Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Marić tipuje za lečenje devojčice Sofije Rajić

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.01.24. | 11:48

Kapiten BSK-a 1926, očekuje lagan prelaz Barselone, ali i 3+ od Stare dame

Beogradska zona, jesen 2023 godine i priča o BSK-u 1926, koji je posle pet uzastopnih poraza, počev od prvog kola uspeo da veže osam pobeda u prvenstvu, plus jednu u kup takmičenju, dovode nas do Aleksandra Marića. On je kapiten hit ekipe u prohujaloj polusezoni, pa ga zbog toga i pozivamo da popuni “Humanitarni tiket u podne”.

Po njegovoj odluci, tipovanje je posvećeno devojčici Sofiji Rajić kojoj je naša pomoć neophodna za lečenje, kako bi konačno prohodala kroz život i imala detinjstvo kakvo svaki mališan zaslužuje!

Izabrane vesti

Za Sofiju, Aleksandar Marić igra 2&2+ na meču SIVAS – GALATASARAJ. Galata je egal sa Fenerom na čelu tabele, tako da joj ništa sem tri boda u gostima ne završava posao. Sivas ima samo dva poraza sa prethodnih pet ztakmica i ume da bude čvrst u odbrani. Inače, Galatasaraj je poslednji meč para u maju dobio sa 2:0. To su činjenice o paru koji je pre ovog meča bio izdašniji kada su u pitanju golovi.

Sa meča TRABZON – SAMSUN, čekamo jedinicu. Samsun bi da se izbavi iz crvene zone, ali teško će to ići protiv Trabzona koji je treći na tabeli i baš mu se ne prepušta ta pozicija. Inače, ovaj tim je u Kupu Turske u decembru savladao Samsun sa 3:0. I sada je ubedljiv favorit.

Prelaz 1-1 imamo na meču BARSELONA – OSASUNA. Ono što Barsu posebno brine jeste igra odbrane. Prošle sezone do šampionskih počasti stigla je baš zbog malog broja primljenih golova, a sad je u nizu od šest mečeva na kojima je redovno matirana. Ukupno 13 puta na šest utakmica. Prosečno, više od dve kapitulacije po duelu. Koliko god napada funkcionisao, ovaj broj primljenih golova sugeriše da Barselona nije baš toliki favorit kako bi se moglo zaključiti na osnovu imena timova.

Za kraj, tu je 3+ u Kupu Italije, na meču JUVENTUS – FROSINONE. Sigurica za Staru damu, baš kao i u decembru kada je Frosinone poražen sa 1:2. Bila je to prva od ukupno tri utakmice u nizu koje je ovaj tim izgubio. Dakle, ne ide im u Seriji A, pa im Kup Italije i neće biti u fokusu. Trebalo bi da Juventus navali od prvog minuta.

Tako je tipovao Aleksandar Marić koji igra pod stručnim nadzorom šefa struke ekipe BSK-a 1926, Miloša Đolovića koji je za Mozzart Sport izjavio da pripreme tima počinju 15. januara. Što se tiče pojačanja, biće ih ove zime i u ovoj fudbalskoj sredini, za šta se staraju predsednik kluba Slobodan Stanimirović i trener Đolović. Uz to, BSK-u 1926 tek nedavno dodeljen ugovor za izgradnju potpornog zida, od koga zavisi izgradnja terena sa veštačkom travom, koji će izgraditi FSS. 

Ekipa BSK-a 1926Ekipa BSK-a 1926

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Aleksandru Mariću želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBeogradska zona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara