Humanitarni tiket u podne: Andrija Bojić tipuje za dečaka Stefana Miladinovića – Budi human

Vreme čitanja: 4min | pet. 26.04.19. | 12:00

Košarkaš MZT-a očekuje dvojku od Liona

MOZZART-ov 1051. plemeniti kladilac je košarkaš Andrija Bojić. Prvi profesionalni ugovor parafirao je sa tadašnjom Mega Vizurom. Izuzetne dane pamti u OKK Beogradu, čačanskom Borcu, zemunskoj Mladosti, naravno i Megi. Inostranu karijeru gradio je u Mađarskoj, Poljskoj, a sad je član makedonskog MZT-a.

Sportsku karijeru počeo je kao fudbaler na Novom Beogradu. Fudbal je trenirao čak šest godina.
Igrao sam na isturenoj poziciji i slučajno sam davao golove. Zbog toga su me zvali Inzagi. Potom sam izrastao i prešao na košarku”, kaže Bojić junior čiji je tata Predrag Bojić, poznati košarkaški funkcioner koji je i delimično uticao da sin krene njegovim stopama.

Izabrane vesti

Andrija je kao uzora imao Miška Marića, a od klubova obožava OKK Beograd. Današnji potencijalni dobitak usmeriće za petogodišnjeg dečaka Stefana Miladinovića za kog se sredstva prikupljaju i preko fondacije “BUDI HUMAN”. Pogledajmo šta je potrebno da “prođe” da bi dobrotvorni tiket bio dobitan za donaciju MOZZARTA od 153.500 dinara. Očekujemo da pomognemo dečaku Stefanu, koji ima samo pet godina, a oboleo je od agresivnog tumora – rabdomiosarkoma. Stefan je prošao operaciju u Nemačkoj, hemioterapije, zračenja, ali je prinuđen da uzima skupe lekove. Upišimo 214 i pošaljimo SMS na 3030.

Krećemo od Bundeslige, AUGZBURG – LEVERKUZEN. Bajer ima bolji međusobni skor, 1-6-10 i najubedljiviju pobedu od 4:1. Utisak je da su gostima potrebniji bodovi jer još gaje nadu za Evropu. Domaći su uknjižili dva bitna trijumfa, poslednji sa 6:0. I Bajer je pobedio u poslednje dve utakmice i to bez primljenog gola.
Nešto mi miriše na remi, iks”.

Naredna destinacija je Francuska, BORDO – LION. Olimpik će teško ugroziti Lil na drugom mestu, ali se trudi da sačuva poziciju tri. Nakon tri poraza ostvario je pobedu u poslednjoj utakmici. Žirondinci su imali četiri meča bez poraza, pa su dve poslednje utakmice završili na štitu. Lion ima bolji skor, 14:20:22.
Bliži sam pobedi gostiju, dvojka”.

Iz Francuske prelazimo u Englesku, LIVERPUL – HADERSFILD. Liverpul je dobio sva četiri okršaja i to bez primljenog gola. Trenutno na fenjeraša gleda sa druge pozicije. Iskreno, ne pamtimo kad je Liverpul doživeo poraze, poslednje od Vukova i Građana. Hadersfild iza sebe ima sedam neuspeha, čemu večeras možemo da se nadamo.
Pobedi Liverpula, iz keca u kec”.

Iberijsko poluostrvo za kraj, RIO AVE – PORTO. Domaći su u sredini tabele, ali Porto se bori za titulu. Kao Benfika ima 75 bodova. Rio Ave ima dva poslednja trijumfa dok je Porto izgubio jedino u Ligi šampiona. Istorija kaže 1-6-27 za Porto u kom se ne sećaju kad su izgubili od večerašnjeg rivala.
Kombinujem dvojku i tri plus”, konstatovao je košarkaš MZT-a koji igra za plasman u ABA ligu. Makedonce očekuje majstorica u Zadru, trenutno je 1:1 u seriji.

U Humanitarnom tiketu u podne do sad smo, na veliki broj adresa, donirali 12.171.290,00 dinara. To je kompanija MOZZART i zato nastavljamo dalje!

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao 168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000 dinara koju će naša kompanija donirati Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Bivši fudbaler Crvene zvezde Ljubiša Stojanović sastavio je prolaznu kombinaciju i postao MOZZART-ov 167. plemeniti dobitnik sa fenomenalnih 196.600 dinara, koje je usmerio za Opštu bolnicu u Surdulici.

Sve plemenite kladioce upoznajemo sa ostalim društveno odgovornim aktivnostima kompanije MOZZART.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART-ova akcija STO TERENA ZA JEDNU IGRU” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš i aktuelni predsednik KSS-a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 21:30 4101 POR 1 Rio Ave - Porto kmb 2&3+ 1,62
Pet 20:30 3003 NEM 1 Augsburg - Leverkusen ki X 4,00
Pet 21:00 2002 ENG 1 Liverpool - Huddersfield pk 1-1 1,22
Pet 20:45 5007 FRA 1 Bordeaux - Olympique Lyon ki 2 1,75
Ukupna kvota13,83

Ne sme se zaboraviti ni akcija "Novi dresovi za nove šampione" u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart-u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Podsećamo i na MOZZART-ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović Dakle, 37 članova kluba od 100.000 dinara.

MOZZART-ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

 Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Andrije Bojića, dobitak će biti doniran i za Ustanovu socijalne zaštite za smeštaj starijih lica “Dom borovi”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika. 

Pišu: Đurđe Mečanin / Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketAndrija Bojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara