nimes ki 1 1,38
Pet 20:30 3015 NEM 1 Eintr.Frankfurt - Fortuna Dusseldorf ki 1 1,75
Pet 21:00 4015 ŠPA 1 Celta - Alaves ki 1 2,00
Pet 19:30 5301 TUR 1 Galatasaray - Bursaspor ki 1 1,55
Ukupna kvota14,97

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIvan Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara