""
""

Humanitarni tiket u podne: Goran Maksimović „puca“ za fondaciju Budi human

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.17. | 12:00

Poznati srpski strelac uzda se u košarkaše Zvezde!

MOZZARTOV humanitarni tiket u podne  je imao čast da se njegovoj dobrotvornoj akciji pridruži Goran Maksimović, bivši srpski i jugoslovenski strelac i osvajač zlatne medalje na OI u Seulu.  Specijalista za malokalibarsku pušku se nada da će hicem u centar MOZZARTOVE mete humanosti uspeti da odigra dobitni tiket. Po njegovoj želji, a ukoliko tiket prođe, sredstva će biti usmerena fondaciji „Budi human“.

Izabrane vesti

Ukoliko želite da prepišete tiket Gorana Maksimovića, to možete učiniti OVDE

Prva utakmica na tiketu našeg gosta humanitarnog kladioca je evroligaški duel CRVENA ZVEZDA - GALATASARAJ. Beograđani su i dalje visoko plasirani i sve konce igre drže u svojim rukama. Banvit je u kupu Turske savladao Galatu koja je bila bolja u meču sa Darušafakom, ali i Barselonom. Crveno-beli nikako ne smeju da olako priđu utakmici jer Turci u svojim redovima imaju našeg Micova, pa Gulera, Tajusa… Zvezda je u seriju trijumfa računajući ABA ligu i Kup Radivoja Koraća koji je pripao četi Dejana Radonjića. Novi trijumf bi puno značio u borbi za Top 8. Domaći su dobili i poslednja dva okršaja sa Galatom.
„Odigraću jedinicu u hendikepu“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Goran Maksimović.

Osvajač zlata na OI u Seulu kao drugi meč odabrao je duel iz Lige Evrope ROMA - VILJAREAL. Vučica je nadmudrila Špance i slavila u prvom duelu sa 4:0, a nalazi se u sjajnoj seriji pobeda u kojoj je poslednji morao da kapitulira Torino. Viljareal, ako se izuzme meč s Romom, nema loš skor u poslednjih pet utakmica, dve pobede i toliko remija. Treba očekivati otvorenu igru jer je ukupni pobednik dvomeča verovatno već pozznat.
„Zato ću odigrati GG3+.“

Specijalista za malokalibarsku i vazdušnu pušku pokušao je da upuca i treći pogodak na meču LION - AZ ALKMAR. Domaći su takođe napravili dobar posao u prvoj utakmici pobedivši AZ sa 4:1. Olimpik je bio dobar i u poslednjoj prvenstvenoj utakmici pobedivši protivnika sa 4:2. Alkmar je u promenljivoj formi. Sve govori u korist Francuza.
„Zato gađam keca sa tri i više golova, 1&3+.“

PREPIŠI TIKET GORANA MAKSIMOVIĆA

Otac Ivane Maksimović opredelio se za još jedan duel iz Lige Evrope, KOPENHAGEN - LUDOGOREC. Prvi meč je završen pobedom Danaca, ali možda je još sve otvoreno u revanšu. Kopenhagen je zaređao sa porazima u prijateljskim utakmicama što ništa ne mora da znači. Ludogorec takođe u prijateljskim susretima ima poraze, ali je nastavio borbu za bodovima trijumfima. Taj jedan međusobni susret dobio je danski klub.
„Očekujem otvorenu utakmicu sa dosta pogodaka, 3+“, zaključio je dobrotvorni tiket Goran Maksimović koji će dobitak usmeriti ka fondaciji Budi human.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketGoran Maksimovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara