Humanitarni tiket u podne: Ana Bjelica tipuje za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj

Vreme čitanja: 5min | pon. 29.10.18. | 12:00

Zlatna odbojkašica, šampionka planete cilja plemeniti dobitak od preko 200.000 dinara!

Poziv da podrže MOZZARTOVO društveno odgovorno poslovanje učešćem u kompanijskom "Humanitarnom tiketu u podne" ove radne sedmice prihvatilo je novih sedam poznatih ličnosti.

Pre svega moramo istaći naše zlatne odbojkašice sa SP u Japanu, korektora i primača Anu Bjelicu i kapitena nacionalnog tima Maju Ognjenović. Za Institut za majku i dete, plemeniti tiket sastaviće još jedna legendarna odbojkašica Anja Spasojević. Sedmicu će upotpuniti i glumac Srđan Miletić, pevač Dado Topić, nekadašnji fudbaler Zvezde i splitskog Hajduka Miloš Bursać i doktor Nenad Jakovljević, vaskularni hirurg.

Izabrane vesti

Inače, nakon jučerašnjeg plemenitog listića kompanija MOZZART će odlukom menadžmenta donirati novih 10.000, 00 dinara pošto je naš dobrotvorni kladilac Petar Peca Popović zahtevao da i sam donira istu sumu. Tako će fondacija Podrži život zahvaljujući Peci i Mozzartu dobiti novih 20.000, 00 dinara. Petar Peca Popović je 138. dobitnik u Humanitarnom listiću u kome je kompanija donirala ravno 8.872.560, 00 dinara.

Naša današnja plemenita gošća je zlatna odbojkašica koja je sa srpskim nacionalnim timom došla do prvog planetarnog zlata na nedavno održanom SP u Japanu. Takođe, Ana se okitila i zlatom sa kontinentalnog šampionata iz Azerbejdžana i Gruzije. Kao devojčicu interesovali su je atletika i košarka. Naravno košarka zbog starije sestre Milke i brata Milka Bjelice, poznatih košarkaša i reprezentivaca Crne Gore. Ipak, roditelji su je usmerili ka odbojci i napravili pravi potez.

Od sportista obožava Dimitrisa Dijamantidisa, od klubova Zvezdu, a kao najveće dostignuće karijere smatra upravo zlato iz Japana. Po povratku sa dalekog istoka odmorila se dan, dva i odmah se odazvala klupskim obavezama. Naš poziv je Anu zatekao u Francuskoj gde će godinu dana igrati za Kan u koji sekompletno preselio Volero iz Ciriha i slovi za glavnog favorita u prvenstvu.

Idemo Ana, do zlatnog dobitka za Tiršovu u plemenitom tiketu kompanije MOZZART!

Dobrotvorni listić smo započeli utakmicom iz Premijer lige, TOTENHEM – MANČESTER SITI. Građani su bez poraza, uz zavidan broj datih golova, Sparsi do sad nemaju ni jedan nerešeni ishod. Totenhem je imao dva minimalca za novih šest bodova, ali je na gostovanju PSV – u remizirao. Siti na poslednjih sedam mečeva ne zna za poraz. Totenhem ima bolji međusobni skor, 23:7:15.

“Na početku pokušavam sa kombinacijom, iks, dva uz tri plus”.

Sa Ostrva prelazimo na Čizmu. Serija A, LACIO – INTER poslednji duel u kolu. Renome rivala obećava da ćemo gledati dobar meč. Neroazuri imaju bod više od rivala. Lacio je nanizao tri pobede, poslednju je ostvario u Marselju. Inter je svoj niz od sedam trijumfa prekinuo na Kamp nou. Istorija je ujednačena 18:20:18, a poslednji okršaj dobio je Inter sa 2:3.

“Ponovo, iks, dva uz golove, tri plus”.

Selimo se još južnije, Grčka i derbi kola jer se sastaju timovi koji se nalaze na prvoj i trećoj poziciji, PAOK – PANATINAIKOS. Nakon što na šest mečeva nije doživeo poraz PAOK se obrukao na svom terenu, izgubio je od Videotona sa 0:2. I Zeleni imaju šest utakmica bez poraza. Panatinaikos je 29 puta slavio nad rivalom, 15:6:29.

“Na ovom duelu više verujem u domaće pa kombinujem jedan, iks uz tri plus”.

Grčku menjamo sa Turskom. U tamošnjem šampionatu ostalo je da se odigraju dve utakmice, a Bjelica se odlučuje za duel BEŠIKTAŠ – RIZE. Gosti su već u crvenoj zoni uz napomenu da imaju čak pet remija I das u možda ušli u formu. Nemaju poraz na pet poslednjih duela. Bešiktaš mora da ide ka vrhu tabele. U Ligi Evrope Genk je sa 4:2 dobio Bešiktaš u sred Istanbula.

“Verujem da će ukupan broj golova na meču biti od dva do četiri”, konstatuje Ana Bjelica koju smo upoznali i sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

Ograoman eho u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 68 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog Žarka Paspalja. Palja je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Renovirani i svečano otvoreni su tereni i u Banja Luci, to jest, “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu!

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip…

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. MOZZART je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je 138. plemenitog kladioca kome je “prošao” dobrotvorni listić. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 24 člana kluba 100.000. Do sad imamo 136 poznatih ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 8.872.560, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ane Bjelice dobitak će biti doniran i za Dom za mušku decu i omladinu ometenu u razvoju Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 2011 ENG 1 Tottenham - Man.City kmb X2&3+ 2,05
Pon 20:30 5203 GRČ 1 PAOK - Panathinaikos kmb 1X&3+ 2,35
Pon 20:30 1010 ITA 1 Lazio - Inter kmb X2&3+ 2,95
Pon 18:00 5301 TUR 1 Besiktas - Rizespor ug 2-4 1,45
Ukupna kvota20,61

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAna Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara