Humanitarni tiket u podne: Finale EURA uz Antonija Rukavinu i potencijalnih 210.000 dinara dobitka

Vreme čitanja: 4min | pet. 12.07.24. | 12:00

Šta god se desilo da duplom šansom iz Berlina, kao i ostalim tipovima, fudbaler prebogate karijere u plemenitu kasicu stavlja 100.000 dinara plemenitog dobitka

Hoćete li punu pobedu na ovonedeljnom “Humanitarnom tiketu u podne”? Ako hoćete, onda verujte i poslušajte šta na tu temu ima da kaže Antonio Rukavina, nezaboravni desni bek čije fudbalsko iskustvo daje poseban pečat listiću koji izlazi pred samo finale Evropskog prvenstva u fudbalu.

Što bi se reklo, čudesni su putevi života i fudbala... Tako se zbilo i sa Rukavinom, koga su u jednom momentu minuti delili od napuštanja terena, i hvatanja neki posve običan posao. Bilo je to u Bežaniji... Sve što je usledilo posle toga nije imalo veze sa srećom, već sa trudom, radom, poštenim odnosom prema sebi i drugima. Godinu dana kasnije postao je kapiten Partizana. A, godinu posle toga bio je igrač Borusije Dortmund. Sada iza sebe u biografiji ima i utakmice u španskoj Primeri, duele sa Mesijem i Ronaldom, te 59 nastupa za reprezentaciju Srbije, dva Svetska prvenstva.

Izabrane vesti

Pa da vidimo šta to Rukavini stoji na putu do kvote 4,20, počev od jedinice sa meča KORK SITI – FIN HARPS. Ko prati Irce, odnosno prati tamošnji drugoligaški fudbal, zna da je Kork Siti neprikosnoven u takmičenju. Tim koji ima samo jedan poraz, te gol razliku od 38:9, svakako je favorit na meču sa Fin Harpsom, kome, gle čuda odbrana prima tačno onoliko golova koliko ih napad daje. Gol razlika četvrtoplasirane ekipe je 24:44, a rezultat poslednjeg meča para je 0:2 za Kork Siti.

U subotu čekamo GG tip sa meča VIKING – KRISTIJANSUND. Viking je sve ubedljiviji, ali šta vredi kada Bode Glimt ima već pozamašnu zalihu bodova u odnosu na ovaj klub, te Bran i Molde. Tako stvari stoje pred meč sa Kristijansundom koji ima tri poraza sa poslednjih pet mečeva. Timovi se nisu sretali još od marta prošle godine, kada je na prijateljskom meču Kristijansund slavio sa 4:1.

Uz Rukavinu, idemo do Rumunije na meč KLUŽ – DIN. BUKUREŠT sa koga očekujemo kombinaciju 1X&2+. Kluž je kvalitetan i voljan da pobedom započne borbu za titulu. Na pripremama zasmetao mu je samo Slask, a na kraju je sa LASK-om odigrao za konačnih 1:1. Dinamo sa četiri pripremne utakmice ima jedan poraz, a poslednji meč para u martu je izgubio sa 4:0.

Za kraj, ide najslađe, a reč je o duploj šansi 1X sa finala Evropskog prvenstva i meča ŠPANIJA – ENGLESKA. A, ko će da pobedi? Teško je reći, u svakom finalu je tako, mada je sasvim logično da se posle svega viđenog Špancima daju veće šanse. Napadački su svakako potentniji, Sautgejt će verovatno “žrvovati“ Kijerana Tripijera ne bi li ukrotio Jamala, ali Niku Vilijamsu neće biti lako protiv Kajla Vokera, a ni Ruizu ni Rodriju u duelu sa Belingemom, Mejnuom i Deklanom Rajsom. Imaju Englezi čime da uzvrate, imaju i brzinu i znanje, ali opšta je pretpostavka da će Sautgejt biti oprezniji i da u Berlinu neće biti revije golova.

Traka u Partizanu, dres Borusije Dortmund, nastupi u Primeri, 59 mečeva u reprezentaciji - sasvim zavidna biografija. Mislite li da ste izvukli maksimum iz svoje karijere?

“Nikada se ne treba žaliti, pogotovo kada pogledaš oko sebe, kada se setim drugara sa kojima sam počeo da treniram, koji nisu uspeli da naprave ništa od fudbala i sada se bave nekim drugim poslovima. Iz moje generacije samo sam ja uspeo da napravim fudbalsku karijeru, a u to doba je bilo teže to ostvariti nego danas, kada klinci već sa 18 godina idu preko granice i zarađuju ozbiljan novac. Ja sam, recimo, otišao u Dortmund sa skoro 24 godine, što se sada već računa kao stariji igrač. Verujem da svaki čovek uvek misli da je mogao više, bolje, smatram da je to normalno”, kaže Antonio Rukavina.

Ipak, kada bacite pogled na biografiju...

"Generalno - da. Zadovoljan sam. Imao sam tu privilegiju da igram na Vestfalenu, da nosim dres Dortmunda, da se takmičim u španskoj ligi, koja ako nije najjača, onda je najlepša za oko, stvarno sam tamo uživao. Ostvario sam dečački san igrajući za Partizan, čiji sam bio kapiten. Naravno, tu je i reprezentacija, koja je svakom ko počne da igra fudbal najveća želja. Bio sam i na dva Svetska prvenstva. Vidiš, sada kada sve ovo nabrajam, razmišljam u sebi: Uh, pa dobro je ovo", zaključuje naš današnji gost.

Na kraju, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.444.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA, OSTALO JE JOŠ FINALE U NEDELJU!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAntonio Rukavina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara